sv Svenska en English de Deutsch ru По-русски Suomen Saaristovaraus Oy *** Tourist Info  
Mökki tai huvila - Majoitu mukavasti Turun saaristossa: Uusi kohteiden esittely online Vastaa kahteen kysymykseen ja voita palkintoja!
Jaa |

Tekemistä lomailijoille

SEILIN SAARI

RETKET NAUVOSTA SEILILLE

Varaa netissä

Luonnonkaunis Seilin saari sijaitsee kuuden kilometrin päässä Nauvosta ja on yksi saariston vetovoimaisimmista käyntikohteista. Seilin historia saíraalasaarena alkoi vuodesta 1619, jolloin kuningas Kustaa II Adolf määräsi etsittäväksi Turun ulkopuolelta sopivan paikan spitaalisten ja mielenvikaisten sijoittamiseksi. Potilaiden tuli tuoda tullessaan laudat ruumisarkkua varten eikä kerran saarelle tullut enää päässyt pois. Vuodesta 1889 potilaina oli ainoastaan naisia. Mielisairaala lakkautettiin 1962 ja sen tiloissa toimii nykyään Saaristomeren tutkimuslaitos.Seilin kirkko

 Järjestämme kesällä 2015 opastettuja retkiä Nauvosta Seiliin. Retkeen kuluu aikaa 3 tuntia ja tutustumme kierroksella saaren historiaan ja museokirkkoon. Edestakaiset matkat Seilille yhteysalus Östernillä. Hinta 32 eur/aikuinen, 16 eur/lapsi.

Lähdöt Nauvon satamasta lauantaisin 27.6.-8.8. Paikkavarauksen voi jättää tästä linkistä. Viime hetken lippuja voi ostaa myös  satamassa. Paikalle tulee saapua viimeistään 15 min. ennen lähtöä, joka tapahtuu klo 12.10. Kokoontuminen on infokioskin kohdalla, laiturin edustalla.Takaisin Nauvossa ollaan n. klo 15.05. Turusta pääsee retkelle vuorobussilla aamulla ja iltapäivällä takaisin.

Kysy myös Nauvo-Seili majoituspakettia! Nauvossa on mahdollisuus kodikkaaseen majatalo- tai hotellimajoitukseen. Paluumatkan voi myös tehdä toista reittiä kuin tullessa ja kiertää suositun Saariston Rengastien.

Mukaan Seilin retkille pääkaupunkiseudulta
Yhteistyökumppanimme järjestää linja-automatkoja pääkaupunkiseudulta saaristoon. Mikäli haluat mukaan päiväretkelle Seiliin (ohjelmassa myös tutustuminen ArtBankiin Paraisilla ja muita kohteita) lähetä meille tiedustelu tästä.

PYÖRÄILY

OPASTETUT PYÖRÄILYRETKET NAUVOSSA

Järjestämme heinäkuussa perjantaisin opastettuja pyöräilyretkiä Nauvon kirkonkylästä Mövikenin ympäri. Lähdöt klo 11.00 sataman infopisteen luota. Matkan pituus on n. 17 km ja aikaa tulee varata n. 2,5 h.  Matkan varrella tutustumme alueen luonnonnähtävyyksiin ja mm jatulintarhaan ja Samlaxin järven ympäristöön sekä ajetaan vanhan kuusimetsän läpi ja nautitaan maisemista kylätien varrella. Hinta vuokrapyörällä 45 eur/henkilö ja omalla 30 eur/henkilö. Retki toteutuu kun mukana on vähintään 4 lähtijää. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: saaristovaraus/pyöräily  Voit tulla mukaan Turusta vuorobussilla ja  iltapäivälla takaisin.

PYÖRÄILLEN JA PATIKOIDEN NAUVOSSA 

Nauvossa, saariston sydämessä on useita mielenkiintoisia luontopolkuja ja pyöräilyteitä. Voit tutustua luonnonnähtävyyksiin omaan tahtiin, pysähtyä ruokailemaan haluamaasi paikkaan ja mennä uimaan, kun tarvitset virkistystä retkeilyn lomassa. Kolmen päivän p&p-pakettiin sisältyy majoitus täysihoitolassa kahden hengen huoneessa 2 yötä, runsas aamiainen, sauna, pyyhkeet ja lakanat, polkupyörien vuokra varusteineen ja pyöräily- ja vaelluskartat reittikuvauksineen. Tilaa aktiivinen lomapaketti vaikkapa lahjaksi.  Hinta alkaen 175 eur/henkilö. Minimi kaksi osallistujaa. Lapset lisävuoteessa puoleen hintaan. Varaukset ja lisätietoja tästä linkistä.

