Saaristovaraus
Suomen Saaristovaraus Oy
*** Tourist Info
+358-2-410 6600 if.suaravotsiraas@ofni ma-pe 9-16
image
Jaa

PÄIVITETTY 2017-01-31
Generating quick links...

Erikoistarjoukset ja uutuudet

KESKITALVEN SPA TARJOUS

Upea Airisto Spa 1 vrk  yöpymisellä nyt 935 sis. alv:n
Majoittuminen esim. Airisto Hillissä (omat liinavaatteet ja pyyhkeet).
Liinavaatteet erikseen 10€/hlö
Omatoimiset aktiviteetit 0€
Max 15 hengelle (lisämajoitusmahdollisuus).
Päivällinen alkaen 25€/hlö

Tarjous voimassa maaliskuun loppuun.
Tutustu Spahan täällä.

KEVÄÄN LINTUBONGAUSPAKETIT

Kevät tuo muuttolinnut ulkosaaristoon ja jo huhtikuussa voit seurata tuota luonnonnäytelmää. Tarjoamme Vänön saarella majoitusta huoneistoissa Stensin talossa, jossa on kaksi erillistä huoneistoa: isompi  Etelähuoneisto kahdessa kerroksessa ja pienempi lammashaan puoleinen huoneisto. Näitä voi molempia vuokrata erikseen, mutta isommalle porukalle molemmat huoneistot yhdessä toimii hyvänä retkimajoituksena. Lisäksi voidaan varata myös Solbacken-mökki, joka sijaitsee näköalakallion toisella puolella. Vuoteita on max 16 hengelle. Ryhmille ruokailut järjestyy sopimuksen mukaan tilauksesta. Esimerkiksi kevään lintubongausviikonloppu, johon sisältyy majoitus 2 yötä, lauantain lounas ja rantasauna illalla 70 eur/henkilö min. 6 henkilölle.

LOPPUVUODEN MÖKKITARJOUS

Vuoden 2016 puolella tehdyistä varauksista nyt -20% alennus Kirjaisten mökkeihin.
Tutustu mökkeihin Villa Knipan, Ejdern, Måsen ja Villa Diana. Mökit ovat hyvinvarusteltuja ja sijaitsevat pienessä Kirjaisten saaristokylässä, Nauvossa. Ota yhteyttä niin saat alennuksen!
Huom.! Tarjous ei koske joulua, uutta vuotta eikä juhannusta.

ÖRÖN TALVI

Syksyn saapuminen ei sulje saaristoa, päin vastoin, saariston omaleimaisuus ja tunnelma välittyvät erityisesti seesteisinä tai raikkaan tuulisina syyspäivinä, kun kuulas päivä kääntyy illanhämäräksi ja aikaisin keväällä, kun talvi alkaa vetäytyä ja luonto hiljalleen heräilee.

Örössä yöpyminen on mahdollista ympäri vuoden, isomman ryhmän kanssa järjestyvät myös ruokailut.

Majoitus lokakuu 2016 - huhtikuu 2017 alkaen 100€/paritalohuoneisto/yö. Paritalohuoneistossa majoittuu 4-6 hlö.

Menopaluukuljetus Kasnäs-Örö-Kasnäs on noin 44€/hlö.
Hinta tarkentuu henkilömäärän mukaan, kuljetuksella on minimihinta.

Saunavuokra alkaen 20€/tunti.

Hinnat lokakuu 2016 - huhtikuu 2017:

- Lounas 16€/hlö sis. kahvi ja pieni makea. Vähintään 20 hlö.
- Aamiainen 9€/hlö. Vain muiden ruokapalveluiden yhteydessä.
- Kotiruokapäivällinen 16€/hlö.
- Illallismenut tarjouksella.
- Laajemmat/monipuolisemmat kokonaisuudet tarjouksella.

- Huoneistot 100€/vrk
- Impilinna 100€/vrk
- Käärmemurju 90€/vrk
- Retkeily- ja Vierasmajahuone 6hh 75€/vrk
- Vierasmajahuone 2hh 40€/vrk

Retkeily- ja Vierasmaja vuokrataan koko talo kerrallaan.
- 2hh Kadetti-hotellihuone 80€/vrk
- 2hh Komendantti-hotellihuone 95€/vrk
Kaikki hinnat ilman aamiaista.
Hotellihuoneita vuokrattava vähintään 10 huonetta.

LOMANEN KUIN MUMMOLASSA

Vänön saarella on vanhanajan saaristotunnelmaa. Tarjoamme majoitusta huoneistoissa Stensin talossa, jossa on kaksi erillistä huoneistoa: isompi  Etelähuoneisto kahdessa kerroksessa ja pienempi lammashaan puoleinen huoneisto. Näitä voi molempia vuokrata erikseen, mutta isommalle porukalle molemmat huoneistot yhdessä toimii hyvänä retkimajoituksena. Kummituskierros- tai Saaren elämää- opastus tilauksesta. Lisäksi vuokrataan kylpytynnyriä, veneitä ja kajakkeja. Mahdollisuus kalastella, pelata frisbeegolfia, vaellella luontopoluilla ja retkeillä hiekkarannalle. Saarella on lampaita. Ryhmille ruokailut järjestyy sopimuksen mukaan tilauksesta. Esimerkiksi saarilomanen, johon sisältyy majoitus 2 yötä, 2x aamiainen ja yksi lounas ja rantasauna  90 eur/henkilö min. 6 henkilölle.

TUNNELMAA TAMMILUODOSSA

Rentoudu ja nauti vaikka ystäviesi tai työtovereidesi kanssa Tammiluodon viinitilalla Paraisilla. Tutustuttuasi tilaan ja sen tuotteisiin, vietät iltaa takkatulen äärellä, meren rannalla saunoen ja paljussa lämmitellen. Paketti sisältää tila- ja tuote-esittelyn, 3 viinin maistelun, saunan oleskelutiloineen ja paljuineen 2 tunniksi sekä saunamenyyn. Mahdollisuus myös tehdä ostoksia viinipuodista.

Ryhmäkoko: 10-15 henkeä

Hinta: 59€/hlö

Kysy tarjous ryhmällesi, koosta riippumatta!

MURHAMYSTEERI

Jos yksityiset juhlasi tai mökkilomasi kaipaa hieman jännitystä, niin mikä parempi tapa sitä saada kuin murhamysteerin ratkominen. Jos teillä on vähintään 10 hengen ryhmä, meiltä voi tilata murhamysteerin ohjaajineen, käsikijoituksineen ja rekvisiittoineen. Hintaesimerkki 549 € / 10 hengen ryhmä + alv 24 %. Pyydä tarjous.

TRUBADUURI TAI HANURISTI

Jos juhlasi kaipaavat viihdykettä niin meiltä saa kätevästi trubaduurin tai haitaristin esiintymään ja luomaan tunnelmaa. Hinnat alk. 525 €. Hintaan sisältyy esitykset, matkat ja äänentoistolaitteet. Mahdollisuus myös isompiin kokoonpanoihin tarjouksen mukaan. Pyydä tarjous.