Saaristovaraus
*** Tourist Info
+358-2-410 6600 if.suaravotsiraas@ofni ma-pe 9-16

image
Jaa

UUTISIA

12/10 Syyslomalla mökkeilemään! Varaa meiltä mökki meren rannalta. Pääset kalaan, sienestämään tai vaeltamaan luonnossa. Sauna lämpeää illalla ja ehkä myös palju. Nauti leudoista syyssäistä! Tarjontaamme voit tutustua täältä.

29/9 Syyretkelle Öröseen! Nyt ainutlaatuinen tilaisuus nauttia syksystä Örön linnakesaarella, majoituksella ja täysihoidolla 14.–15.10. & 4.–5.11. Kuljetus suoraan Turusta m/s Fannylla. Varaa retkesi nyt!

14/9 Nyt on mökkeily edullista! Matalasesonkihinnat, lämmin syksy ja metsässä kypsyvä sato kutsuu vierailulle! Varaa mökki vaikka viikonlopuksi ja tule nauttimaan syksyn antimista. Tarjontaamme voit tutustua täältä.

12/9 Sienisato on nyt parhaimmillaan ja puolukkasato juuri kypsynyt! Varaa meiltä mökki tai muu majoitus ja tule nauttimaan luonnon antimista! 

18/8 Saariston rengastie ja Pikkurengastie ovat vielä auki! Rauhoittuneilla on mukavampi ajaa, jonot ovat pienemmät ja pimenevissä illoissa on tunnelmaa. Tervetuloa nauttimaan kesän viimeisistä päivistä!

10/8 Tänään vielä mahdollisuus varata Örön isokierrokselle 11.8. lippuja! Näe upea ulkosaaristo ilman omaa venettä, samalla pääset Örön linnakesaaren opastetulle kierrokselle. Hinta 105€/aik. lapset -50%. Lähtö Korpoströmistä klo 9.00. Varaa tänään klo 16.00 mennessä! 02-4106600

7/8 Mukavat 10 hengen huvilat Styyrmanni & Retari ovat vapaana tälle viikolle! esim. 1 vrk 350€, 2 vrk 430€, lisävrk 80€

2/8 Lähde elokuiselle retkelle halki ulkosaariston Korpoströmistä Örölle! M/s Amandan retkillä 8.8., 11.8. ja 18.8. vielä tilaa. Tutustu retkiohjelmaan ja varaa! Myös soittamalla 02-4106600 tai sähköpostilla info@saaristovaraus.fi!

25/7 Helteet tulivat! Nauti nyt saariston kesästä! Mukavia mökkikohteita perheille eri puolilla saaristoa ja majoituksia Saariston Rengastien varrella vielä vapaana. Viime hetken varauksissa ota yhteyttä 02-410 6600 tai laita viesti info@saaristovaraus.fi.

25/7 Storbåt Tacksamhetenin Talonpoikaispurjehdukset jatkuvat! Nyt pääset Seiliin aidolla puupurjeveneellä, Nauvon vierasvenesatamasta. Varaa retkesi nyt! Lisätietoja täältä!

21/7 Kalastusretkelle saaristoon! Tule nauttimaan upeasta luonnosta ja kalastuksen jännityksestä. Varaa mökki rannalta tai lähde opastetulle kalaretkelle oppimaan parhaat niksit. 

22/6 Airisto Span kesätarjous! Upealla paikalla meren rannalla sijaitsevassa yksityispassa nyt kesätarjous!Airisto Spa & majoitus jopa 30 hengelle, su-to 3000€
Tutustu, ihastu ja varaa!

10/5 Ulkosaariston reittiliput m/s Amandalla nyt myynnissä! Lippuja voit ostaa online-varauksestamme täältä.

 Kalastusretkelle saaristoon! Kevään kalastuskausi on pyörähtänyt käyntiin ja innokkaimmat pilkkivät jo siikaa. Myös kuvia komeista haukisaaliista ilmestyy nettiin päivittäin. Tule nauttimaan keväästä ja kalastuksen jännityksestä jo vaikka pääsiäisenä. Varaa mökki rannalta tai lähde opastetulle kalaretkelle oppimaan parhaat niksit.

4/4 Ulkosaariston reitin retkipaketit ovat nyt varattavissa! Lähde mukaan esim. Ulkosaariston kirkkokierrokselle, Aspön päiväretkelle tai Isolle kierrokselle Örön linnakesaarelle asti. Näe idylliset saaristolaiskylät vesibussi m/s Amandan kyydistä (sis. lounas). Varaa netissä!

17/3 Jahti Eugenian Örön purjehdukset nyt varattavissa! Koe purjehduksen hurma ja Örön linnakesaaren historia ja luonto samalla kertaa. 48€/hlö sis. keittolounaan, piiraskahvit ja opastukset. Tule mukaan!

7/3 Uusi ulkosaariston reitti avautuu! Kesällä 2017 pääset vesibussilla käymään ulkosaariston parhaissa kohteissa helposti Korpoströmistä. Tule yksin, kaksin tai ryhmän kanssa Aspöseen, kirkkokierrokselle tai vaikka Öröseen asti. Lähtöpäivät ja lisätiedot täältä.

1/3 Lahjaksi loma ja yhteistä aikaa? Saaristovarauksen lahjakortilla lahjan saaja voi itse valita mieleisensä elämyksen, esim. retken, purjehduksen, kalastumatkan tai mökkiloman. Voit tutustua vaihtoehtoihin sivuillamme ja ostaa lahjakortin netistä!

Nauti saaristosta kaikkina vuodenaikoina

  • Mökit & majoitus
  • Saunat & kylpytynnyrit
  • Retket, ryhmämatkat
  • Kalamatkat
  • Kokousjärjestelyt
  • Leirikoulut