fbpx

Saariston reiteillä

Saariston rengastie

Suuren suosion saavuttanut Saariston Rengastie vie sinut yli 12 sillan ja 8 lossin tai lautan. Koe ja näe kimmeltävä meri ja upeat maisemat , historialliset kirkot, idylliset kylät sekä saariston herkut ja käsityöt. Ota koulutettu saaristo-opas – saat tuoretta tietoa ja kuulet mielenkiintoisia tarinoita. Matkan varrella tutustutaan esim. seuraaviin nähtävyyksiin: Paraisten kaupunkiin ja Pohjolan suurimpaan  avolouhokseen. Nauvon kylään ja sen pittoreskiin satamaan puoteineen Houtskarin kotiseutumuseoon. Kustavin savipajan käsityöläiskylään. Keskiaikaiseen saaristokirkkoon. Kahden päivän ohjelmaan voidaan ottaa mukaan myös vierailu kartanoon, viinitilalle, surrealistiseen taidegalleriaan tai Seilin saarelle. Teemme Teille ohjelmaehduksen, johon poimitaan valikoima tutustumiskohteita toiveidenne perusteella. Ohjelma aikataulutetaan lauttojen aikatauluihin sopivaksi ja ruokailut järjestetään sopivaan aikaan hyviksi tuntemissamme ravintoloissa. Mukana retkellämme on saaristo-opas, joka huolehtii, että kaikki sujuu mukavasti. Suosittelemme myös, että käyttäisit rengastien matkaasi kaksi päivää, koska silloin ehtii nähdä paljon enemmän.

Retken kuvaus: Linja-autoryhmille
Ryhmäkoko: 20 – 50 hlö tai sopimuksen mukaan. 
Kesto: 1 päivä 12 h tai
2pv 10 + 6 h
Ajankohta: 31.5.-1.9.2019
Sisältää: 1pv: lauttamaksut, lounaan, sisäänpääsymaksut, iltapäiväkahvit, oppaan
2pv: lauttamaksut, lounas x 2, illallinen, sisäänpääsymaksut, kahvit x 2, oppaan palvelut molempina päivinä, yöpyminen 2hh, aamiainen
Hinnat: 1 pv alk 52 € / hlö
2 pv alk 145 € / hlö

Lähetä tarjouspyyntö

Saariston Pikkurengastie

Saariston Pikkurengastien retkellä tutustutaan moniin nähtävyyksiin. Vierailemme ensiksi Kuusiston historiallisen piispanlinnan raunioilla, teemme kiertoajelun Paraisten saaristokaupungissa ja näemme pohjolan suurimman kalkkiavolouhoksen keskellä kaupunkia. Aamupäiväkahvit nautitaan kansallisrunoilija Runebergin vaimon kotitalolla Fredrikan tuvalla. Nauvoon mentäessä on yksi lossiylitys, ehkä hybridilautta Elektralla. Tutustumme Nauvon keskiaikaiseen harmaakivikirkkoon ja nautimme runsaan lounaan sataman tuntumassa, jossa on myös mahdollisuus tehdä ostoksia pikku puodeista. Yhteysalus m/s Östernillä saamme ihailla merimaisemia tunnin kestävällä matkalla Rymättylän Hankaan. Laiva poikkeaa Seilin saaren rannassa, mutta tällä matkalla ei ole mahdollista nousta maihin Seiliin. Ajamme Rymättylän halki oppaan kertoessa kuuluisan sillipitäjän elämästä ja historiasta sekä Luonnonmaan saaren kautta Naantaliin.

Ryhmäkoko: 30-50 hlö. Myös pienemmälle ryhmälle erillisen tarjouksen mukaisesti.
Kesto: n 6,5 h
Ajankohta: 17.5.-1.9.2019
Hinta: alk 49 € / hlö
Hintaan sisältyy: laivaliput, saaristo-oppaan palvelut matkan ajan, lounas, kahvi ja kahvileipä, sisäänpääsymaksut sekä alv.
Lisäksi: Mahdollisuus pysähtyä Naantaliin tutustumaan vanhaan kaupunkiin ja iltäpäiväkahveille. Lisämaksu 7 €/henkilö.

Lähetä tarjouspyyntö