fbpx

Tue paikallista – osta lahjakortteja, varaa ennakkoon

Elämme poikkeuksellisia aikoja, eikä tällä hetkellä kukaan tiedä kuinka kauan pandemiatilanne vaikuttaa arkeemme ja juhlaamme. Moni pienyrittäjä varsinkin ravintola- ja matkailualalla on kiperän paikan edessä, emmekä me täällä seesteisessä saaristossakaan ole tilanteelle immuuneja. Pienikin teko ja tuki tällä hetkellä pitää toivoa yllä, vahvistaa työllisyyttä ja sitä kautta ylläpitää aivan tavallisten ihmisten mahdollisuuksia elää ja rakentaa […]

Talviturkkia ei lumettomana talvena tarvita – eikun uimaan!

Lumeton ja jäätön talvi on monen talviharrastuksen kannalta hankala asia, mutta talviuinti on tässä suhteessa iloinen poikkeus! Ilman lunta ja jäätä, ei tarvita erillista avantoa vaan uimaan pääsee kaikilta rantamökeiltä, joista löytyy sauna ja laituri. Hyödynnä siis tämä poikkeuksellisen lämmin talvi ja tutustu talviuintiin, jos et ole jo kokeillut! Talvilämpimät mökkimme löydät täältä.

Kirmaa pääsiäiseksi saaristoon

Kevät on saaristossa ihanaa aikaa! Pimeys on väistynyt ja aurinko sykähdyttää jo sydämiä ja meriluonto alkaa herätä eloon talven selän taituttua. Tule sinäkin nauttimaan saariston keväästä ja vuokraa mökki itsellesi, ystävillesi tai perheellesi. Ruokaa voit laittaa itse mielesi mukaan tai voit nauttia saariston pääsiäispöytien antimista ja samalla ihailla upeita maisemia. Tutustu mökkivalikoimaamme verkkokaupassamme.

Matkamessuarvonnan voittajat valittu!

Matkamessuarvonnan voittajat on nyt valittu! Palkintoina olivat Saaristovarauksen yleislahjakortti ja purjehdusliput Jahti Eugenian yleisöpurjehduksille, 2020. Onneksi olkoon Simo ja Jouko! Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Talvilomaksi saaristoon

Talvilomasuunnitelmat auki, lumeton loma luvassa? Ei se mitään, saaristossa on tunnelmaa satoi tai paistoi, ja mikä parasta, mökkivuokrat ovat edullisimmillaan! Takkatuli, meren mielialan vaihtelut ja pehmeät puusaunalöylyt tekevät sinunkin lomastasi syvärentouttavan. Tutustu täällä talvilämpimiin mökkeihimme!

Matkamessut ja messuarvonta 2020

Tervetuloa tutustumaan henkilökuntaamme ja virittäytymään tulevaan saariston matkailukauteen Helsingin Matkamessuilla 2020! Meidät löytää Suomen saariston osastolta 6n2-1 17.-19.1.2020 Osallistu ihmeessä myös Matkamessuarvontaamme, kävit sitten paikan päällä tai et! Vastaa simppeliin monivalintakysymykseen ja olet mukana arvonassa. Palkintoina 120€ arvoiset purjehdusliput Jahti Eugenian kesäkaudelle 2020 sekä Saaristovarauksen 100€ yleislahjakortti, jonka voit käyttää mihin tahansa palveluumme tai tuotteeseemme. […]

Arvonta suoritettu, onnea Christina!

Facebook-arvontamme on sulkeutunut ja voittaja arvottu. Paljon onnea Christinalle! Pian julkaisemme uuden Matkamessuarvonnan, jossa on vielä paremmat palkinnot. Pysykää kuulolla!

Osallistu arvontaan ja voita lahjakortti!

Vielä ehdit osallistumaan Facebookissa käynnissä olevaan arvontaamme! Arvontapalkintona on 100€ arvoinen lahjakortti Suomen Saaristovarauksen tarjoamiin palveluihin. Voit käyttää lahjakortin vaikka majoittautumiseen tai aktiviteetteihin saaristossa. Osallistua voi Facebook-sivuillamme 7.1.2020 asti, kommentoimalla julkaisua. Onnea arvontaan! Lahjakortteja voit ostaa rakkaimmallesi täältä.

Joulutarjous: -20% Kirjaisten mökeistä

Oletko vielä vailla joulunviettopaikkaa, ovatko uudenvuoden suunnitelmat auki? Kirjaisten 10 ja 13 hengen mökeissä Nauvossa saat nyt -20% alennuksen, kun varaat uudeksivuodeksi tai jouluksi! Modernit ja hyvinvarustellut 10 hengen mökit, Villa Knipan, Ejdern ja Måsen, sopivat monenlaisille porukoille. Perinteisempi ja edullisempi 13 hengen Villa Diana sopii budjettilomailijalle. Mökit sijaitsevat Nauvossa, pienessä ja rauhallisessa Kirjaisten kylässä. […]

Tulevan kesän Örön purjehdukset jo varattavissa!

Jahti Eugenian purjehdukset Kasnäsistä Örön linnakesaarelle ovat nyt jo varattavissa verkkokaupastamme! Purjehdukset toteutetaan 2.7.-13.8.2020 torstaisin. Hinta aikuisilta 60€/hlö, lapset 30€/hlö. Varaa oma purjehduselämyksesi nyt!