Saaristovaraus
*** Tourist Info
+358-2-410 6600 if.suaravotsiraas@ofni ma-pe 9-16

image
Jaa

Syksy & talvi

Syksyn tullen saaristo rauhoittuu ja valmistautuu talven tuloon. Saaristo tarjoaa kuitenkin palveluita ja ennen kaikkea tunnelmaa myös talviaikaan. Koe saariston ruska, kirpeät aamut ja pimeät illat tuulen ulvoessa ulkona. Voit nauttia lämpimästä kylvystä yksityisspassa, lähteä elämäsi ensimmäiselle kalastusretkelle tai nauttia illallista paikallisista herkuista valmistettuna. Lumen tullen maisema muuttuu ja jäät tarjoavat mahdollisuuden mm. pilkkiretkiin ja moottorikelkkailuun. Alla muutamia ideoita niin pienryhmille ja isommillekin seurueille, syksyyn ja talveen.

Sukellus surrealiin -taideviikonloppu

Nyt avautuu ainutlaatuinen tilaisuus tehdä taidetta tunnelmallisessa saaristolaisympäristössä, surrealismin mystiikasta ja merellisestä luonnosta ammentaen. Käymme ensin Paraisilla ArtBank-galleriassa hakemassa inspiraatiota Salvador Dalin maalauksista, veistoksista ja veikeistä design-esineistä. Gallerian isäntä Ted Wallin opastaa. Surrealismin tunnelmista siirrymme ravintola Kamuun lounaalle Paraisten vierasvenesataman tuntumaan. Lounaan jälkeen lähdetään kohti Korppoota. Luovuus päästetään valloilleen kuvataitelija Pia Rousku-Hellgrenin opastuksessa, tunnelmallisen Hotel Nestorin tiloissa. Loppuillasta on luvassa paikallisia raaka-aineita hyödyntävä herkullinen 2 ruokalajin illallinen, ja viimeisenä rentoudutaan rantasaunan lämmössä. Hyvin nukutun yön jälkeen on vielä mahdollisuus viimeistellä töitä ennen kotimatkaa.

Hinta alk. 310€/hlö sis. ArtBank sisäänpääsyn ja opastuksen, lounaan Kamussa, taidekurssin materiaaleineen, 2 ruokalajin illallisen, saunan sekä yöpymisen ja aamiaisen Hotel Nestorissa.
Ryhmäkoko: 10-15 henkeä
Ajankohta: Talvi, kevät ja syksy
Lähetä tästä tarjouspyyntö

Ilta à la Dali

Tutustu yhteen surrealismin merkittävimmistä taiteilijoista Paraisilla, ArtBank-galleriassa. Näe kansainvälisestikin ainutlaatuinen yksityiskokoelma Salvador Dalin veistoksia, maalauksia ja huonekaluja tunnelmallisessa ja intiimissä ympäristössä sekä suomalaisten eturivin taiteilijoiden töitä vaihtuvissa näyttelyissä. Illan kruunaa kolmen ruokalajin päivällinen Restaurant Kamussa, joka hemmottelee makuhermojasi hienostunein vivahtein.

Hinta alkaen 58€/hlö

Kuljetus (Turku-Parainen-Turku) alk: 20€/hlö

Ryhmäkoko esim. 10 henkeä, myös pienemmille tai isommille ryhmille. Kysy tarjous!

Tunnelmaa Tammiluodossa

Tammiluodon saunatilatRentoudu ja nauti vaikka ystäviesi tai työtovereidesi kanssa Tammiluodon viinitilalla Paraisilla. Tutustuttuasi tilaan ja sen tuotteisiin, vietät iltaa takkatulen äärellä, meren rannalla saunoen ja paljussa lämmitellen. Paketti sisältää tila- ja tuote-esittelyn, 3 viinin maistelun, saunan oleskelutiloineen ja paljuineen 2 tunniksi sekä saunamenyyn. Mahdollisuus myös tehdä ostoksia viinipuodista.