SAARISTON RENGASTIE: SAARISTOLENKKI 4 PÄIVÄÄ

Reitti: Nauvo-Rymättylä-Naantali-Iniö-Korppoo-Nauvo

Suuren suosion saavuttanut Saaristo Lenkki on mukava ja rentouduttava pyöräilyelämys. Reitti seuraa Saariston rengastietä ja kiertää suuren osaa Turun ainutlaatuista saaristoa. Päivittäiset ajomatkat sopivat kaikille. Yöpyminen on valikoiduissa pienissä majataloissa. Reitin pituus on n. 140 km. Lähtö tapahtuu Nauvosta, jonne on päivittäin useita linja-auto yhteyksiä Helsingistä ja Turusta. Matka alkaa yhteysalus m/s Östernillä Rymättylään ja sieltä pyöräillen Naantaliin. Pyöräilymatkaa on n. 40 km. Merimatkalla voi tehdä pysähdyksen Seilin saarelle.  Seuraavana päivänä Velkua- Taivassalon - Kustaviin, josta lautta Iniöön. Päivän etappi n. 45 km. Päivä 3.  Iniön halki  Houtskarin saarten kautta Korppooseen, n. 35 km. Päivän aikana on useita pidempiä ja lyhempiä lautta- ja lossiylityksiä. Päivä 4: Korppoosta Nauvoon,  jossa matka päättyy Gyttjan kylään missä illallinen odottaa. Matkan hinta on alk. 465,00 €/ henkilö (majoitus kahden hengen huoneissa) sisältäen reitti-selostuksen karttoineen (1 reittiselostus/seurue), polkupyörän, kypärän ja pyörälaukut, tarvittavat yhteysalusliput, majoitukset (4 yötä) aamiaisineen sekä viimeisen illan illallisen. Yhden hengen huoneen lisämaksu on 95,00 €. Jos käytätte omaa pyörää, matkan hinta on 385,00 €. Halutessanne voitte tietysti pysähtyä useammaksi päiväksi kussakin majapaikassa. Retki toteutetaan omatoimisena ja on ajettavissa joka päivä 1.6.-31.8.2015. UUTTA! Nyt voimme tarjota myös sähköpyörän käyttöösi. Sähköpyörä, jossa sähkömoottori avustaa polkemista on mullistava kokemus. Rengastiepaketti sähköpyörällä hintaan 525 €/hlö. Myös lyhyempi ja edullisempi kierros Saariston Rengastiellä on mahdollinen. Pyydä meiltä tarjous!  HUOM. Varaukset ja lisätietoja tästä linkistä 

PENSAR LENKKI 1 PÄIVÄ tai 2 PÄIVÄÄ

Reitti: Nauvo-Lenholm-Granvik-Pensar-Nauvo

Kokopäivän pyöräilyretki, joka vie teidät sisäsaaristoon vehreisiin maisemiin Nauvon lounaispuolelle. Matka alkaa Nauvosta ja etenee Lenholman kautta Granvikiin ja sieltä meritse edelleen Pensarin saarelle. Lounas tarjoillaan Pensar Syd-ravintolassa. Lounaan jälkeen on hyvät mahdollisuus uimiseen tai patikoimiseen. Ilta-päivällä paluu meritse takaisin Nauvoon, Käldingen kalasatamaan. Lähtö aamulla n. 10.00 ja paluu kello 19:00 jälkeen. Matkan varrella on mahdollisuus tutustua Simon-kylän ja Lenholman luontopolkuihin, Lenholman ainutlaatuiseen tammihakaan, joka kuuluu Suomen tunnetuimpiin maisemakohteisiin, suojelus-kunnan muistomerkkiin sekä nähdä ja kokea saaristoa niin maalta kun mereltä. Reitin pituus on Nauvon kirkonkylästä laskettuna n. 45 km, josta n. 25 km vähäliikenteisiä kyläteitä tai erillisiä pyöräteitä. Yhteensä merimatkaa kertyy yli tunnin. Retken hinta on alk. 65,00 €/henkilö sisältäen reitti-selostuksen, polkupyörän ja kypärän, ja kevyen lounaan. Pyörä lunastetaan ja palautetaan Nauvon matkailuneuvontaan tai Västergård B&B:iin. Lisämaksusta sopimuksen mukaan pyörät toimitetaan haluttuun maja-paikkaan Nauvossa. Retki toteutetaan omatoimisena ja on ajettavissa päivittäin, paitsi lauantaisin 1.4.-30.9. aikana. Retki voidaan myös toteuttaa kaksipäiväisenä jolloin yöpyminen sisältäen saunan ja illallisen on Pensar Sydissä. Kahden päivän hinta on alk. 170,00 €/ henkilö (edellyttää vähintään kaksi matkustajaa). Lisäyö Västergårdissa on 50,00 €/hlö. Varaukset ja lisätietoja tästä linkistä.

