Om oss

Finlands Skärgårdsbokning

Öppethållningstider: må-fre kl 9.00-16.00

Personal

Pirjo Hoffström, Verkställande direktör
E-post: pirjo.hoffstrom (at) skargardsbokning (.) fi

Rasmus Hoffström
Sofia Saarinen
Mona Lehtonen
Heidi Granqvist
Johanna Puotunen (mammaledig)

Skärgårdsbokning förmedlar din stuga

Vill du förtjäna pengar med din stuga och göra det lätt? Låt oss sköta jobbet!

Hur går det till?

  1. Anslutning till Skärgårdsbokning är möjligt för alla intresserade turistföretagare/stugägare.
  2. Även enskilda stugor/objekt tas till förmedling.
  3. Samarbetet mellan stugägaren och Skärgårdsbokning är baserat på ett skriftligt avtal.
  4. Företagaren/stugägaren överlåter sin “bokningsbok” till Skärgårdsbokning antingen helt eller delvis. Skärgårdsbokning har alltid en uppdaterad version tillhanda av bokningsläget.
  5. Informationen mellan fstugägaren och Skärgårdsbokning sköts per telefon, post eller e-post .
  6. Ägaren kan lätt uppdatera sina egna bokningar och få information om bokningsläget via internet.

Kostnader – vad kostar det att ansluta sig?

För anslutningen till Skärgårdsbokning uppbärs en anslutningsavgift enligt följande:

Att ansluta sig till servicen är kostnadsfritt. Vi uppbär en årlig marknadsföringsavgift där det ingår en uppdatering av uppgifterna i bokningssystemet och att stugan/inkvarteringen är med i online-katalogen och  i alla marknadsföringsåtgärderna under året (mässor). Skärgårdsbokning paketerar service till försäljning i större helheter på inhemska och  internationella marknader. Marknadsföringsavgifet för år 2015 är 95 eur/företage + moms.


Produkter som överlåts till förmedling bör innehålla försäljningsprovision. Med försäljningsprovisionen täcks försäljningskostnaderna: Då en bokning sker via Skärgårdsbokning går en del av försäljningsprovisionen till upprätthållande av det datorbaserade bokningssystemet och en del som provision till Skärgårdsbokning, som i sin tur ger en andel av proviosion till återförsäljare, agenter eller resebyråer om kunden kommer via dem. Ifall företagaren bokar sin egen stuga/produkt, går givetvis provisionen till företagaren själv.

Försäljningsprovisionen är en förutsättning för försäljningsarbetet. Utan provision är det inte lönsamt att sälja produkterna. För kunden är priset det samma oberoende varifrån han bokar.

Nagu post

Öppethållningstider:

Sommar: Mån-Fre 8-17
Vinter: Mån-To 8-17, Fre 8-16.30

Nagu ombudspost som sköts av Finlands Skärgårdsbokning. Förutom Postens egna produkter säljer vi kontorsmaterial, presenter, smycken, hantverk, böcker och vi har ett brett sortiment av vykort.

Notiser

Förbindelsebåtarnas och färjornas tidtabeller: www.liikkujat.com.

Bussar till skärgården:
Vainion liikenne
Matkahuolto

Till naturen: Skärgårdshavets nationalpark. Skärgårdshavets naturskola.

Vädret: Vädret i Åbolands skärgård.

Skärgården: Skärgårdens händelsekalender.

Till företag: Vi har massor med nya idéer hur Ni kan göra Er mötes/palaver plats intressant för Er, era kunder samt för Er personal. Begär offert via e-mail, ring eller kom och träffa oss.

Vår försäljning och kundkontakter via internet har ökat krafrigt. Kontakta oss om du vill dra nytta av detta. Vi tar hela tiden nya stugor, inkvarteringsställen, program- och transportservice, guideservice etc. med i vår marknadsföring. Finlands Skärgårdsbokning är den största aktören i Finland som marknadsför enkom skärgårdsprodukter – och objekt. Vi strävar till att hålla nyttan av turismen i skärgården. Många skärgårdsföretag har valt att samarbeta med oss. Vill du också göra det? Kontakta gärna oss! Tel. +358-2-410 6600 eller e-mail info (at) skargardsbokning (punkt) fi.