Saaristovaraus
*** Tourist Info
+358-2-410 6600 if.suaravotsiraas@ofni ma-pe 9-16

image
Jaa
Talvipaketit 

Huskyilya Kirjaisissa

Tutustu rekikoiraurheilun vauhdikkaan maailmaan eri osa-alueisiin ja tapaa lajin karvaisia sankareita kuonotusten. Oppaanne ja koirien omistaja kertoo lajin historiasta ja miten reikoira-ajelusta on tullut ammattiurheilua. Koirat ovat ystävällisiä ja voit rapsutella niitä ohjaajan kertoessa koirien harjoittamisesta ja päivittäisestä hoidosta. Saat myös mahdollisuuden kokeilla koiran vetovoimia kickbiken avulla. Ohjelmaan voidaan liittää myös nuotiotulet raikkaassa talvi-ilmassa tai kevyttä liikuntaa aktiivisemmille.

Kesto: 2 h
Sijainti: Saaristonmeren kansallispuisto, Kirjainen, Nauvo

Ryhmäkoko: 4-9 h
Saatavuus: 1.3.-31.4. & 1.9.-31.10.
Hinta alk 45€/hlö, 19€/lapsi (4-11 -vuotiaat)

Sisältää: Opastuksen, varusteet, nuotiotulet, makkarat ja lämmin juoma
Lisäpalvelut: Majoitus täysihoidolla ja saunalla alk 115€/hlö

Tiedustele ja varaa

AKTIIVIPÄIVÄ MÖKILLÄ

Varaa tunnelmallinen mökki Sauvosta ja nauti takan lämmöstä ja kauniista talvimaisemista. Jos kaipaat päivääsi vauhtia, voit säävarauksella maustaa päivääsi lumikenkäilyllä, pilkkireissulla tai laskupäivällä Meri-Teijon laskettelukeskuksessa. Esim. lumikenkäily ja 2 vrk mökki alk. 125 €/hlö, 6 hengelle. Tiedustele ja varaa

Lisää mökkikohteita löytyy online luettelostamme.

TALVIKALASTUS

Oppaan johdolla lähdemme jäälle ja leikkimielinen kisailu voi alkaa. Onko ahven vai kuha syönnillä? Kalastusaktiviteetin jälkeen siirrymme kodalle syömään savulohikeiton avotulen loimutessa. Päälle juomme tervastulilla keitetyt kahvit. Pilkkireissun kesto 4 tuntia (säävaraus).
Hinta alk 95 €/henkilö, sis. alv.  Minimilaskutus 6 henkilöä. Tiedustele ja varaa

WINTERFUN TALVITARJOUS AIRISTOLLA

Pelastuspukukelluntaa alk. 37 eur/henkilö. Ice fun: Jääkurlinkia, potkukelkkakisoja, pelastuspukukelluntaa alk. 37 eur/henkilö. 

Atv Ice Race: 2-4 kpl. mönkijöitä, joilla ajamme kilpaa jäällä. Lämmittelystä aika-ajoihin ja finaaliin. (Säävaraus jäätilanteen mukaan) alk 62 eur/henk. Atv safarit: Mönkijäsafarit Nauvossa ja Airistolla alk. 86 eur/henk. Moottorikelkka-ajelua alk. 185 eur/kelkka. Hintoihin sisältyy alv.

Tiedustelut ja varaukset tästa.

TALVINEN SEIKKAILU UTÖN MAJAKKASAARELLA

Talvinen viikonloppu tai viikko Utön majakkasaarella on unohtumaton elämys. Saarella on ihania vanhoja pieniä saaristotaloja ja venevajoja ja armeijan vanhoja bunkkereita ja muutama kanuuna, toiminnassa oleva sääasema, toimiva ja tärkeä majakka sekä myös kappeli. Lähtö perjantaina klo 18.15 yhteysalus m/s Eivorilla. Matkan aikana voitte nauttia merimaisemista salongista tai istuskella aluksen ravintola/kahvilassa. Viikonloppupakettiin sisältyy kaksi yöpymistä kahden hengen huoneessa aamiaisineen. Tiedustelut tästä.

POLTTARIT TAI SYNTTÄRIT

Airisto Span kylpylämaailmassa voit nauttia ja rentoutua erilaisissa saunoissa, lämminvesitynnyreissä sekä uima-altaassa. Airisto Spa tarjoaa saariston upeimman ilta-auringon ja oman uimarannan.

Tähtitaivas kattona
Tilaussaunoja on useita: perinteinen sauna, maasavusauna, infrapunasauna sekä höyrysauna. Lisäksi terassilla kuumavesitynnyrit ja jäätynnyri.
Airisto Spa on oivallinen vaihtoehto kun haluat tarjota vieraillesi unohtumattoman elämyksen tai järjestää upeat syntymäpäiväjuhlat tai vaikkapa polttarit.

Mitä enemmän saunojia sitä edullisempi hinta!
Mukaan liität helposti virkistäviä ulkoilmakisailuja. Kysy lisää!

SAUNA JA TALVIUINTIPAKETTI

Nauti tilavasta puulämmitteisestä rantasaunasta, josta voi pulahtaa uimaan raikkaaseen veteen. Tai ui ensin ja sauno sitten. Varaa meiltä talviuintipaketti Labbnäsin rantasaunaan. Pakettii sisältyy kevyt iltapala, majoittuminen Labbnäsin lomakodissa kahden hengen huoneissa ja aamiainen. Vähintään 10 hengen ryhmille. Kokoa porukka ja tule nauttimaan. Saunalla hyvät seurustelutilat. Hinta alkaen 76 eur/henkilö. Tiedustelut tästä.

VUOKRAA PALJU MÖKIN KANSSA TAI ILMAN

Saunomisnautintojen maksimoimiseksi mökillä tai kotona, Turun ympäristössä sekä Paraisten ja Nauvon suunnalla sinulla on mahdollisuus tilata pyörillä liikkuva lämminvesipalju pihalle ja nauttia kunnon kylvyistä läpi talven. Lisätietoja löytyy tästä ja tiedustelut meille tästä linkistä! Lämpimät kylpynautinnot voi antaa myös lahjaksi Saaristoshopin lahjakortin muodossa: