fbpx

Luonto ja seikkailu

Seikkailullisia tyky-päiväohjelmia

1) Purjehdusretki Paras keino työssä jaksamiseen ja tiimihengen kasvattamiseen on Saaristopurjehdus. Toteutamme max. 12-hengen joukkueelle Storbåten Tacksamhetenillä haluamanne paketin ruokineen ja oheispalveluineen.

Ajankohta 15.5.-30.9.
Paikka Nauvo / Turku
Hinta 65 eur/henkilö (ryhmäkoko 6-12 henk). Sisältää purjehduksen, lounaan ja kahvin sekä alv:n.

2) Purjehdus Jahti Eugenialla
Ajankohta: 
15.6.-15.9.
Paikka lähtösatamat Kemiönsaarella Västanfjärd, Taalintehdas ja Kasnäs
Hinta: Aluksen vuokra 1100 eur/8 h, purjehdus sovittuun kohteeseen. Ruokailut sopimuksen mukaan. Alukselle voi tuoda omat juomat.

Lähetä tarjouspyyntö

2) Melontaretki, sauna ja illallinen (4 h) melontaopettajan ohjauksessa. Saunominen ihanassa merenrantasaunassa.  Ohjelma sisältää retkieväät, saunan ja illallisen.
Ajankohta 15.5.-30.9.
Paikka Kemiönsaari
Hinta 129 eur/henkilö (ryhmäkoko min. 4 henk). 7 h melontaohjelmalla hinta on 169 eur/henkilö.

3) Melontaretki ja tentsilemajoitus puissa (7 h) melontaopettajan ohjauksessa. Saunominen ihanassa merenrantasaunassa. Majoittuminen tentsile teltoissa puissa 2-3 hengen teltoissa. Makuupussit, tyynyt ja patjat sisältyy. Täysihoito: sisältää retkieväät, illallisen ja aamiaisen.
Ajankohta 15.5.-30.9.
Paikka Kemiönsaari
Hinta 193 eur/henkilö (ryhmäkoko min. 4 henk). Puolen päivän (4h) melontaohjelmalla hinta on 155 eur/henkilö.

Lähetä tarjouspyyntö

Luonto- ja kalastusretki Stenskärin ulkosaaristokylään

Ohjelma: Stenskär sijaitsee Nauvon kunnassa, ulkosaaristossa, Gullkronan selän pohjoispuolella ja Saaristomeren kansallispuiston yhteistoiminta-alueella. Saarella eletään mm. kalastuksella ja tuoretta kalaa on tarjolla vieraillekin. Retkellä Stenskärille tutustutaan luonto-oppaan johdolla saaren luontoon ja kulttuuriin, käydään nostamassa verkot paikallisen kalastajan kanssa ja syödään lounaaksi vastasavustettua kalaa lisukkeineen. Iltapäivä vietetään viereisellä autiolla saarella nauttien saaren jylhistä maisemista ja luonnon ihmeistä.

Ohjelman kuvaus Luonto- ja eräretki
Suositeltu vuodenaika: 1.5 – 15.10
Kesto:
8 tuntia
Ryhmän koko: Max 25 henkilöä.
Hinta: alk 58 € / hlö
Hintaan sisältyy: Kuljetukset veneellä Nauvon Kirjaisista Stenskärille ja takaisin, ohjelma, ulkosaaristo- lounas ja luonto-oppaan palvelut, piknikkahvit.
Lisäpalvelut: Tilauksesta majoittuminen mökeissä tai kurssikeskuksessa. Sauna.

Lähetä tarjouspyyntö

Hylkeitä, merimetsoja ja salaperäinen Ominainen

Tee elämyksellinen retki saaristomerellä vauhdikkaasti RIB-veneellä. Liikkeelle lähdetään Turun keskustastan tuntumasta Aura-joen rannalta. Käymme tutustumassa salaperäiseen asumattomaan Ominaisten saareen, jossa kerrotaan kummittelevan. Matkan varrella ohitamme merimetsokolonian ja harmaahylkeiden lepopaikkoja. Matka nopealla RIB-veneellä on jännittävä elämys.

Emme tietenkään unohda asiakkaidemme turvallisuutta vaan tarjoamme jokaiselle matkustajalle lämpimän varustuksen ja pelastusliivit. Kuskina toimii erittäin kokenut merimies, joka ei hätkähdä pimeää merta sen koommin kuin pahimpia tyrskyjäkään. RIB-veneretkeily sopii esim. työ- tai kaveriporukkanne rentoon fiilistelyyn tai polttariohjelmaksi. Suositus max 8 henkilöä per vene.
Hinta: alk. 990 eur/ryhmä sisältäen alv:n 10 %

Vaihtoehtoisesti tarjoamme saman retken taksiveneellä.

Lähetä tarjouspyyntö

Retkeilytaitokurssi saaristossa

Kurssin aikana opit tärkeimmät erätaidot: suunnistus, leiriytyminen, varusteet, pukeutuminen, miten toimia jos eksyy. Lisäksi tutustutaan syötäviin luonnonvaraisiin kasveihin ja lopuksi valmistetaan itse herkullista ruokaa nuotiolla. Nauti päivästä metsässä ja meren rannalla vaikkapa työkaverien kanssa.

Suositeltu vuodenaika: 1.5-30.10
Kesto:
6-8 h
Ryhmän koko: Max 15 hlöä
Hinta:
alk 45 € / hlö
Hintaan sisältyy: Eräoppaan palvelut, tarvittavat materiaalit, ruoka ja kahvit.
Lisäpalvelut: Tilauksesta majoittuminen mökeissä tai kurssikeskuksessa. Sauna. Pyydä tarjous koko paketista ryhmällesi.

Suomen Saaristovarauksen yhteydessä toimiva Saaristomeren luontokoulu on perehtynyt luonnonläheiseen ohjelmapalveluun lapsi- ja aikuisryhmille jo 12 vuoden kokemuksella. Aikuisille suunnatut luontoretket, ohjelmapalvelu, melontaretket ja erätaitojen harjoittaminen sopivat mainiosti vaikkapa TYKY-päivän ohjelmaksi. Virkistäydy saariston ihanassa luonnossa ja Saaristomeren kansallispuistossa.

Lähetä tarjouspyyntö

Retkipäivä Nauvon maisemissa – Melo, pyöräile, patikoi

Suunnitteletko virkistyspäivää, joka sisältää liikuntaa ja mukavaa yhdessäoloa ulkona luonnossa? Järjestä virkistyspäivä saaristossa. Tarjoamme ammattitaitoisen melontaohjauksen sekä pyöräily- ja patikkaretken osaavan oppaan kera. Lounaaksi nautimme paikallista hyvää ruokaa. Saariston ja luonnon salaisuudet aukeavat matkan varrella. Koe rentoutuminen liikunnan avulla, opi kajakin hallintaa ja pyöräile luontopolun upeisiin maisemiin.

Ajan kulu esim. klo 9-17. Päivä aloitetaan aamukahvilla rantakallioilla, minkä jälkeen opetellaan melonnan alkeet ja melotaan kierros, jonka pituus määräytyy osallistujen taitojen mukaan. Keväällä voit nähdä muuttolintuja läheltä kajakin lipuessa hiljaa pitkin vettä. Puolilta päivin on lounastauko, minkä jälkeen matka jatkuu pyöräillen. Pysähdytään luontopolulle jonka varrella mm. upea näköalapaikka. Mukaan kannattaa ottaa kamera ja kiikari. Patikoidaan luontopolun ympäri, jonka jälkeen ohjelma jatkuu pyöräillen. Retken pituus osallistujien jaksamisen mukaan. Iltapäivällä paluu kotiin luonnossa virkistyneenä. (Halutessanne voidaan ohjelmaa jatkaa saunaillalla)

Hinta: 128 eur/henkilö. Min. 6  osallistujaa. Sisältää aamukahvin suolaisen purtavan kera, lounaan, kajakkien ja polkupyörien  ja tarvittavien varusteiden vuokran, melontaopetuksen ja oppaan palvelut.

Lähetä tarjouspyyntö

Örön kansallispuistosaari

Örö, entinen puolustusvoimien linnakesaari, liitettiin Saaristomeren kansallispuistoon vuoden alussa ja avataan matkailukäyttöön 5.6. Saarella on paljon sotahistoriallista nähtävää. Luonto on erityisen monimuotoista ja voidaan mainita yli 1600 erilaista hyönteistä ja perhosta – enemmän kuin missään Suomessa. Saarella on retkireittejä jopa 20 km. Saarella voi  majoittua paritalohuoneistoissa ja hostellimajoituksessa. Retkestä saa vielä mahtavamman seikkailun, kun siihen yhdistää tutustumisen Rosalan viikinkikeskukseen tai Bengtskärin majakkaan. Voit varata meiltä koko matka ryhmällesi kerralla: kuljetukset, majoituksen, ruokailut ja opastukset.

Lähetä tarjouspyyntö

Luontokuvausmatka harrasteryhmällesi

Haluaisitko oppia luontokuvauksen niksejä keväisessä saaristoluonnossa. Ota meihin yhteyttä. Suunnittelemme ryhmällesi esim. viikonloppumatkan osaavan luontokuvaajan ohjauksessa. Matkakohde saaristossa valitaan mielenkiintonne mukaisesti.

Lähetä tarjouspyyntö

Retkeilytaito- ja melontakurssi

Monipuolinen ja hyödyllinen päivä saaristoluonnossa. Puoli päivää retkeilytaitojen opettelua, puoli päivä melontaa.

Lähetä tarjouspyyntö