NORRSKATA LENKKI 1 PÄIVÄ

Reitti: Nauvo-Norrskata-Korppoo-Nauvo

Kokopäivän pyöräretki, joka vie teidät Nauvon ja Korppoon pohjoispuolelle. Yhteysalus Satava vie teidät Nauvon kirkon-kylästä kahden tunnin ihastuttavalle laivamatkalle läpi saariston Houtsalan kylään, Norrskatan saarella. Matka jatkuu pyörällä vähäliikenteisiä kylä-teitä pitkin läpi vehreiden maisemien Korppoon lautalle. Matkan varrella on sekä kauppa että ravintola. Korppoossa on mahdollisuus poiketa kirkonkylässä ja esim. kotiseutumuseossa. Matka kulkee Saaristotietä pitkin ja edelleen lautalla Nauvon puolelle, jossa jälleen voi polkea vähäliikenteisiä kyläteitä pitkin takaisin Nauvon kirkonkylään. Reitin pituus on n. 30 km (kirkonkylästä laskettuna), josta yli 20 km on vähäliikenteisiä kyläteitä. Retken hinta on 25,00 €/henkilö sisältäen reitti-selostuksen, polkupyörän ja kypärän. Pyörä lunastetaan ja palautetaan Nauvon matkailuneuvontaan tai Västergård B&B:iin. Lisämaksusta pyörät toimitetaan haluttuun majapaikkaan Nauvossa sopimuksen mukaan. Retki toteutetaan omatoimisena ja on ajettavissa kesäkautena maanantaista lauantaihin 21.5.-29.8. aikana. Varaukset ja lisätietoja tästä linkistä. Kysy myös majoituspakettia tälle reitille.

SAARISTON RENGASTIE 5 PÄIVÄÄ

Reitti: Turku-Naantali-Velkua-Kustavi-Iniö-Houtskari-Korppoo-Nauvo-Parainen-Turku tai päinvastaiseen suuntaan

Reitin kokonaispituus on n. 190 km. Matkan varrella on useita mukavia aamiaismajoituspaikkoja, mutta heinäkuussa on varsin täyttä. Suosittelemme, että varaatte majoitukset Saaristovaraukselta hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä. Mainio apu matkan suunnittelussa on Saariston Rengastien opas. Oppaan voitte tilata Saaristovaraukselta majoitusvarausten yhteydessä hintaan 10 eur + postituskulut. Meidän kauttamme myös seuraavat valmiit retket: 3 päivän Pikku-rengastiepaketti (Turku-Nauvo-Naantali-Turku) tai viikon kestävä pyöräretki Turun ja Ahvenanmaan saaristossa. Kaikki varaukset ja lisätietoja tästä linkistä

LUONTOELÄMYKSIÄ JA SEIKKAILUJA VÄNÖN SAARELLA

Vänön saarella luonto vaihtelee lehtomaisemasta kanervanummiin. Jääkauden hiomia silokallioita ja muinaisrantoja löytyy saaren pohjoisrannalta luontopolun varrelta. Saaren itäosassa sijaitsee merenkulkiakappeli ja hiekkaranta. Saarella on mukava tehdä luontoretkiä kävellen mutta voit myös kalastaa, meloa, pelata frisbeegolfia, saunoa ja uida. Voit tarkkailla lintuja tai lepakoita. Varaa meiltä majoitus ja kysy eri aktiviteeteista ja välinevuokrista. Esim. mökkivuokraus viikonlopuksi 2-4 hengelle alkaen 135 eur. Mahdollisuus myös kokeilla yöpymistä telttalaavussa. Vänölle pääsee yhteysaluksella Kasnäsista. Matkalla voi myös pysähtyä nauttimaan Hotel Kasnäsin kylpyläpalveluista. Tutustu saareen tässä. Tilaa lisätietoja Vänöstä.