Ryhmäkoko: 10-15 henkeä

Hinta: Alkaen 45€/hlö

Kysy tarjous ryhmällesi, koosta riippumatta!

Sadonkorjuun aikaan

Image

Stentorpin lammastila
Cigar factory
Tammiluodon viinitila

Aloitamme matkamme tutustumalla Stentorpin lammastilaan Kirjalan saaressa. Stentorpin omistaja, Jill Von Weymarn, kasvattaa suomenlampaita. Päärakennuksen kellarissa voi tutustua käsityönäyttelyyn, hankkia luonnonläheisiä Stentorpin tilan tuotteita, villapaitoja, purjehdustakkeja, lampaannahkaliivejä, villalankoja ja taljoja. Asusteiden, puseroiden, lapasten ja päähineiden kuviot perustuvat mytologisiin tarinoihin ja saaristolaisluontoon. Tilalla nautimme lammaspiirakasta kahvin kera.

Jatkamme matkaa Suomen ainoaan sikaritehtaaseen, jossa tutustumme sikarinvalmistuksen eri vaiheisiin tupakanlehdestä valmiiseen tuotteeseen.

Kiertoajelu saariston pääkaupungissa Paraisilla ja syömme lounaan merinäköalaravintola Malmenissa. Paluumatkalla vierailemme Lemlahdessa Tammiluodon viinitilalla, jossa on mahdollisuus ostaa tuliaisia kotiin ja maistella tilaviinejä.

Ryhmäkoko: 30-50 hlö. Jos ryhmäsi on pienempi pyydä tarjous.
kesto: 6 h
Retken hinta: alk 35 € / hlö
Hintaan sisältyy: kahvi ja lammaspiiras, lounas, saaristo-oppaan palvelut, tutustumiskäynnit, sisäänpääsymaksut ja alv. Viininmaistajaiset erikseen: 3 eri viiniä hintaan 9 eur. Tilataan samalla kuin retkikin. Kuljettaja ilmaiseksi. Yli 40 hengen ryhmässä myös matkanjohtaja ilmainen.

Lähetä tästä tarjouspyyntö

Kamalan ihana ilta

Unohda arki hetkeksi ja näe miten kaikki ei ollut paremmin ennen vanhaan Turun linnan Kidutusta, kuolemaa ja kummituksia -kierroksella. Illanvietto alkaa pehmeästi Ravintola Daphnessa, jossa nautitaan maistuva saaristolaisteemainen menu (esim. Kökar tai Bengtskär). Ruuan jälkeen siirrytään hämyisään ja suljettuun Turun linnaan, jossa oppaan johdolla syvennytään Turun linnan synkempään historiaan, ihmiskohtaloihin ja kummituksiin. K-15. Varaa ryhmällesi ilta jota ette unohda!

Ryhmäkoko: 10-35 henkeä

Hinta alk. 65€/hlö

 

Salaperäinen Ominainen 

Tee elämyksellinen retki saaristomerellä vauhdikkaasti RIB-veneellä. Liikkeelle lähdetään Turun keskustastan tuntumasta Aura-joen rannalta. Käymme tutustumassa salaperäiseen asumattomaan Ominaisten saareen, jossa kerrotaan kummittelevan. Matkan varrella ohitamme merimetsokolonian ja harmaahylkeiden lepopaikkoja. Matka nopealla RIB-veneellä on jännittävä elämys.

Emme tietenkään unohda asiakkaidemme turvallisuutta vaan tarjoamme jokaiselle matkustajalle lämpimän varustuksen ja pelastusliivit. Kuskina toimii erittäin kokenut merimies, joka ei hätkähdä pimeää merta sen koommin kuin pahimpia tyrskyjäkään. RIB-veneretkeily sopii esim. työ- tai kaveriporukkanne rentoon fiilistelyyn tai polttariohjelmaksi. Suositus max 8 henkilöä per vene. Hinta  alk. 990 eur/ryhmä sisältäen alv:n 10 %

Vaihtoehtoisesti tarjoamme saman retken taksiveneellä.