Saaristovaraus
*** Tourist Info
+358-2-410 6600 if.suaravotsiraas@ofni ma-pe 9-16

image
Jaa

PÄIVITETTY 2017-09-05

Erikoistarjoukset ja uutuudet

PURJEHDUSPAKETTI AIRISTOLLA

Majoitu upeassa Villa Kajuutassa, Airiston merellisissä maisemissa ja käy purjehduksella Airiston selällä ikonisella Swan-kilpapurjeveneellä. Purjehduksen jälkeen on mukava lämmitellä jäseniään Villa Kajuutan ulkoporealtaan lämmössä. Purjehduskausi jatkuu keleistä riippuen vielä syyskuun puoleenväliin. 

Hinta alkaen 995€ sis. 1 vrk Villa Kajuutassa (8 hengelle) loppusiivouksella ja liinavaatteilla, ulkoporealtaan käytön sekä 3 h kipparoidun purjehduksen S&S Swan 43-purjeveneellä.

Lisävuoteet 25€/hlö (max 2). Ruokailut tilauksesta. Lisähinnasta myös pidempi purjehdus. Hinta voimassa 1.9.-30.9.2017. 

SYYSKALASTUSTARJOUS 2017

Majoittuminen Paraisilla viihtyisässä Villa Constantinessa ja 3 moottorivenettä, viikonlopputarjous 850€! Viikko 1500€
Veneistä 200€ pantti/vene/moottori (käteisellä paikan päällä). Kysy lisää ja varaa!

AIRISTO SPA - KESÄTARJOUS

Upealla paikalla meren rannalla sijaitsevassa yksityispassa nyt kesätarjous! Airisto Spa & majoitus jopa 30 hengelle, su-to 3000€
Tutustu, ihastu ja varaa!

VILLA KAJUUTAN KEVÄT

Villa Kajuutassa nyt kevättä rinnassa! Huhti-kesäkuussa ma-to vain 900€ + 50€ ulkoporealtaasta. Lisäksi huhtikuulle -20% kaikista varauksista. Tarjouksia ei voi yhdistää.
Tutustu upeaan Villa Kajuuttaan.

MELONTAPAKETIT NAUVOSSA 15.5. ALKAEN

Nyt sinulla on mahdollisuus oppia melomaan ja retkeillä Nauvon ympäristössä pienissä ryhmissä opettajan johdolla. Toteutamme koulutuksen jopa vain kahdelle hengelle ja enintään 5 hengelle kerralla. Melonta on antoisa harrastus. Näet luontoa läheltä ja tunnet vapauden liikkua merellisessä ympäristössä. Nauvon ympärillä on suojaisia vesiä, joissa on mukava opetella.

Melontapaketti kahdelle ilman majoitusta sisältää joko 4 tai 8 tuntia melontaa ja lounaan. Hinta 4 tunnin paketille 85 eur/henkilö, 8 tunnin ohjelma 120 eur/henkilö.
Voit myös yöpyä ja viihtyä Nauvossa vähän pitempään. Tutustua vaikkapa kävellen myös luontopolkuihin. Yllä mainittu lyhyempi melontapaketti+majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisineen maksaa 139 eur/henkilö ja pidemmällä melontaohjelmalla 215 eur/henkilö. Tervetuloa oppimaan uusi harrastus ja nauttimaan luonnosta! Lähetä tiedustelu tästä.

KEVÄÄN LINTUBONGAUSPAKETIT

Kevät tuo muuttolinnut ulkosaaristoon ja jo huhtikuussa voit seurata tuota luonnonnäytelmää. Tarjoamme Vänön saarella majoitusta huoneistoissa Stensin talossa, jossa on kaksi erillistä huoneistoa: isompi  Etelähuoneisto kahdessa kerroksessa ja pienempi lammashaan puoleinen huoneisto. Näitä voi molempia vuokrata erikseen, mutta isommalle porukalle molemmat huoneistot yhdessä toimii hyvänä retkimajoituksena. Lisäksi voidaan varata myös Solbacken-mökki, joka sijaitsee näköalakallion toisella puolella. Vuoteita on max 16 hengelle. Ryhmille ruokailut järjestyy sopimuksen mukaan tilauksesta. Esimerkiksi kevään lintubongausviikonloppu, johon sisältyy majoitus 2 yötä, lauantain lounas ja rantasauna illalla 70 eur/henkilö min. 6 henkilölle.

STORBÅTEN TACKSAMHETEN

Uusi helmi saariston perinteisten purjealusten joukossa on Storbåten Tacksamheten.Storbåt Tacksamheten on perinteinen, purjehtiva, saariston työvene. Talonpoikaishenkisessä paatissa kuljetetaan ihmiset ja tavarat turvallisesti ja vakaasti Saaristomeren alueella. Tacksamhetenin esikuvana on 1825 Nauvossa rakennettu samanniminen alus. Perinteisen, purjeilla tapahtuvan liikkumisen lisäksi vene on varustettu sähkömoottorilla joita ladataan aurinkopaneeleilla. Kyydissä siis nautitaan ainoastaan luonnon äänistä, ei moottorin jyskytyksestä. Voit katsella kuvia veneestä sivuillamme active-osiossa.

Tilauspurjehdukset

- Puolipäivän hinta on 50€ / hlö sisältää lounaan paatilla
- Kokopäivän hinta on 100€ / hlö sisältää lounaan ja välipalan tms.

