Talvi

Utön majakkasaarelle talvella

Talvinen viikonloppu tai pidennetty viikonloppu Utön majakkasaarella on unohtumaton elämys. Suomen eteläisin asuttu saari sijaitsee kaukana ulkosaaristossa ja saaren pitkä historia luotsi- ja majakkasaarena, eristyneisyys ja vertaansa vailla oleva saaristolaisidylli luomoavat kävijän. Saarella on ihania vanhoja pieniä saaristotaloja ja venevajoja, armeijan vanhoja bunkkereita ja kanuunoita, toiminnassa oleva sääasema, toimiva ja edelleen tärkeä majakka sekä näkemisen arvoinen pyhyyttä henkivä kappeli. Saarella on myös toimiva luotsiasema, ja luotsien työtä pääsee seuraamaan majakan juurelta kun laivat saapuvat odottamaan Utön edustalle pulleita ja punaisia luotsiveneitä.

Saarelle pääsee yhteysaluksella Nauvosta (Pärnäisistä). Matkan aikana voitte nauttia merimaisemista salongista tai istuskella aluksen ravintola/kahvilassa. Merimatka kestää n. 4-5 h.

Viikonloppu pe-su alk. 128 eur/hlö
Talvimatka ke-su alk. 238/hlö

Sis. yöpymiset 2hh, aamiaiset, liinavaatteeet ja majakkaopastuksen.

Tiedustele ja varaa

Huskyilya Kirjaisissa

Tutustu rekikoiraurheilun vauhdikkaan maailmaan eri osa-alueisiin ja tapaa lajin karvaisia sankareita kuonotusten. Oppaanne ja koirien omistaja kertoo lajin historiasta ja miten reikoira-ajelusta on tullut ammattiurheilua. Koirat ovat ystävällisiä ja voit rapsutella niitä ohjaajan kertoessa koirien harjoittamisesta ja päivittäisestä hoidosta. Saat myös mahdollisuuden kokeilla koiran vetovoimia kickbiken avulla. Ohjelmaan voidaan liittää myös nuotiotulet raikkaassa talvi-ilmassa tai kevyttä liikuntaa aktiivisemmille.

Kesto: 2 h
Sijainti: Saaristonmeren kansallispuisto, Kirjainen, Nauvo

Ryhmäkoko: 4-9 h
Saatavuus: 1.3.-31.4. & 1.9.-31.10.
Hinta: Alk 45€/hlö, 19€/lapsi (4-11 -vuotiaat)
Sisältää: Opastuksen, varusteet, nuotiotulet, makkarat ja lämmin juoma
Lisäpalvelut: Majoitus täysihoidolla ja saunalla alk 115€/hlö

Tiedustele ja varaa

Aktiivipäivä Mökillä

Varaa tunnelmallinen mökki Sauvosta ja nauti takan lämmöstä ja kauniista talvimaisemista. Jos kaipaat päivääsi vauhtia, voit säävarauksella maustaa päivääsi lumikenkäilyllä, pilkkireissulla tai laskupäivällä Meri-Teijon laskettelukeskuksessa. Esim. lumikenkäily ja 2 vrk mökki alk. 125 €/hlö, 6 hengelle.

Lisää mökkikohteita löytyy online luettelostamme.

Tiedustele ja varaa

Winterfun Airistolla

Pelastuspukukelluntaa alk. 37 eur/henkilö. Ice fun: Jääkurlinkia, potkukelkkakisoja, pelastuspukukelluntaa alk. 37 eur/henkilö.

Atv Ice Race: 2-4 kpl. mönkijöitä, joilla ajamme kilpaa jäällä. Lämmittelystä aika-ajoihin ja finaaliin. (Säävaraus jäätilanteen mukaan) alk 62 eur/henk.
Atv safarit: Mönkijäsafarit Nauvossa ja Airistolla alk. 86 eur/henk.
Moottorikelkka-ajelua alk. 185 eur/kelkka. Hintoihin sisältyy alv.

Tiedustele ja varaa

Polttarit Airisto Spassa

Airisto Span kylpylämaailmassa voit nauttia ja rentoutua erilaisissa saunoissa, lämminvesitynnyreissä sekä uima-altaassa. Airisto Spa tarjoaa saariston upeimman ilta-auringon ja oman uimarannan.

Tähtitaivas kattona
Tilaussaunoja on useita: perinteinen sauna, maasavusauna, infrapunasauna sekä höyrysauna. Lisäksi terassilla kuumavesitynnyrit ja jäätynnyri.
Airisto Spa on oivallinen vaihtoehto kun haluat tarjota vieraillesi unohtumattoman elämyksen tai järjestää upeat syntymäpäiväjuhlat tai vaikkapa polttarit.

Mitä enemmän saunojia sitä edullisempi hinta!
Mukaan liität helposti virkistäviä ulkoilmakisailuja.

Tiedustele ja varaa

Talviuintipaketti Labbnäsissä

Nauti tilavasta puulämmitteisestä rantasaunasta, josta voi pulahtaa uimaan raikkaaseen veteen. Tai ui ensin ja sauno sitten. Varaa meiltä talviuintipaketti Labbnäsin rantasaunaan. Pakettii sisältyy kevyt iltapala, majoittuminen Labbnäsin lomakodissa kahden hengen huoneissa ja aamiainen. Vähintään 10 hengen ryhmille. Kokoa porukka ja tule nauttimaan. Saunalla hyvät seurustelutilat.

Hinta: alkaen 76 eur/henkilö.

Tiedustele ja varaa