Saaristovaraus
Suomen Saaristovaraus Oy
*** Tourist Info
+358-2-410 6600 if.suaravotsiraas@ofni ma-pe 9-16
image
Jaa

Nauti saaristosta kaikkina vuodenaikoina

  • Mökit & majoitus
  • Saunat & kylpytynnyrit
  • Retket, ryhmämatkat
  • Kalamatkat
  • Kokousjärjestelyt
  • Leirikoulut

17/3 Jahti Eugenian Örön purjehdukset nyt varattavissa! Koe purjehduksen hurma ja Örön linnakesaaren historia ja luonto samalla kertaa. 48€/hlö sis. keittolounaan, piiraskahvit ja opastukset. Tule mukaan!
14/3 Pääsiäisenä on mahdollisuus kokea saariston ihana kevät
! Luonnon monet äänet, linnun laulua ja raitista ilmaa, valoa ja aurinkoa talven jälkeen. Majoitukset ja mökit lomalle löytyvät helposti online-esitteestämme.

7/3 Uusi ulkosaariston reitti avautuu! Kesällä 2017 pääset vesibussilla käymään ulkosaariston parhaissa kohteissa helposti Korpoströmistä. Tule yksin, kaksin tai ryhmän kanssa Aspöseen, kirkkokierrokselle tai vaikka Öröseen asti. Lähtöpäivät ja lisätiedot täältä.

1/3 Tall-Ships-Race Suuret purjelaivat tapahtuma on Turussa 20.-23.7. ja nämä upeat laivat saapuvat läpi saaristomme! Meiltä voit varata purjehduksen ryhmällesi tämän tapahtuman aikana. Voit tulla myös bongaamaan purjelaivoja rannalta. Se voi olla osa ryhmäretkesi ohjelmaa. Myös mökkivaraukset kannattaa tehdä ajoissa!

1/3 Mökki meren rannalla! Oletko jo varannut lomamökin ensi kesäksi? Heinäkuu ja juhannus ovat lomasesonkia ja varaus kannattaa tehdä ajoissa. Ota yhteyttä niin autamme sinua löytämään sopivan kohteen! Jos haluat nauttia saariston talvesta ja rauhasta niin vapaita mökkejä löytyy myös vaikka hiihtoloman ajaksi.

7/2 Huomasitko tarjouksemme?  Keskitalven Spa-tarjous sopii esim. polttareihin. Luonnonystävälle ehdoton elämys on retki Örön linnakesaarelle tai Utön majakalle. Kysy meiltä lisää ja katso erikoistarjoukset!

13/12 Etsitkö täydellistä lahjaa? Saaristovarauksen lahjakortilla lahjan saaja voi itse valita mieleisensä elämyksen, esim. retken, purjehduksen, kalastumatkan tai mökkiloman. Voit tutustua vaihtoehtoihin sivuillamme ja ostaa lahjakortin netistä!