Saaristovaraus
*** Tourist Info
+358-2-410 6600 if.suaravotsiraas@ofni ma-pe 9-16

image
Jaa

 

Henkilökunnalle

Purjehdus Örön linnakesaarelle

Purjehdus on hyvä aloittaa Kasnäsin niemenkäjeltä Kemiönsaarella. Jahti Eugeniaan mahtuu enintään 33 matkustajaa. Nautit perinteikkään laivan tervantuoksusta ja tuulen suhinasta purjeissa. Saat myös osallistua purjeiden nostoon ja saat tietoa perinnepurjehduksesta. Laivalla tarjotaan kalakeittolounas tai vaihtoehtoisesti herkullinen kalapöytä. Örön linnakesaarella kierretään oppaan kanssa tutustumassa tykkeihin, bunkkereihin ja luontopolkuihin. Korkeilta kallioilta saat nauttia upeista maisemista. Paluumatkalla nautitaan kahvit makean kahvileivän kanssa.  Retken hinta 48 eur/henkilö (keittolounaalla) tai 54 eur/henkilö (kalapöytä lounas). Voit tilata meiltä myös bussikuljetuksen. Pakettihinta bussikuljetuksineen esim. Helsinki-Kasnäs-Helsinki 70 eur tai 76 eur/henkilö. Laivalla ei ole A-oikeuksia eli omat ruokajuomat on sallittu. - Mikset saman tien jäisi yöksi, tutustuisit saareen ja luontoon myös omalla ajalla. Voit vuokrata polkupyörän tai kajakin. Saunoa rantasaunassa. Pyydä meiltä tarjous Örön majoituspaketista.

Purjehdus Amazonella

Kokous tai tykypäivä upeissa puitteissa! Esim. 5 h merellä Turku-Airisto-Turku upealla Amazone purjealuksella. Viihtyisät sisätilat kokousta varten, yhdessäoloon ja ateriointiin. Lähtö mukavasti Aurajoesta, saat nähdä Turun mereltä käsin ja nauttia purjehduksen tunnelmasta, kun liikutaan tuulen voimalla. Voit tuoda omat ruokajuomat mukanasi. Laivalla voi myös yöpyä. Pyydä tarjous!

Seikkailupäivä Brännskärin saarella

Brännskär sijaitseen Nauvon eteläpuolella. Toteutamme aktiivisen päivän Brännskärillä saaren energisten eräoppaiden ohjaamana. Ohelma sisältää tutustumisen saareen, kirveen heittoa ja jousiammuntaa, kajakkiretken piknikeväillä, pullakahvit, saunomista rantasaunassa ja saaristoillallisen. Hinta alk. 64 eur/henkilö. Kuljetukset Nauvon Kirjaisista ja takaisin järjestetään taksiveneellä tarvittaessa (lisätään hintaan). Merimatkan voi tehdä myös yhteysaluksella, jos aikataulu on Teille sopiva. Viihtyisä ulkoilupäivä sopii normaalikuntoiselle. Muista pukeutua mukavasti. Pyydä tästä tarjous ryhmällesi!

Ilta à la Dali

Tutustu yhteen surrealismin merkittävimmistä taiteilijoista Paraisilla,ArtBank-galleriassa. Näe kansainvälisestikin ainutlaatuinen yksityiskokoelma Salvador Dalin veistoksia, maalauksia ja huonekaluja tunnelmallisessa ja intiimissä ympäristössä sekä suomalaisten eturivin taiteilijoiden töitä vaihtuvissa näyttelyissä. Illan kruunaa kolmen ruokalajin päivällinen Restaurant Kamussa, joka hemmottelee makuhermojasi hienostunein vivahtein.

Hinta alkaen 58€/hlö

Kuljetus (Turku-Parainen-Turku) alk: 20€/hlö

Ryhmäkoko esim. 10 henkeä, myös pienemmille tai isommille ryhmille. Kysy tarjous!

Kamalan ihana ilta

Unohda arki hetkeksi ja näe miten kaikki ei ollut paremmin ennen vanhaan Turun linnan Kidutusta, kuolemaa ja kummituksia -kierroksella. Illanvietto alkaa pehmeästi Ravintola Daphnessa, jossa nautitaan maistuva saaristolaisteemainen menu (esim. Kökar tai Bengtskär). Ruuan jälkeen siirrytään hämyisään ja suljettuun Turun linnaan, jossa oppaan johdolla syvennytään Turun linnan synkempään historiaan, ihmiskohtaloihin ja kummituksiin. K-15. Varaa ryhmällesi ilta jota ette unohda!

