sv Svenska en English de Deutsch ru По-русски Suomen Saaristovaraus Oy *** Tourist Info  
Mökki tai huvila - Majoitu mukavasti Turun saaristossa: Uusi kohteiden esittely online Vastaa kahteen kysymykseen ja voita palkintoja!
Jaa |

Tekemistä lomailijoille

SEILIN SAARI

RETKET NAUVOSTA SEILILLE

Varaa netissä

Luonnonkaunis Seilin saari sijaitsee kuuden kilometrin päässä Nauvosta ja on yksi saariston vetovoimaisimmista käyntikohteista. Seilin historia saíraalasaarena alkoi vuodesta 1619, jolloin kuningas Kustaa II Adolf määräsi etsittäväksi Turun ulkopuolelta sopivan paikan spitaalisten ja mielenvikaisten sijoittamiseksi. Potilaiden tuli tuoda tullessaan laudat ruumisarkkua varten eikä kerran saarelle tullut enää päässyt pois. Vuodesta 1889 potilaina oli ainoastaan naisia. Mielisairaala lakkautettiin 1962 ja sen tiloissa toimii nykyään Saaristomeren tutkimuslaitos.Seilin kirkko

 Järjestämme kesällä 2014 opastettuja retkiä Nauvosta Seiliin. Retkeen kuluu aikaa 3 tuntia ja tutustumme kierroksella saaren historiaan ja museokirkkoon. Edestakaiset matkat Seilille yhteysalus Östernillä. Hinta 30 eur/aikuinen, 15 eur/lapsi.

 Lähdöt Nauvon satamasta kesälauantaisin (paitsi ei juhannuksena). Paikkavarauksen voi jättää tästä linkistä. Viime hetken lippuja voi ostaa myös infokioskista satamassa. Info aukeaa klo 11.00. Pyydämme saapumaan paikalle viimeistään 15 min. ennen lähtöä, joka tapahtuu klo 12.00. Kokoontuminen on infokioskin kohdalla, laiturin edustalla.Takaisin Nauvossa ollaan n. klo 15.00.

Kysy myös Nauvo-Seili majoituspakettia! Nauvossa on mahdollisuus kodikkaaseen majatalo- tai hotellimajoitukseen. Paluumatkan voi myös tehdä toista reittiä kuin tullessa ja kiertää suositun Saariston Rengastien.

PYÖRÄILY

OPASTETUT PYÖRÄILYRETKET NAUVOSSA

Järjestämme heinäkuussa perjantaisin opastettuja pyöräilyretkiä Nauvon kirkonkylästä Mövikenin ympäri. Lähdöt klo 15.00 sataman infopisteen luota. Matkan pituus on n. 17 km ja aikaa tulee varata n. 2,5 h.  Matkan varrella tutustumme alueen luonnonnähtävyyksiin ja mm jatulintarhaan ja Samlaxin järven ympäristöön sekä ajetaan vanhan kuusimetsän läpi ja nautitaan maisemisa kylätien varrella. Hinta vuokrapyörällä 45 eur/henkilö ja omalla 30 eur/henkilö. Retki toteutuu kun mukana on vähintään 4 lähtijää. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: saaristovaraus/pyöräily

PYÖRÄILLEN JA PATIKOIDEN NAUVOSSA 

Nauvossa, saariston sydämessä on useita mielenkiintoisia luontopolkuja ja pyöräilyteitä. Voit tutustua luonnonnähtävyyksiin omaan tahtiin, pysähtyä ruokailemaan haluamaasi paikkaan ja mennä uimaan, kun tarvitset virkistystä retkeilyn lomassa. Kolmen päivän p&p-pakettiin sisältyy majoitus täysihoitolassa kahden hengen huoneessa 2 yötä, runsas aamiainen, sauna, pyyhkeet ja lakanat, polkupyörien vuokra varusteineen ja pyöräily- ja vaelluskartat reittikuvauksineen. Tilaa aktiivinen lomapaketti vaikkapa lahjaksi.  Hinta alkaen 175 eur/henkilö. Minimi kaksi osallistujaa. Lapset lisävuoteessa puoleen hintaan. Varaukset ja lisätietoja tästä linkistä.

