Meistä

Suomen Saaristovaraus

Aukioloajat: må-fre kl 9.00-16.00

Henkilökunta

Pirjo Hoffström, Toimitusjohtaja
S-Posti: pirjo.hoffstrom (at) saaristovaraus (.) fi

Rasmus Hoffström
Sofia Saarinen
Mona Lehtonen
Heidi Granqvist
Johanna Puotunen (äitiysvapaalla)

 

Palveluntuottajalle

Haluatko laittaa mökkisi, majoituksesi tai muun matkailupalvelusi tuottamaan ja haluat tehdä sen helposti.
Liity mukaan saariston omaan keskusvaraamon toimintaan ja anna meidän hoitaa homma kotiin!

Miten se tehdään?

  1. Liittyminen Saaristovarauksen varausjärjestelmään on mahdollista kaikille halukkaille palveluntuottajille.
  2. Otamme mielellämme välitykseen myös yksittäiset mökit, osan mökeistäsi tai huoneistasi tai vuoden vapaat kalenteriviikot.
  3. Yhteistyö palveluntuottajan ja Saaristovarauksen välillä perustuu kirjalliseen sopimukseen.
  4. Varaustilanne päivitetään sähköiseen varausjärjestelmään. Yrittäjä/palvelun tuottaja saa käyttöönsä tunnukset, joilla hän voi itse päivittää omat varauksensa. Mökki tai muu palvelu voidaan laittaa myyntiin nettikauppaamme, jossa asiakas voi tehdä ostoksia 24/7. Palvelun tuottaja voi käyttää järjestelmää myös omana varauskirjanaan.
  5. Saaristovarauksen varausjärjestelmä  keskittyy saariston kohteisiin. Vahvuutemme on paikallisuus ja alueen tuntemus. Paketoimme tuotteita asiakasta kiinnostaviksi kokonaisuuksiksi ja markkinoimme eri kanavien kautta.
  6. Nettimyyntiin voidaan ottaa myös lisäpalveluja ja aktiviteetteja.

Kustannukset – eli mitä liittyminen maksaa?

Vuotuinen markkinointimaksu sisältää varausjärjestelmän tietojen yhden päivityksen/vuosi, kohteen mukana olon nettiluettelossamme, online-varaamossa sekä kaikissa markkinointitoimenpiteissä vuoden ajan (Messut, info-jakelu, postitukset) ja lisäksi mahdolliset tuotepaketit aktiviteettisovelluksessa. Vuoden 2019 markkinointimaksu on 95 eur/yritys. Kaikkiin hintoihin lisätään alv (24%). Saaristovarauksen varaamossa palvelun tuottaja voi myös tehdä omia varauksia ilman rajoituksia. Asiakkaalle kohteen hinta on aina sama, varasi hän varaamosta tai omistajalta. Mahdollistamme palvelusi/tuotteesi myynnin eri digitaalisten kanavien kautta ilman että sinun tarvitsee laittaa aikaa sopivien kanavien etsimiseen ja päivittämiseen. Kysy meiltä lisää!

Matkanjärjestäjä

Saaristovarauksella on valmismatkaoikeudet ja tätä toimintaa varten asetettu vakuus kuluttajavirastossa. Voimme siis yhdistää eri yritysten tarjoamia palveluja ja myydä niitä matkapaketteina.

Saaristovaraus yrittäjän apuna

Meiltä saat myös seuraavia palveluja:

Kohteiden valokuvaaminen
Esitteiden laatiminen ja käännöstyöt
Ohjeiden ja sopimusten laatiminen eri kielillä esim. majoituskohteisiin
Tuotteiden paketoiminen ja täydentävien palveluiden järjestäminen esim. tulkkaus tai (erä)opaspavelut
Tuotteiden markkinointi ilman varausjärjestelmään liittymistä. Esim. kestovuokrauskohteen mainostaminen, mainosbanneri Saaristovarauksen sivuilla.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemastasi palvelusta! Puh. 02-410 6600 tai info@saaristovaraus.fi


Nauvon posti

Aukioloajat:

Kesä:
Ma-Pe 8-17,
La 10-14 (heinäkuussa)
Talvi:
Ma-To 8-17,
Pe 8-16.30

Suomen Saaristovarauksen hoitama asiamiesposti. Postin omien tuotteiden lisäksi meiltä löytyy paperitarvikkeita, lahjatavaroita, koruja, kirjoja ja laaja valikoima postikortteja, sisustustuotteita sekä lemmikkien ruokia ja varusteita sekä viherkasveja ja kukkia.

Saaristokirjallisuutta ja -tuotteita voit ostaa kaupassamme Nauvossa. Myös lahjakortteja.
___________________________________________________________________________________________________________________________

Saaristomeren luontokoulu

Saaristomeren luontokoulu on osa Saaristovarauksen toimintaa. Luontokoulu auttaa meitä toteuttamaan tavoitteitamme kestävän matkailun kehittämisestä saaristossa. Tärkein tuotteemme on luontoleirikoulut, joita toteutetaan myös kielikylpyinä ruotsiksi ja englanniksi. Luontokoulun uudet kotisivut valmistuvat pian. Tutustu luontokoulun toimintaan tästä linkistä.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Tule meille töihin!

Tarjoamme matkailualan harjoittelu- ja työpaikkoja. Harjoittelu voi tapahtua ympäri vuoden. Työpaikkoja on kevät- kesäpainotteisesti. Luontokouluun haemme ryhmänvetäjiä, kausiopettajia ja harjoittelupaikkoja löytyy esim. eräoppaaksi opiskeleville. Lähetä sähköpostitse tiedustelu niin annamme lisätietoa.