Saaristovaraus
Suomen Saaristovaraus Oy
*** Tourist Info
+358-2-410 6600 if.suaravotsiraas@ofni ma-pe 9-16
image
Jaa

Nauti saaristosta kaikkina vuodenaikoina

  • Mökit & majoitus
  • Saunat & kylpytynnyrit
  • Retket, ryhmämatkat
  • Kalamatkat
  • Kokousjärjestelyt
  • Leirikoulut

15/6 Tasokas mökki tarjoushintaan! Kaunis ja tasokas Villa Airiston Aalto nyt toistaiseksi voimassa olevaan kesätarjoushintaan 1300€/viikko ja 950€ vkl to-su. Tartu tilaisuuteen ja vietä viihtyisästi aamut Airistolla! Tarjouksen saan varaamalla toimiston kautta.

14/6 Uusia mökkejä välitykseen! Mukavat pienet kohteet Nötbacka ja Mickels Lillstuga loistavalla sijainnilla Saariston rengastien varrella Galtbyssä, vuokrattavissa lyhyiksi jaksoiksi. Sopivat esim. pyöräilijöille tai rengastiellä piipahtajalle!

14/6 Juhannukseksi mökkejä tarjolla! Juhannukseksi on vielä vapaana mökkejä laidasta laitaan. Kerro millaista mökkiä etsit, niin koitamme löytää juuri sopivan!

26/5 Uusia mökkejä valikoimaamme! Uutuutena mökkivalikoimassamme nyt Villa Ekholm (Iniö) ja Seaside Villa Finnby (Särkisalo). Viihtyisät mökit omalla rauhalla ja rannalla, vuokrattavissa 2 viikoksi kerrallaan. Tutustu ja ihastu!

16/5 Suunnitteletko retkeä Saariston rengastielle? Varaa meiltä majoitukset tunnelmallisesta kylämiljööstä tai  virkistävän meren rannalta. Tutustu tarjontaamme majoitus.saaristovaraus.fi   ja/tai ota yhteyttä info@saaristovaraus.fi, niin autamme varausten tekemisessä! Meiltä saat myös valmiita pyöräilypaketteja.

3/5 Mökille pitkäksi viikonlopuksi! Nyt sää suosii ja ilmassa on jo kesän tuntua.Voit varata mieleisesi online-varaamostamme tai tutustua vaihtoehtoihin online-luettelossa!

12/4 Mökkivaraukset saaristossa kätevästi: Selaa vaihtoehtoja paikkakunnittain online-luettelossa ja kun löydät sopivan siirry suoraan varaamaan!

6/4 Varaa nyt kevään kalastusloma, juhannusmökki ja heinäkuun majoitukset! Voit varata itse online-varaamostamme, mutta autamme myös mielellämme sopivan mökin etsimisessä. Meiltä löytyy paljon viehättäviä rantamökkejä ja useimpiin pääsee autolla perille.  Tutustu vaihtoehtoihin kotisivujemme online-luettelossa! 

30/3 Seilin opastetut kierrokset nyt varattavissa! Opastukset taas lauantaisin 2.7.-6.8. klo 12-15. Varata voi sähköpostitse tai suoraan verkossa täältä.

7/3 Voittaja arvottu! Kiitos kaikille osallistujille, onnetar suosi Hanna Siltalaa Turusta ja hän saa 3 h purjehduksen Swan S&S 43 max 8 hengelle (arvo 440€). Onnea voittajalle!

18/2 Örön purjehdukset nyt varattavissa! Purjehdi Jahti Eugenialla Örön linnakesaarelle ja yhdistä haaveiden meriretki sekä yksi suosituimmista kotimaisista vierailukohteista samalla kertaa! Sis. kalakeittolounaan, kahvit ja opastukset Örössä. Tiistailähdöt 28.6.-9.8. nyt varattavissa täällä!

30/1 Vuoden 2016 Kuninkuusravit järjestetään Turussa 29.-31.7. Varaa ajoissa majoitus tai mökki, osallistu raveihin ja lomaile samalla saaristossa! Tapahtuma houkuttaa paljon kävijöitä ja majoitusvarauksia tehdään koko ajan.

30/1 Majoitukset saaristossa, Saariston Rengastiellä ja Ahvenanmaan saarilla:  Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa helposti osoitteessa Saaristovaraus/majoitus . Tiedustelut info@saaristovaraus.fi