SAARISTON RENGASTIE: SAARISTOLENKKI 4 PÄIVÄÄ

Reitti: Nauvo-Rymättylä-Naantali-Iniö-Korppoo-Nauvo

Suuren suosion saavuttanut Saaristo Lenkki on mukava ja rentouduttava pyöräilyelämys. Reitti seuraa Saariston rengastietä ja kiertää suuren osaa Turun ainutlaatuista saaristoa. Päivittäiset ajomatkat sopivat kaikille. Yöpyminen on valikoiduissa pienissä majataloissa. Reitin pituus on n. 140 km. Lähtö tapahtuu Nauvosta Västergård B&B:stä, mistä löytyy pysäköintitilaa tai vaihtoehtoisesti Nauvon kirkonkylästä, jonne on päivittäin useita linja-auto yhteyksiä Helsingistä ja Turusta. Matka alkaa yhteysalus m/s Östernillä Rymättylään ja sieltä pyöräillen Naantaliin. Pyöräilymatkaa on n. 40 km. Merimatkalla voi tehdä pysähdyksen Seilin saarelle. Matka jatkuu seuraavana päivänä Velkualle ja siitä eteenpäin Taivassalon kautta Kustaviin. Kustavista on mukava lauttamatka Iniöön. Päivän etappi n. 45 km.  Majoittuminen viehättävässä ja luontoystävällisessä majatalossa. Matka jatkuu Iniön halki,  Houtskarin saarten kautta Korppooseen, n. 35 km. Päivän aikana on useita pidempiä ja lyhempiä lautta- ja lossiylityksiä. Matkan varrella on mahdollisuus poiketa Korppoon kirkonkylälle ja tutustua harmaakivikirkkoon tai jatkaa siitä edelleen Korppooströmin saaristokeskukseen. Neljäntenä päivänä ajatte läpi Nauvon jonka kirkonkylässä on mukava pysähtyä hetkeksi esim. vierasvenesataman vilskeessä. Matka päättyy Gyttjan kylään missä illallinen odottaa. Matkan hinta on alk. 465,00 €/ henkilö (jaettu kahden hengen huone) sisältäen reitti-selostuksen karttoineen (1 reittiselostus/seurue), polkupyörän, kypärän ja pyörälaukut, tarvittavat yhteysalusliput, majoitukset (4 yötä) aamiaisineen sekä viimeisen illan illallisen. Yhden hengen huoneen lisämaksu on 95,00 €. Jos käytätte omaa pyörää, matkan hinta on 385,00 €. Halutessanne voitte tietysti pysähtyä useammaksi päiväksi kussakin majapaikassa. Retki toteutetaan omatoimisena ja on ajettavissa joka päivä 1.6.-30.8.2012 aikana. UUTTA! Nyt voimme tarjota myös sähköpyörän käyttöösi. Sähköpyörä, jossa sähkömoottori avustaa polkemista on mullistava kokemus. Rengastiepaketti sähköpyörällä hintaan 525 €/hlö. Myös lyhyempi ja edullisempi kierros Saariston Rengastiellä on mahdollinen. Pyydä meiltä tarjous!  HUOM. Varaukset ja lisätietoja tästä linkistä 

