fbpx

BOKNING

Finlands Skärgårdsbokning

Öppethållningstider: må-fre kl 9.00-16.00

Personal

Pirjo Hoffström, Verkställande direktör
E-post: pirjo.hoffstrom (at) skargardsbokning (.) fi

Rasmus Hoffström
Sofia Saarinen
Suvi Anttinen
Camilla Grönqvist
Heidi Granqvist
Johanna Puotunen (mammaledig)

Skärgårdsbokning förmedlar din stuga

Vill du förtjäna pengar med din stuga och göra det lätt? Låt oss sköta jobbet!

Hur går det till?

  1. Anslutning till Skärgårdsbokning är möjligt för alla intresserade turistföretagare/stugägare.
  2. Även enskilda stugor eller lediga veckor i en privat stuga kan sättas till förmedling. Vi tar ibruk ett nytt bokningssystem i början av året 2019 och det system som nu är synlig kommer inte att vara aktuell efter några veckor. Det nya systemet heter TravelNet och mera information hur det används i olika företag finns på sidan www.sportum.fi. Fråga också gärna av oss om systemet!
  3. Samarbetet mellan stugägaren och Skärgårdsbokning är baserat på ett skriftligt avtal.
  4. Företagaren/stugägaren överlåter sin “bokningsbok” till Skärgårdsbokning antingen helt eller delvis. Skärgårdsbokning har alltid en uppdaterad version tillhanda av bokningsläget.
  5. Informationen mellan stugägaren och Skärgårdsbokning sköts per telefon, post eller e-post .
  6. Ägaren kan lätt uppdatera sina egna bokningar och få information om bokningsläget  med hjälp av en ägaranslutning via internet.
  7. Vi paketerar skärgårdens tjänster till större helheter och resepaket och har reserarrangörsrättigheter.

Kostnader – vad kostar det att ansluta sig?

Att ansluta sig till servicen är kostnadsfritt. Vi uppbär en årlig marknadsföringsavgift där det ingår en uppdatering av uppgifterna i bokningssystemet och att stugan/inkvarteringen är med i online-katalogen och  i alla marknadsföringsåtgärderna under året (mässor). Skärgårdsbokning paketerar service till försäljning i större helheter på inhemska och  internationella marknader. Marknadsföringsavgifet för år 2019 är 95 eur/företage + moms.


 

Nagu post

Öppethållningstider:

Sommar: Mån-Fre 8-17
Vinter: Mån-To 8-17, Fre 8-16.30

Nagu ombudspost som sköts av Finlands Skärgårdsbokning. Förutom Postens egna produkter säljer vi kontorsmaterial, presenter, smycken, hantverk, böcker och vi har ett brett sortiment av vykort.

Notiser

Bussar till skärgården:
Vainion liikenne
Matkahuolto

Till naturen: Skärgårdshavets nationalpark. Skärgårdshavets naturskola.

Vädret: Vädret i Åbolands skärgård.

Turismen som näring håller på att ändra kraftigt. Vi strävar till att erbjuda skärgårdens företag att dra nytta av detta och söker möjligheter att i samarbete få våra produkter och service till salu via olika kanaler. Vi tar hela tiden nya stugor, inkvarteringsställen, program- och transportservice, guideservice etc. med i vår marknadsföring. Många skärgårdsföretag har valt att samarbeta med oss. Vill du också göra det? Kontakta gärna oss! Tel. +358-2-410 6600 eller e-mail info (at) skargardsbokning (punkt) fi.