Saaristovaraus
*** Tourist Info
+358-2-410 6600 if.suaravotsiraas@ofni ma-pe 9-16

image
Jaa

LÄNTINEN SAARISTO

MAJOITUS

Majatalo Martta, Nauvo
photo
Martta on kodikas täysihoitola Nauvon kirkonkylässä, kirkon vieressä. Valoisat huoneet, 34 vuodepaikkaa, wc:t ja suihkut yhteistiloissa, seurustelutilat ja ruokailutilat, puulämmitteinen sauna. Vierassatama ja uimaranta 300 m.
Kirjaisten kurssikeskus
 
 

 
 

 
 
Pensar syd
photo
Pensar Syd on loma- ja kurssikeskus Pensarin saarella Nauvon ja Paraisten välillä. Saarelle on lyhyt yhteysalusmatka. Keskuksen alueella on mielenkiintoiset metsämaastot erilaisia aktiviteettejä varten. Piha-alueella pelikentät. Rantasauna ja mahdollisuus uintiin ja kalastukseen. Soutuveneitä. Pensarin leirikoulupaketti sisältää luonto-ohjelmaa, kalastusta, melontaa ja saaristotaitoja. Pyydä meiltä pakettitarjous ryhmällesi.
  

 

ESIMERKKI VIIKKO-OHJELMASTA (majoitus Nauvossa)

Päivä 1.photo Paraisilla: Tutustumme kalkkikaivokseen, kotiseutumuseoon, jossa aikamatka koululaisille, matkustamme lossilla Nauvon puolelle ja asetumme taloksi majapaikkaamme.
Päivä 2.Tutustumme oppaan kanssa Nauvon kirkkoon, keskustaan ja vierasvenesatamaan. Lounaan jälkeen teemme eväsretken näköalapaikalle, jossa leikimme metsässä ja luolissa.
Päivä 3.Retki Seilin saarelle, jossa ennen oli spitaalisairaala, nykyisin merentutkimusasema. Retkellä opastus.
Päivä 4.photo Yhteysaluksella ulkosaaristoon. Matkan aikataulu suunnitellaan tuon hetkisten yhteysalusaikataulujen pohjalta. Ulkosaaristomatkalla näkee paljon lintuja ja myös hylkeitä saattaa näkyä. Mikäli ryhmä haluaa tehdä retken hyljeyhdyskuntia katsomaan ulkomeren tuntumaan, on asiasta sovittava erikseen. Hyljeretkiä tehdään vain jos sää sen sallii. Ulkosaaristoretkellä voidaan käydä Nötöllä, Aspöllä, Jurmolla tai Utöllä. Utöllä tutustutaan kotiseutumuseoon ja majakkaan.
Päivä 5.Paluumatka. Mantereen puolella ollaan n. klo 10.00 aamupäivällä.
Vaihtoehto:photo Vaihtoehtoinen päiväohjelma on retki Houtskärin tai Korppoon saarille, missä käymme näköalataornissa, kotiseutu- ja/tai venemuseossa sekä maatilalla.
Lisäohjelma:Paluumatkalla mahdollisuus kiertää kävellen Lenholmenin luontopolku, missä tammimetsiköitä ja lintulahtia, arvokasta, hoidettua perinnemaisemaa.

Tutustuminen lammastilaan.

Leirikouluohjelmamme sisältävät täysihoitomajoituksen. On tärkeää, että leirikouluviikon aikana saa syödä ja nukkua hyvin - niin jaksaa myös paremmin nauttia uusista elämyksistä.

Voit myös valita osia viikko-ohjelmasta ja niin leirikoulustasi tulee lyhyempi. Pyydä meiltä tarjous.