PENSAR LENKKI 1 PÄIVÄ/ 2 PÄIVÄÄ

Reitti: Nauvo-Lenholm-Granvik-Pensar-Nauvo

Kokopäivän pyöräilyretki, joka vie teidät sisäsaaristoon vehreisiin maisemiin Nauvon lounaispuolelle. Matka alkaa Nauvosta ja etenee Lenholman kautta Granvikiin ja sieltä meritse edelleen Pensarin saarelle. Lounas tarjoillaan Pensar Syd-ravintolassa. Lounaan jälkeen on hyvät mahdollisuus uimiseen tai patikoimiseen. Ilta-päivällä paluu meritse takaisin Nauvoon, Käldingen kalasatamaan. Lähtö aamulla n. 10.00 ja paluu kello 19:00 jälkeen. Matkan varrella on mahdollisuus tutustua Simon-kylän ja Lenholman luontopolkuihin, Lenholman ainutlaatuiseen tammihakaan, joka kuuluu Suomen tunnetuimpiin maisemakohteisiin, suojelus-kunnan muistomerkkiin sekä nähdä ja kokea saaristoa niin maalta kun mereltä. Reitin pituus on Nauvon kirkonkylästä laskettuna n. 45 km, josta n. 25 km vähäliikenteisiä kyläteitä tai erillisiä pyöräteitä. Yhteensä merimatkaa kertyy yli tunnin. Retken hinta on alk. 65,00 €/henkilö sisältäen reitti-selostuksen, polkupyörän ja kypärän, ja kevyen lounaan. Pyörä lunastetaan ja palautetaan Nauvon matkailuneuvontaan tai Västergård B&B:iin. Lisämaksusta sopimuksen mukaan pyörät toimitetaan haluttuun maja-paikkaan Nauvossa. Retki toteutetaan omatoimisena ja on ajettavissa päivittäin, paitsi lauantaisin 1.4.-30.9. aikana. Retki voidaan myös toteuttaa kaksipäiväisenä jolloin yöpyminen sisältäen saunan ja illallisen on Pensar Sydissä. Kahden päivän hinta on alk. 170,00 €/ henkilö (edellyttää vähintään kaksi matkustajaa). Lisäyö Västergårdissa on 50,00 €/hlö. Varaukset ja lisätietoja tästä linkistä.

NORRSKATA LENKKI 1 PÄIVÄ

Reitti: Nauvo-Norrskata-Korppoo-Nauvo

Kokopäivän pyöräretki, joka vie teidät Nauvon ja Korppoon pohjoispuolelle. Yhteysalus Satava vie teidät Nauvon kirkon-kylästä kahden tunnin ihastuttavalle laivamatkalle läpi saariston Houtsalan kylään, Norrskatan saarella. Matka jatkuu pyörällä vähäliikenteisiä kylä-teitä pitkin läpi vehreiden maisemien Korppoon lautalle. Matkan varrella on sekä kauppa että ravintola. Korppoossa on mahdollisuus poiketa kirkonkylässä ja esim. kotiseutumuseossa. Matka kulkee Saaristotietä pitkin ja edelleen lautalla Nauvon puolelle, jossa jälleen voi polkea vähäliikenteisiä kyläteitä pitkin takaisin Nauvon kirkonkylään. Reitin pituus on n. 30 km (kirkonkylästä laskettuna), josta yli 20 km on vähäliikenteisiä kyläteitä. Retken hinta on 25,00 €/henkilö sisältäen reitti-selostuksen, polkupyörän ja kypärän. Pyörä lunastetaan ja palautetaan Nauvon matkailuneuvontaan tai Västergård B&B:iin. Lisämaksusta pyörät toimitetaan haluttuun majapaikkaan Nauvossa sopimuksen mukaan. Retki toteutetaan omatoimisena ja on ajettavissa kesäkautena maanantaista lauantaihin 21.5.-29.8. aikana. Varaukset ja lisätietoja tästä linkistä.

SAARISTON RENGASTIE 5 PÄIVÄÄ

Reitti: Turku-Naantali-Velkua-Kustavi-Iniö-Houtskari-Korppoo-Nauvo-Parainen-Turku tai päinvastaiseen suuntaan

Reitin kokonaispituus on n. 190 km. Matkan varrella on useita mukavia aamiaismajoituspaikkoja, mutta heinäkuussa on varsin täyttä. Kehoitamme varaamaan majoitukset Saaristovaraukselta hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä. Mainio apu matkan suunnittelussa on Saariston Rengastie & Pikku Rengastie. Oppaan voitte tilata Saaristovaraukselta majoitusvarausten yhteydessä hintaan 20 eur + postituskulut. Meidän kauttamme myös seuraavat valmiit retket: 3 päivän Pikku-rengastiepaketti (Turku-Nauvo-Naantali-Turku) tai viikon kestävä pyöräretki Turun ja Ahvenanmaan saaristossa. Kaikki varaukset ja lisätietoja tästä linkistä

