Saaristovaraus
*** Tourist Info
+358-2-410 6600 if.suaravotsiraas@ofni ma-pe 9-16

image
Jaa

Kuunari Amazone

Risteilyt upealla Kuunari Amazonella ovat aivan jotain uutta. Voit valita muutaman päivän risteilyistä Turusta Saksaan tai Tallinnaan mukaviin päiväristeilyihin Airiston aalloilla.

Kuunari Amazone on Turussa Aurajoessa museoalus Sigynin ja Suomen Joutsenen välissä. Amazone purjehtii kesällä 2016 touko-kesäkuun Saksassa ja heinä-syyskuun Suomessa. Lähde purjehtimaan hienolla laivalla ja nauti! Purjehdus sopii niin nuorille kuin vanhemmillekin.

Amazonella on teräsrakenteinen runko, jonka pituus on 35 m ja leveys 6,80 m. Purjeita on 7 kpl, yhteensä 440 m2. Kone GM 8 syl 320 HV diesel, matkanopeus koneella 6-7 solmua. Hytit: 7 kpl kahden hengen hyttiä, 3 kpl 3 hengen hyttiä. Vuonna 1963 valmistunut alus toimi aluksi kalastusaluksena Pohjanmerellä. Vuonna 1993 alus muutettiin charterliikenteeseen sopivaksi Hollannissa. Pyydä lisätietoja

Kuunari Amazone

PURJEHDUKSET KUUNARI AMAZONELLA TURUSTA    Takaisin ylös

Kuunari Amazone on Turussa Aurajoessa museoalus Sigynin ja Suomen Joutsenen välissä. Purjehdus sopii niin nuorille kuin vanhemmillekin.

Lounaspurjehdukset Airistolle

Amazone purjehtii

Airiston ainutlaatuiset maisemat ovat jopa Suomen mittakaavassa ainutlaatuiset. Lyhyellä purjehduksella käydään kiertämässä tuulen suuntaan katsoen Airisto keskeisin alue. Reitti kulkee Pukinsalmen, Lapilansalmen, Iso-Tervin ja Rajakarin kautta takaisin lähtöpaikkaan. Matkan aikana näkee myöskin vilaukselta mm. Naantalin jalostamon ja Suomen ja Ruotsin välillä kulkevat suuret autolautat. Matkan aikana reitin varrella on mahdollisuus ihastella sekä Hirvensalon moderneja huviloita että Ruissalon kuuluisia vanhoja rantapaviljonkeja. Mahtuu reitin varrelle myöskin Loistokarin ravintolaluoto. Airiston selän osuudella päästään lähes kaikilla tuulen suunnilla nauttimaan purjehduksen hiljaisuudesta. Purjehduksen aikana on myöskin mahdollisuus halutessaan ottaa osaa purjeiden käsittelyyn ja aluksen ohjailuun.

Aurajoki-Airisto-Aurajoki 5 h  Hinta 60€/hlö sis. kalakeittolounas ja korppukahvit. Lähtö ja paluupaikka museolaiva Sigynin vieressä Aurajoessa, Turussa.
 

Varaa purjehdus

Itämeripurjehdus Turku-Hanko-Tallinna-Helsinki

Ruori

Ohjelma 5 päivää, hinta 530€/hlö täysihoidolla
Majoitus 2-3 hengen hyteissä
Ajankohta: Torstai 18.8.- Maanantai 22.8.2016

Oletko aina haaveillut purjehduksesta perinteisellä purjelaivalla? Toteuta haaveesi  Kuunari Amazonella ja lähde meriseikkailulle. Näe Itämeren historialliset kaupungit merinäkökulmasta, kun alus purjehtii Turusta Tallinnaan. Näe merimiehet töissään mastoissa ja kannella, voit myös halutessasi osallistua itse purjehdukseen. Aluksen miehistö antaa purjehduskoulutusta matkan aikana. Lähtö tapahtuu Turusta kohti Talinnaa ja reitillä pääsee käymään maissa Högsårassa (Kemiönsaari), joka kuuluu Saaristomeren kansallispuistoon. Käymme myös Suomen eteläisimmässä kärjessä, meren ympäröimässä kauniissa Hangossa, josta purjehdimme edelleen Tallinnaan. Perillä voit tutustua nähtävyyksiin, Tallinnan historiaan ja tehdä ostoksia vanhassa kaupungissa. Seikkailu päättyy Helsinkiin, jonka maisemia on hieno tilaisuus ihastela laivan kannelta, satamaa lähestyttäessä.