Ryhmäkoko: 10-35 henkeä

Hinta alk. 65€/hlö

Tunnelmaa Tammiluodossa

Tammiluodon saunatilatRentoudu ja nauti vaikka ystäviesi tai työtovereidesi kanssa Tammiluodon viinitilalla Paraisilla. Tutustuttuasi tilaan ja sen tuotteisiin, vietät iltaa takkatulen äärellä, meren rannalla saunoen ja paljussa lämmitellen. Paketti sisältää tila- ja tuote-esittelyn, 3 viinin maistelun, saunan oleskelutiloineen ja paljuineen 2 tunniksi sekä saunamenyyn. Mahdollisuus myös tehdä ostoksia viinipuodista.

Ryhmäkoko: 10-15 henkeä

Hinta: Alkaen 45€/hlö

Kysy tarjous ryhmällesi, koosta riippumatta!

Hylkeitä, merimetsoja ja salaperäinen Ominainen 

Tee elämyksellinen retki saaristomerellä vauhdikkaasti RIB-veneellä. Liikkeelle lähdetään Turun keskustan tuntumasta Aurajoen rannalta. Käymme tutustumassa salaperäiseen asumattomaan Ominaisten saareen, jossa kerrotaan kummittelevan. Matkan varrella ohitamme merimetsokolonian ja harmaahylkeiden lepopaikkoja. Matka nopealla RIB-veneellä on jännittävä elämys.

Emme tietenkään unohda asiakkaidemme turvallisuutta vaan tarjoamme jokaiselle matkustajalle lämpimän varustuksen ja pelastusliivit. Kuskina toimii erittäin kokenut merimies, joka ei hätkähdä pimeää merta sen koommin kuin pahimpia tyrskyjäkään. RIB-veneretkeily sopii esim. työ- tai kaveriporukkanne rentoon fiilistelyyn tai polttariohjelmaksi. Suositus max 8 henkilöä per vene. Hinta alk. 990 eur/ryhmä sisältäen alv:n 10 %  Pyydä tarjous ryhmällesi!

Vaihtoehtoisesti tarjoamme saman retken taksiveneellä.

Virkistymään veden äärelle

Tuo henkilökuntasi virkistäytymään meren äärelle ja tarjoa heille hemmotteluhetki Airiston saunakeitaalla.kesä

 

 

 

 

 


Hinta esimerkki: 90€/hlö +alv.
Esimerkkihinta laskettu 10 hlön mukaan. Hinta sisältää: Airisto Spa- saunamaailman ja paikallisista herkuista koostuvan saunaillallismenun.

Mitä enemmän saunojia sitä edullisempi hinta!
Mukaan liität helposti virkistäviä ulkoilmakisailuja. Kysy lisää!
Airisto Spa saunamaailman kolme höyryävän kuumaa saunaa odottavat teitä. Maasavu-, höyry- ja sähkösauna sekä terassin kuumavesitynnyrit ja jäätynnyri soveltuvat 10-50 hengen ryhmille, ja suuremmat ryhmät saunovat mukavasti kahdessa erässä.

Kysy meiltä varaustilanteesta ja pyydä tarjous.

Tilaa meiltä tapahtuma ryhmällesi! 

Merihenkinen..

Tapahtuman voimme järjestää joko meren rannalla tai aalloilla. Sopiva paikka valitaan toiveittenne ja vuodenajan mukaan. Merihenkinen meny ja elävä musiikki luovat tunnelmaa. Kerro meille toiveesi ja pyydä tarjous!

Tunnelmallinen..

Ruskan aikaan tunnelmoidaan luonnon keskellä nauttien saariston leudosta ilmastosta, sirkkojen sirinästä ja tähtitaivaasta. Saunotaan ja grillaillaan. Myös mukavaa ohjelmapalvelua voidaan liittää tapahtumaan: vaihtoehtoja on tiimikisoista elävään musiikkiin. Pyydä tarjous!

Jännittävä...

Pimenevien iltojen ratoksi tarjoamme jotain erilaista: Murhamysteerien ratkomista erilaisissa ympäristöissä, viikinkiaikaiset pidot, ohjelmaa salakuljetusteemalla ja jännittävää on myös kalastusreissu saaristoon. Kerro mikä kiinnostaa ja pyydä tarjous!

Back to business...

Kick off- tapahtuma yhteishengen rakentamisen merkeissä saariston inspiroivassa ympäristössä. Hauskoja aktiviteetteja, hyvää ruokaa, musiikkia. Näistä aineksista rakennamme myös vaikkapa pikkujoulutapahtuman. Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä. Lähetä tarjouspyyntö tästä!