fbpx

Varaa kalastuslomasi ajoissa

Pian on taas sen aika! Nimittäin syyskalastuksen. Nyt onkin hyvä hetki varata omalle porukalle se soppeli kalastusmökki tukikohdaksi, vielä kun vapaata riittää. Tulitpa omalla veneellä tai ilman, oli makusi valikoiva tai huokea, valikoimastamme löytyy mökki moneen makuun. Autamme mielellämme sopivan kohteen varaamisessa!

Elokuussa ehdit vielä Saariston rengastielle

Saariston rengastie on auki vielä 1.9. asti, joten jos et vielä ole kiertänyt tätä Suomen kauneinta maisemareittiä, nyt siihen on vielä tilaisuus! Majoituksissa on hyvin tilaa elokuussa ja lossijonot ovat lyhyempiä. 8 merimatkaa, upeat maisemat ja joukko ihastuttavia majataloja, ravintoloita ja persoonallisia käyntikohteita odottavat kävijöitä myös elokuussa. Loppukesästä saaristo on seesteisempi, majoituksissa on paremmin tilaa […]

Tunnelmoi muinaistulien yönä

Muinaistulien yönä valo ja pimeys, lämpö ja virkistävä viileys liittyvät yhteiseen leikkiin kesän viimeiseksi yöksi! Ympäri saaristoa järjestetään myös ohjelmaa Muinaistulien yönä. Esim. Nauvossa, Framnäsissä voi aktiviteetteihin osallistua koko perheen voimin. Varaa mukava mökki tai pittoreski majatalohuone, ja tule nauttimaan tunnelmasta. 31.8. on suosittu majoittumispäivä, joten varaa oma yösijasi ajoissa!

Loppukesästä mökille

Ota kesän viimeiset lämmöt talteen ja hyödynnä loppukesän edullisemmat mökkihinnat! Loppukesästä ja alkusyksystä saat saaristosta kaikki parhaat puolet; luonnonrauhaa ja pimenevien iltojen tunnelmaa, kattavat palvelut ja edullisemmat hinnat. Tutustu kohteisiin online-varaamossamme tai ota yhteyttä niin etsimme sopivan mökin juuri sinulle!

Kruunaa lomasi purjehduksella

Virkisty heinäkuun helteillä meren vilvoittavilla aalloilla ja tuulen tuiskeessa; lähde kanssamme purjehtimaan! Yhteistyöaluksemme Jahti Eugenia ja Storbåt Tacksamheten purjehtivat heinäkuun aikana mm. idylliseen Gullkronaan, kauniille ja mielenkiintoiselle Seilin saarelle, Örön linnakesaarelle sekä Hankoon ja Uuteenkaupunkiin. Valita voit kevyempiä päiväpurjehduksia tai yön yli kestäviä meriseikkailuja. Tutustu tarjontaamme ja varaa paikkasi nyt!

Hyvää juhannusta!

Saaristovarauksen väki on juhannuksenvietossa pe 21.6. alkaen, maanantaina 24.6. palvelemme jälleen normaalisti! Online-varaus toimii toki myös juhannuksena. Jos siis loma-aktiviteetit ja -majoitukset polttelevat näppejä, voit tehdä varaukset sillä välin kun muut vain juhlivat. Oikein hyvää ja vastarikasta juhannusta kaikille!  

Juhannukseksi mökille saaristoon – vielä ehdit!

Uhkaako kaupungijuhannus ja sähkögrillibileet parvekkeella? Ei hätää, vielä pääset grillailemaan oikeilla tulilla. Turun saaristossa vielä mukavia punaisia tupia vapaana juhannukseksi, varaa omasi nyt! Tutustu vapaisiin mökkeihin alta: Atun mökit 2, Parainen Mickels Lillstuga, Korppoo Nötbacka, Korppoo Hinders Kasan, Nauvo Soita 02 410 6600 tai lähetä sähköpostia ja varaa nyt!

Saariston rengastie on auki jälleen!

Ehkäpä Suomen kaunein maisemareitti, Saariston rengastie, on jälleen auki 31.5.-1.9.2019! 250 km, 8 meriylitystä, idyllisiä kylä, kuhisevia vierasvenesatamia ja mieleenpainuvia majapaikkoja. Varaa majoituksesi meiltä, niin autamme samalla reitin suunnittelussa! Valikoimassamme on persoonallisia majataloja ja hotelleja sekä viihtyisiä mökkejä. Tutustu vaihtoehtoihin online-varaamossamme tai online-esitteessämme. Samalla voit myös vuokrata pyörän kauttamme, olit sitten lähdössä reitille lihasvoimin tai […]

Heinäkuuksi mökille!

Jos kevään trooppiset lämpötilat enteilevät kesän kuumuutta, kannattaa heinähelteiksi suunnistaa saaristoon viilentymään! Heinäkuuksi on vielä vapaana hurmaavia huviloita ja kotoisia pikkumökkejä. Varaa oma lomasi nyt, kaupanpäällisiksi saat palan kaunista saaristoa. Tässä muutama mukava kohde, joissa vielä vapaata heinäkuuksi: Stentorpin rantamökki Atun mökit 2 Villa Skogby Villa Måsen Vitsippan Brantenborg Talludden Mickels lillstuga Nötbacka  

Nauvon kamarimusiikkipäivät – liput myynnissä!

Nauvon kamarimusiikkifestivaalit pyörähtävät jälleen käyntiin 3.-7.7.2019! Lähde monipuolisella musiikkimatkalle saaristoon ja osta liput ennakkoon online-varaamostamme tai Saaristo Shopista Nauvon kirkonkylältä. Konsertteja mm. Nauvon keskiaikaisessa kivikirkossa, ravintola L’escalessa, Seilin saarella ja Qviflaxin kylässä. Katso ohjelmisto täältä. Tee elämyksestä täydellinen ja varaa myös mukava majoitus Nauvosta!