fbpx

Purjehdus

Tervetuloa purjehdusseikkailulle!  Lahjakortteja tulevan kesän seikkailuihin saa nyt verkkokaupastamme.

Varaa paikkasi yleisöpurjehdukselle perinnepurjelaivalla tai tule nauttimaan merituulista klassisen kilpaveneen kyydissä. Voit järjestää myös unohtumattoman merkkipäivän, häät tai sukujuhlat merellisessä tunnelmassa ja varata koko aluksen!

Jahti Eugenia


Jahti Eugenia purjehtii 15.5.-30.9.2019. Tarjoa upea elämys ja varaa koko laiva käyttöösi juhlistamaan syntymäpäivää, häitä, sukukokousta tai muuta tapahtumaa! Lisää tilauspurjehduksista täällä.

September Open -purjehdus 7.9.

Jahti Eugenia purjehtii supersuositussa September Open -tapahtuman aikana Taalintentaalta lauantaina 7.9.2019.
September Openissa nautit mm. keskiaikaisista saaristolaismarkkinoista ja sadonkorjuumarkkinoista; kruunaa vielä kokemuksesi vanhan ajan purjehduksella ja nauti upeista saaristomaisemista kiireettömästi! Jahti Eugenian kyydissä pääset halutessasi myös osallistumaan itse purjehdukseen.

Lähdöt klo 11.00 ja klo 13.00. Varmista paikkasi ostamalla lippu ennakkoon.

Hinta
20 €/aikuinen, 10 €/lapsi 4-12 v.

Eugenian laituri ja lähtöpaikka löytyy Taalintehtaalta vierassataman vierestä vanhojen hiilituunien takaa.

Varaa paikkasi tästä

Meriseikkailu Jahti Eugenialla

Tule mukaan Jahti Eugenian meriseikkailuille! Koe se erityinen hetki, kun koneet sammutetaan, tuuli pullistaa purjeet ja laiva lipuu eteenpäin. Kuulet vain aallot, tuulen huminan ja köysien paukkeen ja voit hiljentyä tarkkailemaan meriluontoa ja nauttia. Halutessasi voit osallistua laivatöihin auttamalla miehistöä nostamaan purjeet, tai ehkäpä teet ruorivuoron ja ohjaat laivaa aivan itse.

Tiistaisin heinäkuussa 2019
Lähdöt Kasnäsistä klo 10.00
Paluu satamaan klo 14.00

Hinnat
Aikuiset 40 eur/aikuinen, 4–12-vuotiaat lapset 20 eur, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.
Sisältää: Purjehduksen Kasnäsistä 4 h ja pullakahvit.

Varaa paikkasi tästä

Meriseikkailu Jahti Eugenialla Örön linnakesaarelle

Elämyksellinen purjehdus vie sinut entisaikojen tunnelmiin! Käymme Örön linnakesaarella Hiittisissä, Turunmaan Saaristossa. Mielenkiintoiseksi saaren tekee sen ainutlaatuinen luonto ja historia sotilaslinnakkeena. Saarta alettiin linnoittaa Venäjän vallan aikaan 1910-luvulla, osana Pietari suuren merilinnoitusta ja se on siitä lähtien ollut sotilaskäytössä. Puolustusvoimien toiminta saarella on luonut monille kasvi- ja eläinlajille ihanteelliset kasvuolosuhteet. Vuoden 2015 alusta saari on avattu yleisölle ja on osa Saaristomeren kansallispuistoa.

Jahti Eugenia on kopio Hiittisten saaristossa (Bolaxissa) rakennetusta ja purjehtineesta (1879-1951). Tutustu Jahti Eugenian omiin kotisivuihin tästä linkistä.

Lähdöt Kasnäsista torstaisin  4.7.-1.8.2019.

Lähdöt Kasnäsista klo 10.00
Paluu satamaan klo 17.00

Hinnat
Aikuiset 58 eur/henkilö, 4–12 -vuotiaat lapset 29 eur, alle 4-vuotiaat ilmaikseksi.
Sisältää: Purjehdusohjelman, kalakeittolounaan menomatkalla ja pullakahvit paluumatkalla, opastuksen Öröllä ja sisäänpääsyn tykeille.

Varaa paikkasi tästä

Aamiaispurjehdus Taalintehtaalta Unikeonpäivänä  27.7

Ruoka, ja varsinkin aamukahvi, maistuu parhaimmalta ulkona merellä! Tule mukaan ja koe meriluonnon seesteinen kauneus aamusella, nauti leppeistä tuulista ja lintujen kirkunasta samalla kun nautit maukkaan aamiaisen.

Yleisöpurjehdus Taalintehtaalta, meriaamiainen tarjoillaan aluksella.
Kokootuminen Eugenian laiturissa klo 8-8.30

Meriaamisen valmistaa Cafe Four C.

Lähtö
27.7. 2019
Lähtö klo 8.30 ja paluu n. klo 11.00

Hinnat
Aikuiset 30 eur/aikuinen, 4–12-vuotiaat lapset 17 eur, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi. Sisältää aamiaisen.

Varaa paikkasi tästä

Meriseikkailu Kasnäsin meripäivillä 10.8.

