Saaristovaraus
*** Tourist Info
+358-2-410 6600 if.suaravotsiraas@ofni ma-pe 9-16

image
Jaa

PÄIVITETTY 2017-07-01

Hotellien kokouspaketit

GRÄNNÄS HOTEL STALLBACKEN CONFERENCE

Korkeatasoinen ja rauhallinen, historialliseen ympäristöön vuonna 2008 valmistunut kokouksenviettopaikka Nauvossa. Majoittuminen hotellin 7 ilmastoituun huoneeseen. Isommalle ryhmälle löytyy lisämajoitustilaa viehättävistä b&b-huoneista viereisestä rakennuksesta- yhteensä 13 huonetta. Tunnelmalliset ja korkeatasoiset kokoussalit; sali 1. noin 20 hlön ryhmälle ja sali 2. 20-80 hlön ryhmälle. Palvelemme tilauksesta ympäri vuoden!

Kokousesimerkkejä:

A) Kokous yhden yön majoittumisella kahdenhengen huoneisiin (6-24 hlöä, kokoussali 1)

B) Kokous ilman majoittumista (25-n. 80 hlön ryhmille, kokoussali 2)

Hintaesimerkkejä:

Paketti A): Majoittuminen 2hh, aamu-ja iltapäiväkahvit (makealla tai suolaisella leivällä), 2 x lounasta ja 1 kolmen ruokalajin illallinen (juomista ja saunasta veloitetaan erikseen). hinta 154-188€/hlö.

Paketti B): Aamu- ja iltapäiväkahvit suolaisella tai makealla leivällä sekä maittava lounas (ei sisällä ruokajuomia). Hinta: 30-45 e/hlö.

KOKOUSTA MERENRANTAHOTELLISSA

Nauvon merenrantahotelli, StrandboSaavu aamulla Nauvon kirkonkylään ja majoittaudu mukavasti tunnelmalliseen Hotel Strandbohon. Kahvit ja pikkusuolaiset tarjoillaan kokoustilassa. Päivää rytmittävät lounas ja iltapäiväkahvit ja saunan jälkeen tarjoillaan herkullinen saaristolaisillallinen. Ystävällinen henkilökuntamme pitää teistä huolen kokko vierailunne ajan. Runsaan aamiaisen jälkeen työt jatkuvat ja iltapäivällä alkaa kotimatka.

Ryhmäkoko 15-50 henkilöä.

Hinta 151 € /henkilö + alv

Hinta sisältää: Kokoustilan, 4 x kahvi ja kahvileipä, 2 x lounas, sauna, saaristolaisillallinen, yöpyminen kahden hengen huoneessa, aamiainen.

Kysy meiltä varaustilanteesta ja pyydä tarjous.