Päiväretki Kasnäs-Vänö-Kasnäs sisältää taksivenekuljetuksen yhteen suuntaan, lounaan ja opastuksen kappelille. Paluumatka yhteysaluksella. Hinta alk. 40 eur/aikuinen. Lapset alle 14 v. puoleen hintaan. (Kun ryhmässä vähintään 8 henk.)

Avovenesafari perinteisillä saaristolaisveneillä sokkeloiseen saaristoon Vänön eteläpuolella sisältää veneiden vuokran ja kipparin / oppaan palvelut. Retkellä kuullaan salakuljetustarinoita ja luonto-opastusta. Noustaan maihin sopivaan luonnonsatamaan ja nautitaan piknik-eväät. Pyydä tarjous!

SAARISTON RENGASTEIDEN RETKIPAKETIT

MAJOITUSPAKETTI SAARISTON RENGASREITEILLÄ OMALLA KULKUNEUVOLLA LIIKKUVILLE

Reitti: Turku-Naantali-Rymättylä-Nauvo-Parainen-Turku tai päinvastaiseen suuntaan tai Turku-Parainen- Nauvo-Korppoo-Houtskari-Iniö-Kustavi

Retkellä useita kulttuuri- ja luonnonnähtävyyksiä. Matkan varrella on useita mukavia aamiaismajoituspaikkoja, mutta heinäkuussa on varsin täyttä. Suosittelemme, että varaatte majoitukset Saaristovaraukselta hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä.  Näistä lisätietoa kotisivujemme majoitus-otsikon alla. Lisätietoja Pikkurengastien reitistä ja nähtävyyksistä. Pyydä tarjous tai varaa tästä.

MELONNAN ALKEISKURSSIT NAUVOSSA

Melonnan alkeiskurssi on hauska tapa aloittaa uusi harrastus. Käymme läpi merimelonnan perusteet ja harjoittelemme eri tekniikoita. Opit myös turvallisuudesta ja varusteista. Kurssi ei vaadi erityisiä taitoja. Tarvitset vain sopivat vaatteet ja vesitiiviisti pakatut varavaatteet. Kurssiin sisältyy kajakit, melat, liivit ja aukkopeitteet. Kurssipäivät heinäkuussa 2015 ilmoitetaan myöhemmin. Aloitus Nauvon Framnäsissa klo 12. Kesto 3 h. Hinta 46 eur/henkilö. Kurssi toteutuu kun mukaan on ilmoittautunut vähintään 4 henkilöä. Kurssi voidaan järjestää myös muina aikoina tilauksesta 4-12 henkilön ryhmille. Lisätietoja ja varaukset saaristovaraus/melonta.

MELONTAPAKETTI SAARISTOMERELLÄ

Reitti: Parainen-Pensar-Gullkrona tai Gyttja-Parainen

Lähtö tapahtuu Paraisilta, Villa Apollon rannasta, mistä tarvittaessa löytyy paikoitustilaa. Paraisille on myös päivittäin useita linja-auto yhteyksiä Helsingistä ja Turusta, bussien aikataulut löydät täältä. Saapuminen on aamupäivällä Villa Apolloon, joten ehditte nauttia koko päivän merellä. Paikan päällä on varusteiden läpikäynti sekä opastusta ennen lähtöä. Ensimmäisen päivän reitti vie teidät Pensarin saarelle. Perillä teillä on mahdollisuus saunoa ja uida. Illallisen nautitte viehättävässä rantaravintolassa. Toisena päivänä reitti kulkee joko Gullkrona saaren kautta tai vaihtoehtoisesti suoraan Gyttjan kylään. Päivän päätteeksi nautitte illallisen. Kolmas päivä vie teidät läpi vehreiden maisemien ja kapeiden salmien takaisin Villa Apolloon. Päivittäiset melontamatkat vaihtelevat kolmesta seitsemään meripeninkulman välillä. Matkan varrella on runsaasti mahdollisuuksia omiin reittivalintoihin. Matkan hinta on 345,00 €/ henkilö sisältäen kajakin, reittiopastuksen, retkieväät kaikille päiville sekä majoitukset (2 yötä) illallisineen. Lisäksi voitte varata majoituksen, saunan ja illallisen Villa Apollosta ennen tai jälkeen matkan. Retki soveltuu normaalikuntoiselle ja edellyttää hieman kokemusta. Reitti kulkee pääosin suojaisissa vesissä, lukuun ottamatta Gullkrona vaihtoehtoa mutta merellä liikuttaessa on sääolosuhteet aina huomioitava. Pyydä lisätietoja tai varaa tästä.

