Saaristovaraus
*** Tourist Info
+358-2-410 6600 if.suaravotsiraas@ofni ma-pe 9-16

image
Jaa

Kokoonnu ja virkisty saaristossa!

Saaristosta löytyy paljon erilaisia, rauhallisia ja elämyksellisiä kokouspaikkoja. Matkaa kokouspaikkaan on autolla Turusta paikasta riippuen n. tunti ja pari tuntia  Helsingistä. Kun kerrotte meille toiveenne, etsimme teille sopivimman kokouspaikan ja ohjelmapalvelut. Teemme näin järjestelynne mahdollisimman helpoiksi. Myös kaikki kuljetukset järjestyvät kauttamme edullisesti.

 Suuret kokoushuvilat tarjoavat rauhallisen työskentely-ympäristön oman ryhmän kesken. Kun työt on tehty voidaan vaikkapa rentoutua saunomalla. Voit saada ateriat ja kahvit paikalle kätevästi catering-palvelumme kautta. Pyydä meiltä tarjous. 


Kokoonnu ja virkisty saaristossa

Tuo kokousryhmäsi kohteisiimme saaristossa. Tarjoamme kokouspaketin piristykseksi elämyksiä kuten

- erilaisia saunapalveluja ulkokylpyineen ja porealtaineen majoituspaikasta riippuen
- opastettuja kalastusretkiä
- melontaopetusta ja -retkiä
- purjehdusta perinnelaivoilla tai moderneilla purjeveneillä
- tiimikisoja ja erätaitojen harjoitusta
- luontoelämyksiä kuten lintubongausta, lepakkojen tarkkailua tai hyljesafari
- veneretkiä mielenkiintoisiin kohteisiin kuten Bengtskär, Örö, Seili, Ominainen, Brännskär jne.

Jos kiinnostuit, pyydä tarjous!

Rib-venesafarit

Saariston isoin 15 hengen Rib-kumivene kyyditsee sinut ja ryhmäsi vauhdikkaasti ja turvallisesti, kotka- ja hyljesafarille tai vaikka Nauvon vierasvenestamaan syömään hyvin.

Esim. Rib-safari glögille Nauvoon alk. 550€
(Airisto-Nauvo-Airisto)

Pyydä tarjous!

Airisto Span pikkujoulut

Airisto Spa on monipuolinen yksityispa saariston helmassa, kauniilla Airistolla aivan meren rannalla. Katettu terassi tarjoaa hienot näkymät merelle, saunat perinteisestä savusaunasta moderniin infrapunasaunaan tarjoavat mieleenpainuvan löylykokemuksen ja kylpytynnyrin rentouttavia hetkiä tähtitaivaan alla.

Spa ja majoitus alkaen 850€/vrk. Kysy tarjous ryhmällesi!

Voit myös esim. yhdistää Rib-safarin spakokemukseesi.

Pyydä tarjous!

Opastettua Melontaa Nauvossa

Opastettuja puolen päivän ja koko päivän melontaretkiä ryhmille (min. kaksi henkilöä) Nauvossa ympäri vuoden, olosuhteiden mukaan. Nauvon kauniissa ja suojaisessa ympäristössä paljon eripituisia melontareittejä ja saaristo on syksyllä ja keväällä kauneimmillaan. Tule mukaan melomaan!

4 h melontaa 85 €/hlö, hintaan sisältyy kajakki ja varusteet

6 h melontaa 105 €/hlö, hintaan sisältyy kajakki, varusteet ja kahvi

Tauon aikana keitämme pannukahvit ja nautimme sen saaristolaislimpun kera. Retken johtajana toimii sertifioitu melontaohjaaja.

Syys-kevät kaudella iltaisin ja viikonloppuisin, kesällä myös arkisin.

Pyydä tarjous!

Keramiikkaa Ceraconissa

Keramiikkaa

4-6 hlöä

 Majoittuminen tasokkaassa, meren äärellä sijatsevassa Ceracon b&b´ssä, keramiikkapajan yläkerrassa. 2 x 2 hh jakaa yhteisen wc ja suihkun. Kaikissa huoneissa minikeittiö ja TV.