Tule mukaan merelle seuraamaan Kasnäsin meripäivillä kilpailevien purjeveneiden viiletystä Jahti Eugenian kyydistä! Koe se erityinen hetki, kun koneet sammutetaan, tuuli pullistaa purjeet ja laiva lipuu eteenpäin. Halutessasi voit osallistua laivatöihin auttamalla miehistöä nostamaan purjeet, tai ehkäpä teet ruorivuoron ja ohjaat laivaa aivan itse.

Lähdöt
10.8. 2019
Klo 12.00, paluu klo 13.00 ja 14.00, paluu klo 16.00

Hinnat
Aikuiset 20 eur/aikuinen, 4–12-vuotiaat lapset 10 eur, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.

Varaa paikkasi tästä

Storbåt Tacksamheten

Kesän 2019 purjehduksille saa nyt lahjakortteja verkkokaupastamme.

Storbåt Tacksamheten on perinteinen purjehtiva saariston työvene. Talonpoikaishenkisessä paatissa kuljetetaan ihmiset ja tavarat turvallisesti ja vakaasti Saaristomeren alueella. Tacksamhetenin esikuvana on 1825 Nauvossa rakennettu samanniminen alus. Perinteisen, purjeilla tapahtuvan liikkumisen lisäksi vene on varustettu sähkömoottorilla. Septitankki ja harmaavesijärjestelmä takaavat sen että paatti on hyvin ympäristöystävällinen. Vene on rekisteröity 12 matkustajalle ja siinä on kahden / kolmen hengen miehistö. Tutustu Storbåt Tacksamhetenin omiin kotisivuihin tästä linkistä.

Talonpoikaispurjehdus Gullkronaan

Storbåt Tacksamhetenin kyydissä liikut kiireettömästi ja upeasta saaristostamme nauttien, vanhanajan talonpoikaistunnelmissa, mutta uudella aluksella.

Gullkronan idylliseltä saarelta löytyy saariston rakastetuimpia vierasvenesatamia, joka on avattu 10 vuoden tauon jälkeen taas vierailijoille. Nostalginen saaristolaismiljöö punaisine tupineen ja venevajoineen on säilytetty ennallaan. Gullkronan uudelleen avaamisesta voit lukea lisää täältä. Purjehdukselle Gullkronaan lähdetään Nauvon Kirjaisten itäiseltä niemeltä, joka sijaitsee 3 km Kirjaisten kylästä.

Hinta 2019
Aikuiset 30 eur /henkilö.
(Maksutapalisä 6 eur)

Lähdöt 2019
Kirjainen – Gullkrona 15.7. , 16.7. ja 17.7.

Henkilömäärä: 3-12, toteutumiseen tarvitaan vähintään 3 osallistujaa.

Varaa paikkasi täältä

Talonpoikaispurjehdus Nauvosta Hankoon tai Uuteenkaupunkiin

Lähde kokemaan Saaristomeri perinteisesti purjehtien! Lähtö Nauvosta kahden päivän purjehdusseikkailulle tuulen suunnasta riippuen Pohjoiseen tai Etelään. Kohteena on joko Kustavin kautta Uusikaupunki tai Högsåran kautta Hanko. Molemmista pääsee julkisilla yhteyksillä helposti eteenpäin. Myös Nauvoon tulee busseja ja laivayhteys Turusta. Purjehdukseen sisältyy ruokailut. Majoitus joko omassa teltassa tai vuokramökissä (lisähintaan).

Lähdöt
22.-23.7.

Hinta
100 €/henkilö sis. ruokailut. Majoitus omassa teltassa tai vuokramökissä (lisähintaan).

Varaa paikkasi täältä

S&S Swan 43 -kilpapurjevene

Tarjoamme purjehduselämyksiä klassisella S&S Swan 43 kilpapurjeveneellä.
Veneellä on erinomaiset purjehdusominaisuudet, ja se on helppo ja turvallinen käsitellä.
Purjehduskokemusta et tarvitse, sillä veneessä on aina kippari. Voit kuitenkin osallistua veneen ohjaamiseen ja käsittelyyn.
Lähdöt Nauvosta tai Airistolta.

Varustus:

Swan toimii parhaiten 6:lla henkilöllä. Päivämatkoilla veneeseen voi tulla 8 purjehtijaa. Lyhyissä tapahtumissa veneeseen voi tulla 12 henkeä, mutta huonon kelin sattuessa veneessä on ahdasta.
Yöpyminen veneessä 5 henkilölle + kipparille. Pelastusliivit kaikille. Veneessä pumpattava WC, jääkaappi, keitin, ja yhteensä 8 vuodepaikkaa, joista 4 salongissa.

5 tunnin purjehdus alk. 600 eur

Kesto 4h, joista valmistautumiseen ja rantautumiseen menee n. 1h.
Koko päivän 10 tunnin purjehdus alk. 800 eur

Lähetä tarjouspyyntö

Kaljaasi Albanus

Albanus on Ahvenanmaalainen kaljaasi joka rakennettiin 1988 Maarianhaminassa. Rakentamalla Albanus haluttiin säilyttää laivanrakennusperinteitä ja -tapoja. Näin saatiin samalla upea laiva, joka soveltuu sekä leirikouluille, yksityisille että yhdistys- ja yritystapahtumille.

Albanuksella on tilaa 42 matkustajalle. Aluksella on yöpymiseen käytettävissä 21 nukkumapaikkaa sekä hyvin varustettu keittiö.

Lähtösatamana Turku, Nauvo tai Maarianhamina.

Lähetä tarjouspyyntö