LUONTOELÄMYKSIÄ JA SEIKKAILUJA VÄNÖN SAARELLA

Lomalla on ihana löhöillä mutta hetken päästä on myös hauskaa tehdä jotakin. Vänöllä voit tehdä kaikenlaista: kalastaa, meloa, vaellella tai sauvakävellä, pelata frisbeegolfia, saunoa, uida, tulla mukaan rivitanssikurssille tai veneretkelle. Voit tarkkailla lintuja tai lepakoita. UUTUUS! Voit myös osallistua opastetulle kummituskierrokselle! Varaa meiltä majoitus ja kysy eri aktiviteeteista ja välinevuokrista. Esim. mökkivuokraus viikonlopuksi 2-4 hengelle alkaen 135 eur. Vänölle pääsee yhteysaluksella Kasnäsista. Matkalla voi myös pysähtyä nauttimaan Hotel Kasnäsin kylpyläpalveluista. Tutustu saareen tässä. Tilaa lisätietoja Vänöstä.

Päiväretki Kasnäs-Vänö-Kasnäs sisältää taksivenekuljetuksen yhteen suuntaan, lounaan ja opastuksen kappelille. Paluumatka yhteysaluksella. Hinta alk. 40 eur/aikuinen. Lapset alle 14 v. puoleen hintaan. (Kun ryhmässä vähintään 8 henk.)

SAARISTON RENGASTIEN RETKIPAKETIT

MAJOITUS- JA INFOPAKETTI SAARISTON RENGASTIELLÄ OMALLA KULKUNEUVOLLA LIIKKUVILLE

Reitti: Turku-Naantali-Velkua-Kustavi-Iniö-Houtskari-Korppoo-Nauvo-Parainen-Turku tai päinvastaiseen suuntaan

Reitin kokonaispituus on n. 190 km. Retkellä upeita merimatkoja yhteysaluksilla ja lautoilla, kulttuuri- ja luonnonnähtävyyksiä. Matkan varrella on useita mukavia aamiaismajoituspaikkoja, mutta heinäkuussa on varsin täyttä. Kehoitamme varaamaan majoitukset Saaristovaraukselta hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä. Mainio apu matkan suunnittelussa on Saariston Rengastien opaskirja. Oppaan voitte tilata Saaristovaraukselta majoitusvarausten yhteydessä hintaan 20 eur + postituskulut. Esim. kolmen päivän retkipaketti: Majoitus 2 yötä aamiaisella alk. 70 eur/ henkilö. Majoittuminen valinnaisissa aamiaismajoituskohteissa reitin varrella esim. Nauvossa ja Kustavissa. Näistä lisätietoa kotisivujemme majoitus-otsikon alla. Lisätietoja reitin nähtävyyksistä myös osoitteessa www.saaristonrengastie.fi. Pyydä tarjous tai varaa tästä.

SAARISTON PIKKURENGASTIEN RETKIPAKETIT

MAJOITUSPAKETTI SAARISTON PIKKURENGASTIELLÄ OMALLA KULKUNEUVOLLA LIIKKUVILLE

Reitti: Turku-Naantali-Rymättylä-Nauvo-Parainen-Turku tai päinvastaiseen suuntaan

Retkellä useita kulttuuri- ja luonnonnähtävyyksiä. Matkan varrella on useita mukavia aamiaismajoituspaikkoja, mutta heinäkuussa on varsin täyttä. Kehoitamme varaamaan majoitukset Saaristovaraukselta hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä. Majoittuminen valinnaisissa aamiaismajoituskohteissa reitin varrella esim. Nauvossa. Näistä lisätietoa kotisivujemme majoitus-otsikon alla. Lisätietoja Pikkurengastien reitistä ja nähtävyyksistä. Pyydä tarjous tai varaa tästä.

MUKAAN SAARISTON PIKKERENGASTIEN KIERTOAJELULLE!
Päivämäärät 6.6. tai 7.8. 2014, lähdöt pääkaupunkiseudulta.

Nurmijärveltä klo 7.00
Klaukalasta klo 7.20
Helsingistä klo 8.00

Ohjelma:

Saavutaan Paraisten saaristokaupunkiin, josta opas tulee mukaan. Matka jatkuu välittömästi kohti saaristoa. Aamupäiväkahvit Sattmarkin kahvituvalla suolaisen purtavan tai tuoreiden munkkien kera. Kahvitupa on sisustettu vanhaan torppaan, joka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla saaristotien varrella. Jatketaan Nauvoon.

Pysähdytään Hippoglassin lasihytille. Saavutaan Nauvoon. Opastus Nauvon keskiaikaisessa harmaakivikirkossa.

Lounas ravintola L'Escalessa sataman lähellä.Kierrellään sataman puoteja ja käydäänkäsityökaupassa.

Siirrytään yhteysalukselle. Iltapäiväkahvit ja makea kahvileipä laivamatkan aikana.Saavutaan Rymättylän puolelle Hangan satamaan.Saavutaan Naantaliin. Pysähdytään jaloittelemaanvanhaan kaupunkiin. Jatketaan kohti Turkua. Opastus päättyy ja kotimatka alkaa.

Takaisin Helsingissä noin klo 20:30

Jos kiinnostuit, tiedustele paikkaa tästä.

VAUHDIKAS MOOTTORIPYÖRÄRETKI SAARISTON HALKI 2 PÄIVÄÄ

 Tunne vapauden merentuoksuinen tuuli Kawasaki VN900 Classic -moottoripyörän selässä tällä kahden päivän retkellä saariston rengastiellä. Matkan varrella voi kokea mahtavia maisemia ja uljasta luontoa, mutta sen lisäksi reitillä löytyy myös monta näkemisen arvoista kohdetta. Esimerkkeinä mainittakoon Seilin saari Nauvon edustalla, jolla on erittäin vaiheikas historia spitaalisten ja mielensairaisten karkotuspaikkana, Saaristomuseo Houtskarissa ja monet historialliset kirkot. Voi osallistua myös johonkin saariston lukuisista kesätapahtumista.

Matkalla yövytään esimerkiksi Saariston Lomakeskuksessa tai Hyppeis Värdshusissä Houtskarissa. Moottoripyörän vuokra, varusteet, reittisuunnitelma, kartat, aikataulut ja majoittuminen kahden hengen huoneessa sisältyy paketin hintaan alk. 185 € /henkilö. Lisätietoja ja varaukset www.saaristovaraus.fi

MELONNAN ALKEISKURSSIT NAUVOSSA

Melonnan alkeiskurssi on hauska tapa aloittaa uusi harrastus. Käymme läpi merimelonnan perusteet ja harjoittelemme eri tekniikoita. Opit myös turvallisuudesta ja varusteista. Kurssi ei vaadi erityisiä taitoja. Tarvitset vain sopivat vaatteet ja vesitiiviisti pakatut varavaatteet. Kurssiin sisältyy kajakit, melat, liivit ja aukkopeitteet. Kurssit ovat torstaina 10.7. ja 24.7. Aloitus Nauvon Framnäsissa klo 12. Kesto 3 h. Hinta 46 eur/henkilö. Kurssi toteutuu kun mukaan on ilmoittautunut vähintään 4 henkilöä. Kurssi voidaan järjestää myös muina aikoina tilauksesta 4-12 henkilön ryhmille. Lisätietoja ja varaukset saaristovaraus/melonta.