 Keramikkakurssi ja pajassa touhuaminen alkaa jo saapumispäivänä. Saapumispäivänä myös esim. omatoimista grillaamista. Aamiainen x 2, lounas Ceraconissa ja toisen päivän pizzaillallinen Ravintola Portsidessa sisältyy paketin hintaan. Keramiikan lisäksi stressitöntä omaa aikaa rentoutua – vaikkapa pyöräillä lainapyörillä, vaeltaa, onkia laiturilta, uida, sienestää tai marjastaa!

 Hinta 295 euroa/hlö.

Pyydä tarjous!

Rentoudu reippaillen

Irtaudu työympäristöstä ja lähde vaeltamaan kauniiseen saaristoluontoon yhdessä eräoppaamme
kanssa. Voimaudu metsän tuoksuista ja raikkaasta merituulesta ja kehitä retkeilytaitojasi pienten tehtävien avulla. Vaellusretken huipennukseksi saat nauttia lämpimistä
löylyistä rantasaunassa ja pulahtaa raikkaaseen veteen. Räätälöimme retken sinulle sopivaksi.

Pyydä meiltä ohjelmaehdotus!

Joogaa saaristossa

Tervetuloa nauttimaan yksilöllisesti räätälöidyista joogatunneista Nauvon kauniisiin maisemiin. Tunneilla voidaan painottaa kehoa puhdistavaa ja rentouttavaa tai vaihtoehtoisesti kehoa ja mieltä haastavaa joogaa. Tunteihin voidaam myös yhdistää ihana äänimaljarentoutus, suosittelemme!  Paikkana esim. seesteinen pieni Kirjaisten merenrantakylä Nauvossa, vuoden ajasta riippumatta. Kirjaisissa pakettiin voidaan sisällyttää kunnon löylyt viihtyisässä takkahuoneellisessa puusaunassa ja pulahdus paljuun. Kokemusta syventää omaehtoinen vaeltelu alueen merkityillä luontopoluilla. Yöpyminen hyvinvarustetuissa huviloissa tai aamiaismajoituksessa. Joogatunnit voidaan toteuttaa myös Nauvon kirkonkylällä, jolloin mahdollinen yöpyminen voi olla hotellissa tai viihtyisässä majatalomajoituksessa.

Tervetuloa rauhoittumaan ja tervehtymään saariston rauhaan!

Pyydä tarjous ja ohjelmaehdotus

Metsäkylän taikaa

Olisiko jännittävää yöpyä majassa ylhäällä puussa ja herätä aamulla lintujen lauluun? Puumajoissa on mukavat vuoteet kolmelle hengelle/ maja ja lämmitys. Tai haluaisitko kylpeä maanalaisessa graniittisessa savusaunassa, jonka keskellä virtaa raikas virkistävä puro?

Kokouspaketti Metsäkylässä sisältää mukavan kokoustilan jopa 50 hengelle, kokousvälineet, lounaan ja kokouskahvit, vesi- ja hedelmätarjoilun. Kokousta voi jatkaa saunomisella graniittisaunassa tai lammenrantasaunassa ja illallisella. Majoituksen voi valita joko metsäkylän puumajoissa tai mukavissa huviloissa. Järjestämme pyynnöstä myös metsäkisat tai muuta ohjelmapalvelua.

Pyydä ohjelman ja tilojen tarkempi esittely ja  tarjous tästä!

Kokous tai virkistysmatka Örön linnakesaarelle

Uusi luontokohde Örö sopii sekä vapaamuotoiseen virkistäytymiseen että kokoustamiseen. Örö on osa Saaristomeren kansallispuistoa ja tarjoaa 20 km luontopolkuja keskellä Suomen runsainta lajistoa. Oman elämyksensä tuovat myös linnakkeen historiasta kertovat kiinalaisten sotavankien rakentamat mukulakivikadut, tsaarinaikaiset kasarmirakennukset, bunkkerit ja tykit. Vuodenajasta riippuen saarella on myös ravintola-, opastus- ja kokouspalveluita. Majoittuminen onnistuu ympäri vuoden; kulku yhteysaluksella tai tilausveneellä. Varaa meiltä majoitus, kokous- tai tykypaketti kätevästi ja pyydä tarjous tästä!

 Merimatka Kasnäsin satamasta Kemiönsaaren eteläkärjessä Örön saarelle kestää 30- 45 minuuttia. Tai jos haluaa yhdistää kokoukseen purjehduselämyksen niin purjehtien aikaa matkaan tulee varata ainakin kaksi tuntia.

