Saaristovaraus
Suomen Saaristovaraus Oy
*** Tourist Info
+358-2-410 6600 if.suaravotsiraas@ofni ma-pe 9-16
image
Jaa

Nauti saaristosta kaikkina vuodenaikoina

  • Mökit & majoitus
  • Saunat & kylpytynnyrit
  • Retket, ryhmämatkat
  • Kalamatkat
  • Kokousjärjestelyt
  • Leirikoulut

7/2 Tall-Ships-Race Suuret purjelaivat tapahtuma on Turussa 20.-23.7. ja nämä upeat laivat saapuvat läpi saaristomme! Meiltä voit varata purjehduksen ryhmällesi tämän tapahtuman aikana. Voit tulla myös bongaamaan purjelaivoja rannalta. Se voi olla osa ryhmäretkesi ohjelmaa. Myös mökkivaraukset kannattaa tehdä ajoissa!

1/2 Mökki meren rannalla! Oletko jo varannut lomamökin ensi kesäksi? Heinäkuu ja juhannus ovat lomasesonkia ja varaus kannattaa tehdä ajoissa. Ota yhteyttä niin autamme sinua löytämään sopivan kohteen! Jos haluat nauttia saariston talvesta ja rauhasta niin vapaita mökkejä löytyy myös vaikka hiihtoloman ajaksi.

4/1 Juhannusmökkejä varataan jo! Nopeimmat vievät parhaat, varaa oma saaristomökki nyt!

2/1 Huomasitko tarjouksemme?  Keskitalven Spa-tarjous sopii esim. polttareihin. Luonnonystävälle ehdoton elämys on retki Örön linnakesaarelle tai Utön majakalle. Kysy meiltä lisää ja katso erikoistarjoukset!

13/12 Etsitkö täydellistä lahjaa? Saaristovarauksen lahjakortilla lahjan saaja voi itse valita mieleisensä elämyksen, esim. retken, purjehduksen, kalastumatkan tai mökkiloman. Voit tutustua vaihtoehtoihin sivuillamme ja ostaa lahjakortin netistä!

26/11 Varaa mökki nyt ja hyödy! Nyt kaikista ennen joulua tehdyistä min. 500 eur mökkivarauksista saat kaupan päälle 30 € lahjakortin, ja kaikista min. 1000 € varauksista 50 € lahjakortin. Voit siis varata jo nyt esim. ensi kesäksi ja saada tämän edun. Lahjakortin voit käyttää seuraavaan varaukseesi, muuhun matkailutuotteeseemme tai vaikka Nauvossa sijaitsevassa lahjatavarakaupassamme!

16/11 Kemiönsaaressa tapahtuu joulun alla! Tule mukaan virittäytymään jouluun konserteissa, työpajoissa, joululounaalla jne. ja varaa majoitus meiltä! 

28/10 Loppuvuoden mökkitarjous! Vuoden 2016 puolella tehdyistä varauksista nyt -20% alennus Kirjaisten mökkeihin. Villa Knipan, Ejdern, Måsen ja Villa Diana. Nyt siis hyvinvarustellut mökit edullisesti ensi kaudelle, ota yhteyttä niin saat alennuksen! Huom. tarjous ei koske joulua, uutta vuotta eikä juhannusta.

24/10 Joulu varataan nyt! Meiltä varaat mökin joulun viettoon, lahjakortin rakkaimmalle tai höyryävän kylpytynnyrin oman mökin pihaan. Parhaimmat kohteet menevät ensin, varaa nyt!

10/10 Tervetuloa syysloman viettoon! Kysy meiltä kivoja kohteita ulkoiluun ja kalastukseen. Voit tutustua vaihtoehtoihin online-kohde-esittelyssämme
 tai ota yhteyttä 02-4106600 niin etsimme sinulle sopivan lomapaikan.

15/9 Syksy on saariston parasta aikaa! Saariston vedet ja metsät kutsuvat apajille, majoitusten hinnat ovat edullisemmat ja luonnon rauhasta voi nauttia täysin siemauksin. Piipahda tai viivy pidempää, ota ilo irti leppeistä syyskeleistä.

1/9 Kokous saaristossa inspiroi.  Vuokraa hyvin varustettu kokoushuvila hyvien yhteyksien päästä Turusta tai varaa kokouspaketti esim. Örön saarella, jossa voit yöpyä uudessa hotellissa ja kylpeä uudessa rantasaunassa. Lähetä tiedustelu tästä

30/8 Paras aika mennä kalaan on nyt! Tarjoamme kalastusretkiä kokeneiden oppaiden vetäminä, majoitusta mökeissä, huviloissa ja hotelleissa rannan lähellä. Varaa valmis paketti tai pyydä meiltä tarjous! info@saaristovaraus.fi, www.saaristovaraus.fi. +358-2-4106600.

