fbpx

Purjehdus

Tervetuloa purjehdusseikkailulle!  Lahjakortteja tulevan kesän seikkailuihin saa nyt verkkokaupastamme.

Varaa paikkasi yleisöpurjehdukselle perinnepurjelaivalla tai tule nauttimaan merituulista klassisen kilpaveneen kyydissä. Voit järjestää myös unohtumattoman merkkipäivän, häät tai sukujuhlat merellisessä tunnelmassa ja varata koko aluksen!

Jahti Eugenia

 
Jahti Eugenia purjehtii 15.5.-30.9.2020. Tarjoa upea elämys ja varaa koko laiva käyttöösi juhlistamaan syntymäpäivää, häitä, sukukokousta tai muuta tapahtumaa! Lisää tilauspurjehduksista täällä.

Meriseikkailu Jahti Eugenialla Örön linnakesaarelle

Elämyksellinen purjehdus vie sinut entisaikojen tunnelmiin! Käymme Örön linnakesaarella Hiittisissä, Turunmaan Saaristossa. Mielenkiintoiseksi saaren tekee sen ainutlaatuinen luonto ja historia sotilaslinnakkeena. Saarta alettiin linnoittaa Venäjän vallan aikaan 1910-luvulla, osana Pietari suuren merilinnoitusta ja se on siitä lähtien ollut sotilaskäytössä. Puolustusvoimien toiminta saarella on luonut monille kasvi- ja eläinlajille ihanteelliset kasvuolosuhteet. Vuoden 2015 alusta saari on avattu yleisölle ja on osa Saaristomeren kansallispuistoa.

Jahti Eugenia on kopio Hiittisten saaristossa (Bolaxissa) rakennetusta ja purjehtineesta (1879-1951). Tutustu Jahti Eugenian omiin kotisivuihin tästä linkistä.

Lähdöt Kasnäsista torstaisin  2.7.-13.8.2020.

Lähdöt Kasnäsista klo 10.00
Paluu satamaan klo 17.00

Hinnat
Aikuiset 60 eur/henkilö, 4–12 -vuotiaat lapset 30 eur, alle 4-vuotiaat ilmaikseksi.
Sisältää: Purjehdusohjelman, kalakeittolounaan menomatkalla ja pullakahvit paluumatkalla, opastuksen Öröllä ja sisäänpääsyn tykeille.

Varaa paikkasi tästä

Storbåt Tacksamheten

Purjehtuskausi 2020 alkaa toukokuun alusta ja jatkuu lokakuulle saakka. Muuttolintujen saapumisesta syysruskaan. Kesän 2020 purjehduksille saa nyt lahjakortteja verkkokaupastamme. 

  

Storbåt Tacksamheten on perinteinen purjehtiva saariston työvene. Talonpoikaishenkisessä paatissa kuljetetaan ihmiset ja tavarat turvallisesti ja vakaasti Saaristomeren alueella. Tacksamhetenin esikuvana on 1825 Nauvossa rakennettu samanniminen alus. Perinteisen, purjeilla tapahtuvan liikkumisen lisäksi vene on varustettu sähkömoottorilla. Septitankki ja harmaavesijärjestelmä takaavat sen että paatti on hyvin ympäristöystävällinen. Vene on rekisteröity 12 matkustajalle ja siinä on kahden / kolmen hengen miehistö. Tutustu Storbåt Tacksamhetenin omiin kotisivuihin tästä linkistä. Storbåt Tacksamhetenin kyydissä liikut kiireettömästi ja upeasta saaristostamme nauttien, vanhanajan talonpoikaistunnelmissa, mutta uudella aluksella.

Saaristomeren idylliä: Gullkrona ja Brännskär

Gullkronan ja Brännskär ovat idyllisiä ulkosaaria, joista löytyy saariston rakastetuimmat vierasvenesatamat. Nostalginen saaristolaismiljöö punaisine tupineen ja venevajoineen ja tuulimyllyineen. Saarten luontopoluilla saa tutustua vaihteleviin maisemiin. Maalaismaisemassa viihtyvät lampaat ja kanat. Saarelta toiselle purjehditaan n. tunnin ajan ja maissa saadaan tutustua saareen omaan tahtiin. Saarilta löytyy kahvilat, joissa lounasmahdollisuus.

Purjehdukselle lähdetään Nauvon Kirjaisten itäiseltä niemeltä, joka sijaitsee 3 km Kirjaisten kylästä.
Lähtö  7, 8 ja 9 heinäkuuta klo 9.00 ja paluu klo 17.00.
Hinta 70€/hlö. Lapset -12v 35€/hlö.