YLEISÖPURJEHDUKSET PURJEHDUKSET ÖRÖN SAARELLE 2015

Varaa netissä

Entinen linnakesaari Örö liitettiin Saaristomeren kansallispuistoon tämän vuoden alusta ja avataan matkailulle 1.6.2015. Örölle valmistuu n. 20 km erilaisia vaellusreittejä ja luontopolkuja. Voit kulkea mm. pitkin "Pitkää ikävää" - kiinalaisten sotavankien rakentamaa mukulakivikatua. Saarella kasvaa harvinaisia kasveja ja siellä esintyy runsaimmin erilaisia perhosia koko Suomessa, yli 1600 eri lajia. Tsaarinaikaisen sotahistoriallisesti mielenkiintoisen kasarmialueen lisäksi saarella on bunkkereita, tykkejä ja juoksuhautoja.

Jahti Eugenia purjehtii Örölle Kasnäsin satamasta heinäkuussa tiistaisin ja keskiviikkoisin. Purjehduksen aikana miehistö opastaa ja matkustajat saavat halutessaan osallistua purjeiden nostoon. Kahvi ja pullatarjoilu. Purjehdusohjelman hinta on 48 eur/henkilö. Lapset 25 eur/henkilö. Öröllä on halukkaiden mahdollista eri maksusta ruokailla saaren ravintolassa lounaspöydästä sekä osallistua opastuksiin. Kävelykierroksen aikana oppaat kertovat saaren historiasta ja luonnosta. Matkan kokonaiskesto 8 tuntia.  (Lue tästä lisää. Paikkavaraukset tästä.)

Voit varata purjehduksen jahti Eugenialla  myös esim. perhejuhliin. Pyydä meiltä tarjous!

RIB-VENERETKET ÖRÖN SAARELLE 2015

Tule mukaan Rib veneellä Örön linnakesaarelle. Koe Örön ainutlaatuinen luonto, sotahistoriallisesti mielenkiintoinen tsaarinaikainen kasarmialue sekä sotavankien kiveämät tiet.

RIB-Vene

Aikataulu kesällä 2015:

Matka-aikataulu:

klo 11:00 Lähtö Kasnäsin laiturista Rib veneillä. (max 12 hlö) ( minimi 6 hlö muuten matka peruuntuu)
Klo 11:30 Saapuminen Öröseen.  12 tuuman Obuhov tykin esittely ja tykkipihalla käynti. Yhteistyössä Turun Rannikkorykmentin perinneyhdistyksen kanssa.
klo 12:45 Kävelykierroksella tutustumme linnakesaaren ainutlaatuiseen luontoon ja historiaan.
klo 14:00 Lähtö Kasnäsiin.
klo 14:15 Paluu Kasnäsiin.

Matkan hinta on 85€, lapset (4-14v) 40,00€. Hintaan sisältyvät merimatkat ja luonto– ja historiaopastus Örön linnakkeella.

Lähdöt 2015:

Lähtöpäivät ilmoitetaan myöhemmin.

Varaa paikkasi tästä. Paikkoja rajoitetusti.

Rib-veneellä pääse tänä vuonna myös Vänö-päivän juhliin 4.7. hintaan 50 €, Högsåra-päiville hintaan 35 € sekä Kasnäs-päivänä kiertoajelulle hintaan 50 €. Pyydä Lisätietoa meiltä.

PURJEHDUKSET KUUNARI AMAZONELLA TURUSTA

Kuunari Amazone on Turussa Aurajoessa museoalus Sigynin ja Suomen Joutsenen välissä. Amazone purjehtii kesällä 2015 touko-kesäkuun Saksassa ja heinä-syyskuun Suomessa. Lähde purjehtimaan hienolla laivalla ja nauti! Purjehdus sopii niin nuorille kuin vanhemmillekin.

Amazonella on teräsrakenteinen runko, jonka pituus on 35 m ja leveys 6,80 m. Purjeita on 7 kpl, yhteensä 440 m2. Kone GM 8 syl 320 HV diesel, matkanopeus koneella 6-7 solmua. Hytit: 7 kpl kahden hengen hyttiä, 3 kpl 3 hengen hyttiä.