Puolipäiväpurjehdus esim. Nauvo-Nauvo
Kokopäiväpurjehdus esim. Nauvo-Örö/Kasnäs tai Kasnäs/Örö Nauvo

Matkustajien henkilömäärä: 12. Sopii mainiosti esim. pienille Tykypäiväryhmille. Pyydä tästä tarjous.

ÖRÖN KEVÄT

Aikataulun mukainen reittiliikenne Örön saarelle alkaa 3.6. muuta sitä ennen voi saareen päästä tutustumaan taksiveneillä ja mahdollisesti myös kimppakyydillä, kun samaan aikaan ilmoittautuu monta lähtijää. Pyrimme järjestämään teille sopivan ja edullisen kuljetuksen. 6.-7.5. järjestetään kylmänkukkaretki, johon on paikkoja rajoitetusti. Lännen- ja etelänkylmänkukka kukkivat Suomessa ainoastaan Örössä. Kukinta kestää vain lyhyen hetken ja ajoittuu toukokuun alkuun.
Jo 18.5. alkaen voit tulla myös Korpoströmistä m/s Amandalla retkelle Öröseen.

Örössä yöpyminen on mahdollista ympäri vuoden, isomman ryhmän kanssa järjestyvät myös ruokailut. Vielä huhtikuun loppuun on voimassa talvihinnat.

Majoitus lokakuu 2016 - huhtikuu 2017 alkaen 100€/paritalohuoneisto/yö. Paritalohuoneistossa majoittuu 4-6 hlö.

Menopaluukuljetus Kasnäs-Örö-Kasnäs on noin 44€/hlö.
Hinta tarkentuu henkilömäärän mukaan, kuljetuksella on minimihinta.

Saunavuokra alkaen 20€/tunti.

Hinnat lokakuu 2016 - huhtikuu 2017:

- Lounas 16€/hlö sis. kahvi ja pieni makea. Vähintään 20 hlö.
- Aamiainen 9€/hlö. Vain muiden ruokapalveluiden yhteydessä.
- Kotiruokapäivällinen 16€/hlö.
- Illallismenut tarjouksella.
- Laajemmat/monipuolisemmat kokonaisuudet tarjouksella.

- Huoneistot 100€/vrk
- Impilinna 100€/vrk
- Käärmemurju 90€/vrk
- Retkeily- ja Vierasmajahuone 6hh 75€/vrk
- Vierasmajahuone 2hh 40€/vrk

Retkeily- ja Vierasmaja vuokrataan koko talo kerrallaan.
- 2hh Kadetti-hotellihuone 80€/vrk
- 2hh Komendantti-hotellihuone 95€/vrk
Kaikki hinnat ilman aamiaista.
Hotellihuoneita vuokrattava vähintään 10 huonetta.

UUTUUS! RISTEILE LÄPI ULKOSAARISTON

Tänä keväänä ja kesänä toteutuu upea mahdollisuus, jota pitkään on kaivattu: voit retkeillä läpi uloimman saariston ilman omaa venettä! Aspöläinen m/s Amanda aloittaa liikennöinnin Korpoströmistä Öröseen ja voit matkustaa koko reitin ja palata illaksi takaisin. Mutta mikä vielä parempaa: voit pysähtyä uloimmille saarille tutkimaan luontoa ja retkeilemään, mikä on tähän saakka ollut mahdollista vain omalla veneellä. (päivitämme sivua parhailllaan)

M/s Amandan aikataulu ja lähtöpäivät löytyvät tästä. Voit varata suoraan sivuilta.

 

LOMANEN KUIN MUMMOLASSA

Vänön saarella on vanhanajan saaristotunnelmaa. Tarjoamme majoitusta huoneistoissa Stensin talossa, jossa on kaksi erillistä huoneistoa: isompi  Etelähuoneisto kahdessa kerroksessa ja pienempi lammashaan puoleinen huoneisto. Näitä voi molempia vuokrata erikseen, mutta isommalle porukalle molemmat huoneistot yhdessä toimii hyvänä retkimajoituksena. Kummituskierros- tai Saaren elämää- opastus tilauksesta. Lisäksi vuokrataan kylpytynnyriä, veneitä ja kajakkeja. Mahdollisuus kalastella, pelata frisbeegolfia, vaellella luontopoluilla ja retkeillä hiekkarannalle. Saarella on lampaita. Ryhmille ruokailut järjestyy sopimuksen mukaan tilauksesta. Esimerkiksi saarilomanen, johon sisältyy majoitus 2 yötä, 2x aamiainen ja yksi lounas ja rantasauna  90 eur/henkilö min. 6 henkilölle.

TUNNELMAA TAMMILUODOSSA

Rentoudu ja nauti vaikka ystäviesi tai työtovereidesi kanssa Tammiluodon viinitilalla Paraisilla. Tutustuttuasi tilaan ja sen tuotteisiin, vietät iltaa takkatulen äärellä, meren rannalla saunoen ja paljussa lämmitellen. Paketti sisältää tila- ja tuote-esittelyn, 3 viinin maistelun, saunan oleskelutiloineen ja paljuineen 2 tunniksi sekä saunamenyyn. Mahdollisuus myös tehdä ostoksia viinipuodista.

Ryhmäkoko: 10-15 henkeä

Hinta: 59€/hlö

Kysy tarjous ryhmällesi, koosta riippumatta!