24 h Saaristoretki Kuunari Amazonella

Kuunari Amazone

Lähde ryhmäsi kanssa saaristoseikkailulle purjelaivan kyydissä, näe merimiehet työn touhussa ja osallistu purjehdukseen, yövy aluksella tai saarella mukavasti mökkimajoituksessa. Lähtö ja paluu kätevästi Turusta, Aurajoesta.

Ensimmäinen päivä:
Lähtöaika klo 12.00 Aurajoesta
Iltapäiviä- ja ilta purjehtimista Airiston alueella tuulista riippuen

Illalla klo 18.00-19.00 saavutaan Östra Tallholmin saareen Nauvossa ja majoitutaan (n. puolet aluksella ja puolet mökeissä)
Illanviettoa ja grillailua, seurapelejä jne.

Toinen päivä:
Lähtö kohti Turkua klo 8.00
Matkalla purjehdusta tuulista riippuen
Paluu Aurajokeen klo 12.00

Ruokailut asiakkaan toiveiden mukaan, joista erillinen hinta.

24 h matkan hinta 5570 € sis. Alv.
Matkalle mukaan mahtuu n. 43 henkilöä.

Tiedustele ja varaa!

Tunnelmaa Tammiluodossa

Rentoudu ja nauti vaikka ystäviesi tai työtovereidesi kanssa Tammiluodon viinitilalla Paraisilla. Tutustuttuasi tilaan ja sen tuotteisiin, vietät iltaa takkatulen äärellä, meren rannalla saunoen ja paljussa lämmitellen. Paketti sisältää tila- ja tuote-esittelyn, 3 viinin maistelun, saunan oleskelutiloineen ja paljuineen 2 tunniksi sekä saunamenun. Mahdollisuus myös tehdä ostoksia viinipuodista. Hinta alkaen 59 eur/hlö. Pyydä  tarjous tästä!

I lta à la Dali

Tutustu yhteen surrealismin merkittävimmistä taiteilijoista Paraisilla, ArtBank-galleriassa. Näe kansainvälisestikin ainutlaatuinen yksityiskokoelma Salvador Dalin veistoksia, maalauksia ja huonekaluja tunnelmallisessa ja intiimissä ympäristössä sekä suomalaisten eturivin taiteilijoiden töitä vaihtuvissa näyttelyissä. Illan kruunaa kolmen ruokalajin päivällinen Restaurant Kamussa, joka hemmottelee makuhermojasi hienostunein vivahtein. Hinta alkaen 58 eur/hlö. Pyydä tarjous tästä!

Seikkailupäivä Brännskärin saarella

Aktiivinen päivä Brännskärillä sisältää tutustumisen saareen, kirveen heittoa ja jousiammuntaa, kajakkiretken piknikeväillä, pullakahvit, saunomista rantasaunassa ja saaristoillallisen. Hinta alkaen 64 eur/henkilö. Saapuminen omalla veneellä tai yhteysaluksella. Kuljetukset Nauvon Kirjaisista ja takaisin järjestetään taksiveneellä tarvittaessa (lisätään hintaan). Pyydä  tarjous tästä ryhmällesi!

Farmersgolf, uusi ympärivuotinen-aktiviteetti joka sopii kaikille!

Farmersgolf sijaitsee Rymättylässä ja tarjoaa teille monia jänittäviä kokemuksia. Voitte valita mm. Infrapunasaunan tai holvisavusaunan, yrttialtaan tai tavallisen lämminvesi-altaan. Näitä voitte yhdistää Farmersgolf kierrokseen, ja päättää kierros picnicillä ja nauttia pientä grillattavaa viimeisellä radalla. Jos haluatte pitää kokouksen tilalla se on mahdollista, uuteen kokoustilaan mahtuu sekä suuria että pieniä ryhmiä. Jos haluatte yöpyä tilalla, se on mahdollista historiallisessa parvessa, Tarkastajan mökissä tai kalstajanmökissä. Tilalla on loistavat mahdollisuudet luontoretkeilyyn, kalastukseen, erilaiseen tiimivalmennukseen, kalliokiipeilyyn, sauvakävelyyn sienestykseen ja marjastukseen. Farmersgolfpaketti: Farmersgolf, savusauna, infrasauna ja altaat lämmitettyinä, sekä koko tilan vuokra 690 €/ryhmä + 52 eur/henkilö. Henkilöhintaan sisältyy Farmersgolf-peli ja menu (patonki, bratwurst, mehu ja kahvi pellon laidalla sekä saunatarvikkeet. Löytyy myös erilaisia illallisvaihtoehtoja. Ota yhteys niin kerromme lisää!

