Purjehdus

Tervetuloa purjehdusseikkailulle!

Varaa paikkasi yleisöpurjehdukselle perinnepurjelaivalla tai tule nauttimaan merituulista klassisen kilpaveneen kyydissä. Voit järjestää myös unohtumattoman merkkipäivän, häät tai sukujuhlat merellisessä tunnelmassa. Lähtöpäivät ja lisätietoa löytyy tältä sivulta. Voit varata paikkasi kätevästi sivulla olevien varaa tästä -linkkien kautta. Tutustu myös purjehduksiin eri laivojen esittelyjen alla.

Jahti Eugenia

Jahti Eugenia on tunnelmallinen vanhanajan purjealus, jolla on kotisatama Kalkholmenissa Kemiönsaarella. Aluksen kapasiteetti on 25 henkeä, jolloin purjehtiminen on turvallista ja matkustajilla on myös mahdollisuus osallistua itse purjehdukseen sekä purjeiden nostoon ja laskuun.

Matkustajatilasta kannen alta löytyy pöytä 13-15 istumapaikoilla, 9 vuodepaikkaa ja hyvin varustettu pieni keittokomero. WC ja juokseva vesi löytyvät.

Tällä hetkellä purjehdukset tilauksesta ryhmille. Lähdöt mahdollisia Kalkholmenista, Taalintehtaalta tai Kasnäsistä.
2018 tullaan myös järjestämään yleisöpurjehduksia. Tiedot tulevat esille kevään aikana.

Lähetä tarjouspyyntö

Storbåt Tacksamheten

Storbåt Tacksamheten on perinteinen, purjehtiva, saariston työvene. Talonpoikaishenkisessä paatissa kuljetetaan ihmiset ja tavarat turvallisesti ja vakaasti Saaristomeren alueella. Tacksamhetenin esikuvana on 1825 Nauvossa rakennettu samanniminen alus. Perinteisen, purjeilla tapahtuvan liikkumisen lisäksi vene on varustettu sähkömoottorilla. Septitankki ja harmaavesijärjestelmä takaavat sen että paatti on hyvin ympäristöystävällinen. Paatti on rekisteröity 12 matkustajalle ja siinä on kahden / kolmen hengen miehistö.

Talonpoikaispurjehdus Seiliin 2018

Nyt pääset Seiliin tyylikkäästi ja kiireettömästi perinteisellä talonpoikaisveneen, Storbåt Tacksamhetenin vakaassa ja turvallisessa kyydissä. Purjehtien liikut kiireettömästi ja upeasta saaristostamme nauttien, vanhanajan talonpoikaistunnelmissa. Valitse joko pelkkä purjehdus ja voit tutustua saareen oman mielesi mukaan, tai osta lisäpalvelupakettina Seilin opastus, lounas ja museokirkkosisäänpääsy. Näin pääset helposti tutustumaan Seilin mielenkiintoiseen historiaan parantolana, mielisairaalana sekä nykypäivään Turun yliopiston Merentutkimuslaitoksen toimipaikkana.  Lähtö Nauvon vierasvenesatamasta klo 11.00 ja paluulähtö klo 15.30.

Hinnat 2018
Pelkkä purjehdus 30 eur, 3-12 vuotialta lapsilta 25 eur
Lisäpalvelupaketilla 58 eur, 3-12 vuotialta lapsilta 49,50 eur (lisätään tilaukseen ostoskorista). Sisältää lounaan, opastuksen ja museokirkon sisäänpääsyn.
(Maksutapalisä 6 eur)

Lähdöt 2018
3.7. & 5.7.
10.7. & 12.7.
17.7. & 19.7.
24.7. & 26.7.

Henkilömäärä: 3-12, toteutumiseen tarvitaan vähintään 3 osallistujaa.

Varaa paikkasi täältä

Kansallispuistopurjehdus 2018

Ainutlaatuinen tilaisuus päästä aidolla puupurjeveneellä tutustumaan Saaristomeren kansallispuistoon! Retkelle purjehdimme Storbåt Tacksamhetenillä Korppoosta Konunskärin saarelle, tutustumme saareen, yövymme telttaillen ja nautimme maittavat ruuat. Tervetuloa mukaan seikkailuun.

Lähdöt 9.-10.6. ja 16.-17.6.2018
Hinta 65€/hlö sis. purjehdus meno-paluu, lounas, iltapala, aamupala ja voileipäkahvit.

HUOM! Oma teltta ja varusteet mukaan!

Lue lisää
Varaa paikkasi täältä

S&S Swan 43 -kilpapurjevene

Tarjoamme purjehduselämyksiä klassisella S&S Swan 43 kilpapurjeveneellä.
Veneellä on erinomaiset purjehdusominaisuudet, ja se on helppo ja turvallinen käsitellä.
Purjehduskokemusta et tarvitse, sillä veneessä on aina kippari. Voit kuitenkin osallistua veneen ohjaamiseen ja käsittelyyn.
Lähdöt Nauvosta tai Airistolta.

Varustus:

Swan toimii parhaiten 6:lla henkilöllä. Päivämatkoilla veneeseen voi tulla 8 purjehtijaa. Lyhyissä tapahtumissa veneeseen voi tulla 12 henkeä, mutta huonon kelin sattuessa veneessä on ahdasta.
Yöpyminen veneessä 5 henkilölle + kipparille. Pelastusliivit kaikille. Veneessä pumpattava WC, jääkaappi, keitin, ja yhteensä 8 vuodepaikkaa, joista 4 salongissa.

5 tunnin purjehdus alk. 600€

Kesto 4h, joista valmistautumiseen ja rantautumiseen menee n. 1h.
Koko päivän 10 tunnin purjehdus alk. 800 €

Lähetä tarjouspyyntö

Kaljaasi Albanus

Albanus on Ahvenanmaalainen kaljaasi joka rakennettiin 1988 Maarianhaminassa. Rakentamalla Albanus haluttiin säilyttää laivanrakennusperinteitä ja -tapoja. Näin saatiin samalla upea laiva, joka soveltuu sekä leirikouluille, yksityisille että yhdistys- ja yritystapahtumille.

Albanuksella on tilaa 42 matkustajalle. Aluksella on yöpymiseen käytettävissä 21 nukkumapaikkaa sekä hyvin varustettu keittiö.

Lähtösatamana Turku, Nauvo tai Maarianhamina.

Tule kokemaan Tall Ships Race ja upeat suuret purjelaivat Turussa 20.-23.7.2017. Varaa ryhmällesi purjehdus s/y Albanuksella niin pääset seuraamaan purjelaivoja oikeassa elementissään, suoraan laivan kannelta!

Lähetä tarjouspyyntö