MELONTAPAKETTI SAARISTOMERELLÄ

Reitti: Parainen-Pensar-Gullkrona tai Gyttja-Parainen

Lähtö tapahtuu Paraisilta, Villa Apollon rannasta, mistä tarvittaessa löytyy paikoitustilaa. Paraisille on myös päivittäin useita linja-auto yhteyksiä Helsingistä ja Turusta, bussien aikataulut löydät täältä. Saapuminen on aamupäivällä Villa Apolloon, joten ehditte nauttia koko päivän merellä. Paikan päällä on varusteiden läpikäynti sekä opastusta ennen lähtöä. Ensimmäisen päivän reitti vie teidät Pensarin saarelle. Perillä teillä on mahdollisuus saunoa ja uida. Illallisen nautitte viehättävässä rantaravintolassa. Toisena päivänä reitti kulkee joko Gullkrona saaren kautta tai vaihtoehtoisesti suoraan Gyttjan kylään. Päivän päätteeksi nautitte illallisen. Kolmas päivä vie teidät läpi vehreiden maisemien ja kapeiden salmien takaisin Villa Apolloon. Päivittäiset melontamatkat vaihtelevat kolmesta seitsemään meripeninkulman välillä. Matkan varrella on runsaasti mahdollisuuksia omiin reittivalintoihin. Matkan hinta on 345,00 €/ henkilö sisältäen kajakin, reittiopastuksen, retkieväät kaikille päiville sekä majoitukset (2 yötä) illallisineen. Lisäksi voitte varata majoituksen, saunan ja illallisen Villa Apollosta ennen tai jälkeen matkan. Retki soveltuu normaalikuntoiselle ja edellyttää hieman kokemusta. Reitti kulkee pääosin suojaisissa vesissä, lukuun ottamatta Gullkrona vaihtoehtoa mutta merellä liikuttaessa on sääolosuhteet aina huomioitava. Pyydä lisätietoja tai varaa tästä.

 

TERVANTUOKSUISET PURJEHDUKSET ÖRÖN SAARELLE 2014

Varaa netissä

 Örön Linnakesaari avattiin vieraileville ryhmille kesällä 2014. Kaljaasi Inga ja jahti Eugenia purjehtivat saarelle Kasnäsin satamasta määräpäivinä. Saarelle ei saa mennä omalla veneellä.

Ohjelmaan kuuluu purjehdus saarelle ja takaisin sekä opastettu kahden tunnin kävely saarella. Menomatkalla nostetaan purjeet ja syödään kalakeittolounas. Miehistö kertoo perinnepurjelaivoista ja saaristosta ja matkustajat saavat haluttaessa osallistua purjeiden nostoon. Kävelykierroksen aikana oppaat kertovat saaren historiasta ja luonnosta. (Lue tästä lisää. Paikkavaraukset tästä.)

RIB-VENERETKET ÖRÖN SAARELLE 2014

Tule mukaan Rib veneellä Örön linnakesaarelle. Koe Örön ainutlaatuinen luonto, sotahistoriallisesti mielenkiintoinen tsaarinaikainen kasarmialue sekä sotavankien kiveämät tiet.

RIB-Vene

Aikataulu kesällä 2014:

Matka-aikataulu:

klo 11:00 Lähtö Kasnäsin laiturista Rib veneillä. (max 12 hlö) ( minimi 6 hlö muuten matka peruuntuu)
Klo 11:30 Saapuminen Öröseen.  12 tuuman Obuhov tykin esittely ja tykkipihalla käynti. Yhteistyössä Turun Rannikkorykmentin perinneyhdistyksen kanssa.
klo 12:45 Kävelykierroksella tutustumme linnakesaaren ainutlaatuiseen luontoon ja historiaan.
klo 14:00 Lähtö Kasnäsiin.
klo 14:15 Paluu Kasnäsiin.

Matkan hinta on 85€, lapset (4-14v) 40,00€. Hintaan sisältyvät merimatkat, (lounas, kahvi), luonto– ja historiaopastus Örön linnakkeella.

Lähdöt 2014:

su 15.6.
ma 16.6.
ti 24.6.
to 10.7.
to 24.7.
ti 5.8.

Varaa paikkasi tästä. Paikkoja rajoitetusti.

Rib-veneellä pääse tänä vuonna myös Vänö-päivän juhliin 5.7. hintaan 50 €, Högsåra-päiville hintaan 35 € sekä Kasnäs-päivänä kiertoajelulle hintaan 50 €. Pyydä Lisätietoa meiltä.