Saaristomeri 7.-12.7.  100 eur/hlö/vrk (6 vrk = 600 eur) Täysihoito, max 20 henk. Reitti tuulista riippuen Aurajoki-Airisto-Nauvo-Korppoo-Jurmo-Utö tai Kökar-Airisto-Aurajoki. Majoitus 2-3 hengen hyteissä, sis. vuodevaatteet ja pyyhe. Yhden hengen hytin lisämaksu 50 eur. Matkalla myös mahdollisuus melontaan.

Aurajoki-Airisto-Aurajoki 14.7.-9.8. Yleisöpurjehduksia 5 h (50 eur/hlö, lapset 2-12 v. 20 eur) tai 8 h (70 eur/hlö, lapset 2-12 v. 30 eur). Hintaan sisältyy keittolounas ja kahvit. Lähtö ja paluupaikka museolaiva Sigynin vieressä Aurajoessa. Tiedustelut: Saaristovaraus/purjehdus tai 02-4106600

ti 14.7. klo 16-21 (5 h)                              ti 28.7. klo 10-15 ja 16-21  (5 h)
ke 15.7. klo 16-21 (5 h)                            ke 29.7. klo 10-15 ja 16-21 (5 h)
to 16.7. klo 16-21 (5 h)                             to 30.7. klo 10-15 ja 16-21 (5 h)
pe 17.7. klo 16-21 (5 h)                            pe 31.7. klo 16-24 (8 h) täydenkuun purjehdus
la 18.7. klo 10-15 ja 16-21 (5 h)                la 1.8. klo 10-15 ja klo 16-21 (5 h)
                                                                la 1.8. klo 10-20 (10 h) vieraillaan Seilin saarella
ti 4.8. klo 16-21 (5 h)
ke 5.8. klo 16-21 (5 h)
to 6.8. klo 16-21 (5 h)
pe 7.8. klo 16-24 (5 h)
la 8.8.  klo 10-15 ja 16-21 (5 h)
su 9.8. klo 10-20 (10 h) vieraillaan Seilin saarella

Siirto Saksaan 700 eur/henkilö täysihoidolla. 11.-17.5. Reitti Turku-Ahvenanmaa-Visby-Bornholm-Rönne-Kiel
Siirto Saksasta Suomeen, sama hinta. 29.6.-5.7. Sama reitti päinvastaiseen suuntaan. Majoitus 2-3 hengen hyteissä

MURHAMYSTEERI

Jos yksityiset juhlasi tai mökkilomasi kaipaa hieman jännitystä, niin mikä parempi tapa sitä saada kuin murhamyssterin ratkominen. Jos teillä on vähintään 10 hengen ryhmä, meiltä voi tilata murhamysteerin ohjaajineen, käsikijoituksineen ja rekvisiittoineen. Hintaesimerkki 549 € / 10 hengen ryhmä + alv 24 %. PPyydä tarjous.

TRUBADUURI TAI HANURISTI

Jos juhlasi kaipaavat viihdykettä niin meiltä saa kätevästi trubaduurin tai haitaristin esiintymään ja luomaan tunnelmaa. Hinnat alk. 525 €. Hintaan sisältyy esitykset, matkat ja äänentoistolaitteet. Mahdollisuus myös isompiin kokoonpanoihin tarjouksen mukaan. Pyydä tarjous.

NAUVON KAMARIMUSIIKKIPÄIVILLE

Nauvon Kamarimusiikkipäivien soitto kajahtaa taas kesällä 2015. Sinulla on mahdollisuus nauttia ainutkertaisista konserteista tunnelmallisessa ympäristössä saariston sydämessä. Varaa lippusi meiltä! Samalla voit varata myös majoituksen matkallesi ja tehdä retken kuuluisalle Seilin saarelle. Konserttiohjelmaa päivitetään kevään kuluessa ja lisätietoja saa tässä. Tilaa liput tästä. Hintaan lisätään postituskulut.

VARAA NETISSÄ

Solo OP VISA Mast

OMISTAJALIITTYMÄ AGENTTILIITTYMÄ Saaristo Shop

Lahjakauppa Nauvossa ja netissä

Uutuuksia FaceBookissa

Suomen Saaristovaraus Oy
Sähkömäki 1
21660 Nauvo


Puhelin: +358-2-410 6600
Faksi: +358-2-410 6601
info (at) saaristovaraus.fi
www.saaristovaraus.fi