fbpx

Retket

Saaristoseikkailu Turku-Seili-Nauvo

Nauti laivamatkasta Turusta tarinoiden Seiliin, jossa oppaan kanssa tutustutaan saaren historiaan ja luontoon. Matka jatkuu yhteysaluksella Nauvoon, jossa saat halutessasi käyttöösi polkupyörän ja pääset retkeilemään pitkin kyläteitä ja luontopolkuja. Tutustu vaikka Jatulintarhaan tai Westerholmin polkuun muinaismuistoineen. Pyöräillen pääset tutkimaan Susivuoren luolia tai vaikka Högsarin saarelle, jossa voit bongata mufloneita ja kauriita.  Majoittuminen kodikkaassa majatalossa aamiaisineen sisältyy pakettiin. Lähtöaika Turusta klo 9.45/10.00. Paluu Turkuun linja-autolla.

Toteutusajankohta 8.6.-1.9.2019
Hinta 143 €/henkilö Hinta sisältää laivamatkat, opastuksen ja lounaan Seilillä ja majoituksen 2 hengen huoneessa aamiaisineen.
Vuokrapyöra 23 €/henkilö

Laskulle lisätään 6€:n toimistokulu.

Varaukset ja lisätietoja

Örön linnakesaari

Örö on Saaristomeren kansallispuiston helmi, joka on toiminut yli sata vuotta sotilaslinnakkeena. Saarelta löytyy tsaarinaikaisia kasarmeja ja muita sotahistoriallisia muistoja. Se, että saari on ollut suljettun yli sata vuotta, on vaikuttanut sen luonnon erityispiirteisiin. Tänään voit tutustua saareen kävellen tai pyöräilemällä pitkin luontopolkuja, joita on yli 20 km. Retkellä Örölle voit tutustua saareen sekä omatoimisesti että opastetulla kierroksella. Uutuutena on Eteläkärjen opastus, jonka aikana tutustutaan 6” kasarmialueeseen ja tykkiin sekä alueen muihin rakennelmiin ja erityisimpiin luontokohteisiin. Örölle pääsee vesibussilla Kasnäsista 1.6.-1.9. 2019.

Retki Örölle yöpyen Kasarmihotellissa

Örön retkien tiedot 2019 päivittyvät kevään kuluessa.

Varaukset ja lisätietoja

Retki Örölle yöpyen Kasnäsin kylpylähotellissa

Retki voidaan toteuttaa 1.6.-1.9.2019. Hinta 120 eur/henkilö. Hintaan sisältyy edestakaiset venematkat Kasnäs-Örö-Kasnäs,  majoittuminen Kasnäsin kylpylähotellissa 2 hengen huoneessa, aamiainen, kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö. Ohjelma: Klo 10.45 laivamatka Kasnäs-Örö, 12.30-13.30, klo 17.00 kuljetus Örö-Kasnäs, klo 18.00 majoittuminen kylpylähotelliin, kylpylän vapaa käyttö klo 21.00 saakka. Lapselle hinta lisävuodemajoituksella 60 eur/hlö.

Tiedustele ja varaa

Ulkosaariston iso kierros m/s Amandalla

Ulkosaariston isolla kierroksella matkaamme kauneimpien ulkosaarten kautta Örön vallisaarelle. Maissa noin 3,5 tuntia. Päiväretki, jonka reitti kulkee läpi ulkosaariston: Korpoström – Aspö – Nötö – Bodö – (Vänö) – Örö – (Björkö) – Aspö – Korpoström. Retkitiedot 2019 päivittyvät kevään kuluessa.

Lähetä tiedustelu

Päivä ulkosaaristossa

Tule nauttimaan ulkosaarista. Luontopolut johdattavat saarten näköalapaikoille. Tutustuminen erikoiseen Björkön saareen ja 11 asukkaan Aspööseen.

Björkö on karu ulkosaari, jonka erikoisuus on poikkeuksellisen suuri sisäjärvi. Se syntyi 250 vuotta sitten maan kohotessa. Paikoin vain metrejä leveä kannas erottaa makean veden meren aalloista. Kallioiden saartama järvi on syvä, mutta vesi lämpenee kesällä mukaviin lukemiin. Björkössä ei ole palveluja, mutta MS Amandassa on B-oikeudet eli vähintään juomia löytyy ostettavaksi.

Aspö on elinvoimainen asuttu saari Korppoon ulkosaaristossa, Paraisten kunnassa. Tänään saarella asuu ympäri vuoden 11 asukasta. Aspön venevajassa on tarjolla lohikeittoa päiväretkeläisille.

Reitti: Korpoström – Björkö – Aspö – Korpoström

Retkitiedot 2019 päivittyvät kevään kuluessa.

Lähetä tarjouspyyntö

Päivä Aspössä

Tervetuloa nauttimaan aidosta ulkosaariston kylätunnelmasta. Voit vierailla kirkossa ja kulkea luontopolulla ja kylänraitilla. Aspössä toimii Fiskboden, josta voi ostaa kalaa, lihaa, limppuja ja elintarvikkeita. Kahvila.

Reitti: Korpoström – Aspö – Korspoström

Retkitiedot 2019 päivittyvät kevään kuluessa.

Lähetä tarjouspyyntö