Varaukset ja tiedustelut täältä. 

Lisäksi tullaan järjestämään pidempiä purjehduksia:

- su 10.-pe 15.7. Turun saaristo
- pe 12.-ke 17.8. Turun saaristo
Purjehduksista tullaan laatimaan päiväkohtainen ohjelma, Turun saariston purjehdukset sisältävät mm. kajakkimelontaa ja pyöräretken Kökarissa.

24 h Saaristoretki Kuunari Amazonella

Kuunari Amazone

Lähde ryhmäsi kanssa saaristoseikkailulle purjelaivan kyydissä, näe merimiehet työn touhussa ja osallistu purjehdukseen, yövy aluksella tai saarella mukavasti mökkimajoituksessa. Lähtö ja paluu kätevästi Turusta, Aurajoesta.

Ensimmäinen päivä:
Lähtöaika klo 12.00 Aurajoesta
Iltapäiviä- ja ilta purjehtimista Airiston alueella tuulista riippuen

Illalla klo 18.00-19.00 saavutaan Östra Tallholmin saareen Nauvossa ja majoitutaan (n. puolet aluksella ja puolet mökeissä)
Illanviettoa ja grillailua, seurapelejä jne.

Toinen päivä:
Lähtö kohti Turkua klo 8.00
Matkalla purjehdusta tuulista riippuen
Paluu Aurajokeen klo 12.00

Ruokailut asiakkaan toiveiden mukaan, joista erillinen hinta.

24 h matkan hinta 5570 € sis. Alv.
Matkalle mukaan mahtuu n. 43 henkilöä.

Tiedustele ja varaa

Saaristopurjehdus kuunari Amazonella 01.-09.08.2016

Tule kokemaan merellistä purjelaivatunnelmaa Saaristomerellä. Tuulista riippuen kierrämme Saaristomeren eri saarilla ja saatamme piipahtaa Ahvananmaan puolella. Saaristomeri on yksi maailman kauneimmista ja suurimmista saaristoista. Valtaosa sen lukuisista saarista ja valtavasta merialueesta on kansallispuistoa.

Osaan saarista voidaan kiinnittyä laituriin, osassa päästään nauttimaan ankkuripaikan suomasta rauhasta. Käytävät saaret valitaan purjehduksen aikana tuulen suunnan perusteella, jotta siirtomatkoilla päästäisiin myös purjehtimaan. Kohdesaarissa on mahdollista paikasta riippuen lähteä mm. melontaretkelle tai pyöräilemään (kajakit ja pyörät järjestetään lisämaksusta). Kaikissa saarissa voi tutustua luontoon myös kävellen. Siirtomatkojen aikana on mahdollista osallistua aluksen ohjailuun ja purjeiden käsittelyyn. Minkäänlaista aikaisempaa purjehduskokemusta ei edellytetä. Aluksen ahtaus (matkatavarat) ja liikkumisrajoitteet kannattaa ottaa huomio.

Majoittautuminen on kahden tai kolmen hengen hyteissä (7 kahden hengen hyttiä ja 3 kolmen hengen hyttiä). Purjehduksen hintaan sisältyy täysihoito pyyhkeineen ja liinavaatteineen, poikkeuksena omakustanteinen ja -toiminen illallinen Nauvossa. Purjehduksen aikana tarjottava ruoka on suomalaista ja koostuu pääosin kalasta. Polkupyörän ja kajakin vuokraus lisämaksusta.

Lähtö ja paluu Aurajoki, Turku.

Hinta 890 e.

 Tiedustele ja varaa