19/7 Purjehdi Airistolla! 24.7. -30.7. alkavat Kuunari Amazonen yleisöpurjehdukset Aurajoesta ihanalle Airistolle! Hinta 60€ sis. purjehduksen ja lohisoppalounaan. Koe purjehduksen hurma kätevästi ja varaa nyt.

13/7 Lisäpurjehdus Jahti Eugenialla 4.8. Kasnäs-Örö-Kasnäs! Nyt lisäpurjehdus varattavissa to 4.8. Jahti Eugenian suosituille Örön lounaspurjehduksille Kasnäsistä! Lisätietoja ja varaukset täältä.

5/7 Heinäkuulle vielä mökkejä vapaana! Tutustu tarjontaan online varauksessa tai katalogissamme, lyhyempiä jaksoja ja viime hetken varauksia voit kysyä suoraan meiltä!

28/6 Örön purjehdukset ovat alkaneet! Purjehduksilla vielä hyvin tilaa, lähde mukaan ja koe vanhan ajan purjealus ja suosittu Örön linnakesaari yhdellä kertaa! Hinta vain 48€ sis. lounaan, piiraskahvit, opastuksen ja purjehduksen. Varaa suoraan tai ota yhteyttä!

28/6 Mökkiloma kannattaa varata nyt! Mansikat ja mustikat kypsyvät auringossa ja ahvenet odottaa vierellä karien. Viime hetken mökkivarauksia otetaan vastaan numerossa 02-4106600 tai info@saaristovaraus.fi. Tutustu kohteisiin selaamalla mökkiluetteloamme netissä!

15/6 Tasokas mökki tarjoushintaan! Kaunis ja tasokas Villa Airiston Aalto nyt toistaiseksi voimassa olevaan kesätarjoushintaan 1300€/viikko ja 950€ vkl to-su. Tartu tilaisuuteen ja vietä viihtyisästi aamut Airistolla! Tarjouksen saan varaamalla toimiston kautta.

14/6 Uusia mökkejä välitykseen! Mukavat pienet kohteet Nötbacka ja Mickels Lillstuga loistavalla sijainnilla Saariston rengastien varrella Galtbyssä, vuokrattavissa lyhyiksi jaksoiksi. Sopivat esim. pyöräilijöille tai rengastiellä piipahtajalle!

26/5 Uusia mökkejä valikoimaamme! Uutuutena mökkivalikoimassamme nyt Villa Ekholm (Iniö) ja Seaside Villa Finnby (Särkisalo). Viihtyisät mökit omalla rauhalla ja rannalla, vuokrattavissa 2 viikoksi kerrallaan. Tutustu ja ihastu!

16/5 Suunnitteletko retkeä Saariston rengastielle? Varaa meiltä majoitukset tunnelmallisesta kylämiljööstä tai  virkistävän meren rannalta. Tutustu tarjontaamme majoitus.saaristovaraus.fi   ja/tai ota yhteyttä info@saaristovaraus.fi, niin autamme varausten tekemisessä! Meiltä saat myös valmiita pyöräilypaketteja.

12/4 Mökkivaraukset saaristossa kätevästi: Selaa vaihtoehtoja paikkakunnittain online-luettelossa ja kun löydät sopivan siirry suoraan varaamaan!

30/3 Seilin opastetut kierrokset nyt varattavissa! Opastukset taas lauantaisin 2.7.-6.8. klo 12-15. Varata voi sähköpostitse tai suoraan verkossa täältä.

18/2 Örön purjehdukset nyt varattavissa! Purjehdi Jahti Eugenialla Örön linnakesaarelle ja yhdistä haaveiden meriretki sekä yksi suosituimmista kotimaisista vierailukohteista samalla kertaa! Sis. kalakeittolounaan, kahvit ja opastukset Örössä. Tiistailähdöt 28.6.-9.8. nyt varattavissa täällä!

30/1 Vuoden 2016 Kuninkuusravit järjestetään Turussa 29.-31.7. Varaa ajoissa majoitus tai mökki, osallistu raveihin ja lomaile samalla saaristossa! Tapahtuma houkuttaa paljon kävijöitä ja majoitusvarauksia tehdään koko ajan.

30/1 Majoitukset saaristossa, Saariston Rengastiellä ja Ahvenanmaan saarilla:  Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa helposti osoitteessa Saaristovaraus/majoitus . Tiedustelut info@saaristovaraus.fi