Päiväpurjehdus Seilin saareen 

Tule mukaan unohtumattomalle purjehdukselle Seilin saareen! Lähtö Paraisilta, Airistolta purjeveneellä kohti Seilin saarta. Reilun tunnin kuluttua saavutaan Seilin saareen, jossa opas on vastassa. Opas kertoo lyhyesti saaren historiasta ja vieraillaan myös museokirkossa. Opastuksen aikana kippari kattaa teille maukkaan salaattilounaan purjeveneessä. Lounaan jälkeen on omaa aikaa tutustua saaren kauniiseen ympäristöön. Tämän jälkeen lähdetään paluumatkalle Airistoon. Ohjelman kesto n. 5 h.

 Hinta alk. 90€/hlö. Hintaan sisältyy purjeveneen vuokra kipparilla, oppaan palvelut Seilillä ja salaattilounas.

 Lisää infoa paketista saatte ottamalla yhteyttä meihin!

Kokous tai virkistyspäivä merellä - aidolla purjelaivalla

Toteuta haaveesi ja palaa menneen ajan tunnelmiin hurmaavilla purjelaivoillamme! Kuunari Amazonella pääset kätevästi päiväpurjehdukselle Turusta esimerkiksi Airiston selälle. Kasnäsistä tai Taalintehtaalta purjehtii Jahti Eugenia, jolla voit valita kohteeksi vaikka Örön, Bolaxin tai Vänön. Matkalla nautitaan saaristlaishenkistä ruokaa ja kahvit. Hinta alkaen 48 eur/hlö. Voit myös vuokrata aluksen ryhmäsi käyttöön TYKY-päivän ajaksi. Voit tilata meiltä myös musiikkia matkalle, esim. haitarinsoittajan tai trubaduurin.Pyydä  tarjous tästä!

Salaperäinen Ominainen

Tee elämyksellinen retki saaristomerellä vauhdikkaasti RIB-veneellä. Liikkeelle lähdetään Turun keskustan tuntumasta Aurajoen rannalta. Käymme tutustumassa salaperäiseen asumattomaan Ominaisten saareen, jossa kerrotaan kummittelevan. Matkan varrella ohitamme merimetsokolonian ja harmaahylkeiden lepopaikkoja. Matka nopealla RIB-veneellä on jännittävä elämys. Suositus max 8 henkilöä per vene. Hinta alkaen 990 eur/ryhmä. Pyydä tarjous tästä!

Retkeilytaitokurssi saaristossa

Kurssin aikana opit tärkeimmät erätaidot: suunnistus, leiriytyminen, varusteet, pukeutuminen, miten toimia jos eksyy. Lisäksi tutustutaan syötäviin luonnonvaraisiin kasveihin ja lopuksi valmistetaan itse herkullista ruokaa nuotiolla. Nauti päivästä metsässä ja meren rannalla vaikkapa työkaverien kanssa.

Suositeltu vuodenaika: 1.5-30.10
Kesto:
6-8 h
Ryhmän koko: Max 15 hlöä
Hinta:
alk 45 € / hlö
Hintaan sisältyy: Eräoppaan palvelut, tarvittavat materiaalit, ruoka ja kahvit.
Lisäpalvelut: Tilauksesta majoittuminen mökeissä tai kurssikeskuksessa. Sauna. Pyydä tarjous koko paketista ryhmällesi.

Suomen Saaristovarauksen yhteydessä toimiva Saaristomeren luontokoulu on perehtynyt luonnonläheiseen ohjelmapalveluun lapsi- ja aikuisryhmille jo 12 vuoden kokemuksella. Aikuisille suunnatut luontoretket, ohjelmapalvelu, melontaretket ja erätaitojen harjoittaminen sopivat mainiosti vaikkapa TYKY-päivän ohjelmaksi. Virkistäydy saariston ihanassa luonnossa ja Saaristomeren kansallispuistossa.

Lähetä tästä tarjouspyyntö

Retkeilytaito- ja melontakurssi

Monipuolinen ja hyödyllinen päivä saaristoluonnossa. Puoli päivää retkeilytaitojen opettelua, puoli päivä melontaa.

Lähetä tästä tarjouspyyntö