Saaristovaraus
*** Tourist Info
+358-2-410 6600 if.suaravotsiraas@ofni ma-pe 9-16

image
Jaa

UUTISIA

21/7 Näe Tall Ships Races suuret purjelaivat Turussa ja nauti kesäillasta purjehtien Airistolla! Viime hetken liput nyt myynnissä Kaljaasi Albanuksen huomiselle (22.7.) lähdölle klo 16.00 Turusta Airistolle. Ilmoittaudu mukaan ja maksa lähtöpaikalla, joka on Martinsillan kupeessa. Hintaan 69 eur sisältyy kalakeitto, saaristolaisleipä, kahvi ja makea kahvileipä. Lapset alle 12 v. 50 eur.

6/7 Mökkejä vielä vapaana heinäkuuksi! Mukavia mökkikohteita perheille tai vaikka rengastien majoitukseksi vielä vapaana. Viime hetken varauksissa ota yhteyttä 02-410 660

28/6 Storbåt Tacksamhetenin Talonpoikaispurjehdukset alkavat! Nyt pääset Seiliin aidolla puupurjeveneellä, Nauvon vierasvenesatamasta. Varaa retkesi nyt! Lisätietoja täältä!

22/6 Airisto Span kesätarjous! Upealla paikalla meren rannalla sijaitsevassa yksityispassa nyt kesätarjous!Airisto Spa & majoitus jopa 30 hengelle, su-to 3000€
Tutustu, ihastu ja varaa!

20/6 Vielä joitakin juhannusmökkejä vapaana! Ota yhteyttä, niin annamme ajantasaisen tiedon!

19/6 Lasse Mårtensonin merikortti -musiikkiristeily nyt myynnissä! Osallistu ainutlaatuiselle konserttiristeilylle ja osta liput varaamostamme!

31/5 Koe Tall Ships Race purjehtien s/y Albanuksella. 5 tunnin lounaspurjehdus Aurajoesta Airiston ulapalle myydään nyt kauttamme!

10/5 Ulkosaariston reittiliput m/s Amandalla nyt myynnissä! Lippuja voit ostaa online-varauksestamme täältä.

10/5 Loma, joka on unohtumaton elämys. Meiltä niitä saa.  Retki majakkasaarelle, yöpyminen puumajassa, pyöräily saarelta toiselle, Örön linnakesaaren polut, Seilin uskomaton historia, purjehdus kymmenien upeiden purjelaivojen seassa ja myös unelmiesi mökkiloma meren rannalla. Saariston upea matkailukesä on jo ovella. Ota yhteyttä niin autamme sinua löytämään sopivat retket ja majoitukset! Tutustu vaihtoehtoihin online-esittelyn avulla tai kysy käteviä lomapaketteja.

26/4 Mökki meren rannalla! Oletko jo varannut lomamökin ensi kesäksi? Heinäkuu ja juhannus ovat lomasesonkia ja varaus kannattaa tehdä ajoissa. Ota yhteyttä niin autamme sinua löytämään sopivan kohteen! Tutustu vaihtoehtoihin online-esittelyn avulla.

11/4 Villa Kajuutan kevättarjous! Huhti-kesäkuussa ma-to vain 900€ + 50€ ulkoporeallas. Lisäksi huhtikuussa kaikista varauksista -20%! Tutustu kohteeseen ja varaa!

10/4 Tall-Ships-Race Suuret purjelaivat tapahtuma on Turussa 20.-23.7. ja nämä upeat laivat saapuvat läpi saaristomme! Varaa ryhmällesi purjehdus upealle s/y Albanuksella! Voit tulla myös bongaamaan purjelaivoja rannalta. Myös majoitusvaraukset kannattaa tehdä ajoissa!

6/4 Kalastusretkelle saaristoon! Kevään kalastuskausi on pyörähtänyt käyntiin ja innokkaimmat pilkkivät jo siikaa. Myös kuvia komeista haukisaaliista ilmestyy nettiin päivittäin. Tule nauttimaan keväästä ja kalastuksen jännityksestä jo vaikka pääsiäisenä. Varaa mökki rannalta tai lähde opastetulle kalaretkelle oppimaan parhaat niksit.

4/4 Ulkosaariston reitin retkipaketit ovat nyt varattavissa! Lähde mukaan esim. Ulkosaariston kirkkokierrokselle, Aspön päiväretkelle tai Isolle kierrokselle Örön linnakesaarelle asti. Näe idylliset saaristolaiskylät vesibussi m/s Amandan kyydistä (sis. lounas). Varaa netissä!

17/3 Jahti Eugenian Örön purjehdukset nyt varattavissa! Koe purjehduksen hurma ja Örön linnakesaaren historia ja luonto samalla kertaa. 48€/hlö sis. keittolounaan, piiraskahvit ja opastukset. Tule mukaan!

7/3 Uusi ulkosaariston reitti avautuu! Kesällä 2017 pääset vesibussilla käymään ulkosaariston parhaissa kohteissa helposti Korpoströmistä. Tule yksin, kaksin tai ryhmän kanssa Aspöseen, kirkkokierrokselle tai vaikka Öröseen asti. Lähtöpäivät ja lisätiedot täältä.

1/3 Lahjaksi loma ja yhteistä aikaa? Saaristovarauksen lahjakortilla lahjan saaja voi itse valita mieleisensä elämyksen, esim. retken, purjehduksen, kalastumatkan tai mökkiloman. Voit tutustua vaihtoehtoihin sivuillamme ja ostaa lahjakortin netistä!

Nauti saaristosta kaikkina vuodenaikoina

  • Mökit & majoitus
  • Saunat & kylpytynnyrit
  • Retket, ryhmämatkat
  • Kalamatkat
  • Kokousjärjestelyt
  • Leirikoulut