Varaa paikkasi täältä

Kansallispuistopurjehdukset, 2020

Tule mukaan todelliseen ulkosaaristoseikkailuun! Retki alkaa Korpoströmin satamasta, jossa noustaan puupurjevene Storbåt Tacksamhetenin vakaaseen ja tunnelmalliseen kyytiin. Kapteeni Samin kyydissä purjehditaan tuulten määräämään tahtiin Saaristomeren kansallispuistoon kuuluville Konunskärin ja Birsskärin saarille. Saaria yhdistää pieni puinen silta, jota pitkin pääsee liikkumaan niiden välillä ja tutustumaan vapaasti saarten karun kauniiseen luontoon, joita hallitsevat kedot ja kalliot. Konungsskärin puolella on pieni autotiotupa, jonka yhteydessä on tulentekopaikka. Konungsskärin historiaan ja elämään voi tutustua luontopolulla.

Yövymme saarella omissa teltoissa leiriytyen, joten omat teltat ja retkeilyvarusteet mukaan!

Lähdöt
Korpoströmistä kahtena viikonloppuna: 6-7 ja 13-14 kesäkuuta, 2020

Hinta
100€ / hlö sis. purjehdukset meno-paluu, lounas, iltapala, aamupala ja voileipäkahvit. HUOM! Omat teltat ja retkeilyvarusteet mukaan.

Varaa paikkasi täältä

Saaristoseikkailu: Kustavi ja Kasnäs

Helposti purjehtimaan Turun linja-autoasemalta. Järjestetty pikkubussikuljetus Turusta veneelle, koko päivän purjehdus (n.5-8h), kohde valitaan vallitsevan tuulen mukaan (esim. Kustavi tai Kasnäs), määränpäästä taas pikkubussikuljetus takaisin Turkuun, Hinta 150€ / hlö.

Varaa purjehdus ryhmällesi, vähintään 6 henkilölle 150€/hlö. Sisältää kuljetukset ja ruokailun veneellä matkan aikana. Voimassa heinä-, elo- ja syyskuun.  Lähetä tästä tiedustelu!

Yleisölähdöt 
25. tai 27.7.2020.

Hinta
150€ / hlö.

Varaa paikkasi täältä

Oma purjehdus Tacksamhetenilla, 3 h

Tekeeko mielesi purjehtimaan? Heinä-, elo- ja syyskuussa sinulla on mahdollisuus varata koko Tacksamheten kolmen tunnin purjehdukselle Nauvosta, enintään 12 henkilöä kerralla, hintaan 350 €/ryhmä. Päiväpurjehdukselle tai iltafiilistelyyn, varaustilanteen mukaan. Meiltä majoitusvarauksen tehneille 300 €/ryhmä!

Lähetä tästä tiedustelu!

Purjehdus toiveittesi mukaan

Voit varata Storbåten Tacksamhetenin kippareineen millaiselle purjehdukselle haluat. Ryhmän koko enintään 12 henkilöä. Lähetä meille tiedustelu ja kerro milloin haluat purjehtimaan sekä ideasi reitistä.

Lähetä tästä tiedustelu!

Merelle joutsene selässä: S&S Swan 43

Tarjoamme purjehduselämyksiä klassisella S&S Swan 43 kilpapurjeveneellä.
Veneellä on erinomaiset purjehdusominaisuudet, ja se on helppo ja turvallinen käsitellä.
Purjehduskokemusta et tarvitse, sillä veneessä on aina kippari. Voit kuitenkin osallistua veneen ohjaamiseen ja käsittelyyn.
Lähdöt Nauvosta tai Airistolta.

Varustus:

Swan toimii parhaiten 6:lla henkilöllä. Päivämatkoilla veneeseen voi tulla 8 purjehtijaa. Lyhyissä tapahtumissa veneeseen voi tulla 12 henkeä, mutta huonon kelin sattuessa veneessä on ahdasta.
Yöpyminen veneessä 5 henkilölle + kipparille. Pelastusliivit kaikille. Veneessä pumpattava WC, jääkaappi, keitin, ja yhteensä 8 vuodepaikkaa, joista 4 salongissa.

5 tunnin purjehdus alk. 600 eur

Kesto 4h, joista valmistautumiseen ja rantautumiseen menee n. 1h.
Koko päivän 10 tunnin purjehdus alk. 800 eur

Lähetä tarjouspyyntö

Kaljaasi Albanus

Albanus on Ahvenanmaalainen kaljaasi joka rakennettiin 1988 Maarianhaminassa. Rakentamalla Albanus haluttiin säilyttää laivanrakennusperinteitä ja -tapoja. Näin saatiin samalla upea laiva, joka soveltuu sekä leirikouluille, yksityisille että yhdistys- ja yritystapahtumille.

Albanuksella on tilaa 42 matkustajalle. Aluksella on yöpymiseen käytettävissä 21 nukkumapaikkaa sekä hyvin varustettu keittiö.

Lähtösatamana Turku, Nauvo tai Maarianhamina.

Lähetä tarjouspyyntö