Öröseen pääsee myös purjehtien, jahti Eugenialla tai kaljaasi Ingalla.

VAUHDIKAS MOOTTORIPYÖRÄRETKI KEMIÖNSAAREN HALKI 2 PÄIVÄÄ

Tunne vapauden tuuli Kawasaki VN900 Classic -moottoripyörän selässä tällä kahden päivän retkellä kemiönsaarella. Matkan varrella voi kokea mahtavia maisemia ja uljasta luontoa, mutta sen lisäksi reitillä löytyy myös monta näkemisen arvoista kohdetta. Esimerkkeinä mainittakoon Saaristokylpylä Kasnäs, Söderlångvikin kartano ja monet historialliset kirkot. Voi osallistua myös johonkin saariston lukuisista kesätapahtumista.

Matkalla yövytään esimerkiksi Ceracon Innissä Taalintehtaalla. Moottoripyörän vuokra, varusteet, reittisuunnitelma, kartat, aikataulut ja majoittuminen kahden hengen huoneessa sisältyy paketin hintaan alk. 185 € /henkilö. Lisätietoja ja varaukset www.saaristovaraus.fi

MURHAMYSTEERI

Jos yksityiset juhlasi tai mökkilomasi kaipaa hieman jännitystä, niin mikä parempi tapa sitä saada kuin murhamyssterin ratkominen. Jos teillä on vähintään 10 hengen ryhmä, meiltä voi tilata murhamysteerin ohjaajineen, käsikijoituksineen ja rekvisiittoineen. Hintaesimerkki 549 € / 10 hengen ryhmä + alv 24 %. Pyydä tarjous.

TRUBADUURI TAI HANURISTI

Jos juhlasi kaipaavat viihdykettä niin meiltä saa kätevästi trubaduurin tai haitaristin esiintymään ja luomaan tunnelmaa. Hinnat alk. 525 €. Hintaan sisältyy esitykset, matkat ja äänentoistolaitteet. Mahdollisuus myös isompiin kokoonpanoihin tarjouksen mukaan. Pyydä tarjous.

NAUVON KAMARIMUSIIKKIPÄIVILLE

Nauvon Kamarimusiikkipäivien soitto kajahtaa taas kesällä 2014. Sinulla on mahdollisuus nauttia ainutkertaisista konserteista tunnelmallisessa ympäristössä saariston sydämessä. Varaa lippusi meiltä! Samalla voit varata myös majoituksen matkallesi ja tehdä retken kuuluisalle Seilin saarelle. Konserttiohjelmaa päivitetään kevään kuluessa ja lisätietoja saa tässä. Tilaa liput tästä. Hintaan lisätään postituskulut.

SAARISTOMEREN RETKIVIIKOT 1.-8.6. JA 23.-31.8.2014

Saaristomeren retkiviikko järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna juhlistamaan 30 v. täyttänyttä Saaristomeren kansallispuistoa. Onnistuneesta kokemuksesta innostuneena järjestetään tänä vuonna kaksi retkiviikkoa , jotka sisältävät opastettuja retkiä, melontaa, purjehduksia ym. Lisätietoja tapahtumista tulee kevään aikana. Tiedustele meiltä majoituksia retkien yhteydessä. Saaristossa on paljon kivoja mökkikohteita ja kodikkaita majataloja. Saaristomeren kansallispuiston luontokeskus Sinisimpukka on myös mainio käyntikohde, joka sijaitsee Kasnäsissä Kemiönsaaren eteläkärjessä.

VARAA NETISSÄ

Solo OP VISA Mast

OMISTAJALIITTYMÄ AGENTTILIITTYMÄ Saaristo Shop

Lahjakauppa Nauvossa ja netissä

Uutuuksia FaceBookissa

Suomen Saaristovaraus Oy
Sähkömäki 1
21660 Nauvo


Puhelin: +358-2-410 6600
Faksi: +358-2-410 6601
info (at) saaristovaraus.fi
www.saaristovaraus.fi