Joulun tunnelmaa saaristosta

  Haluaisitko viettää tämän joulun aivan erityisessä rauhassa? Harkitse kohteeksi talveksi hiljentyvää saaristoa, ja tutustu hyvinvarusteltujen huviloidemme jouluhintoihin täällä. Tai ehkäpä et tällä kertaa pääse paikan päälle meren äärelle, mutta voit myös vierailla verkkokaupassamme saaristolahja.fi , ja tilata aitoa saariston tunnelmaa itsellesi tai lahjaksi sieltä! Myös matkapalvelujamme voit antaa lahjaksi.

Pöllöjä, kotkia, hiljaisuutta

Saaristosta löytää ihan uuden puolen näin vuoden loppua kohti mentäessä. Poluilla kulkiessa tulee tunne, että erämaassa ollaan! Taivaalla leijuva merikotka tai puun oksalta hiljaa lähtevä pöllö ovat kosketuksia toisiin täällä viihtyviin elollisiin. Jos haluat kokea tätä rauhaa juuri nyt, ota yhteyttä tai tutustu majoituskohteisiimme netissä.

Syyslomalle tai edullisesti etätöihin

Syksyn värit alkavat maalata saariston maisemaa ja muuttolintuja näkyy matkallaan. Sää on juuri sopiva lenkkeilyyn ja ulkoiluun. Ja luonnosta löydät piristystä ruokapöytään kalastamalla tai keräilemällä marjoja ja sieniä. Saaristossa on mukava rauhoittua tai uppoutua keskittymistä vaativaan työhön. Varaa nyt meiltä loma edulliseen syyshintaan tai vieläkin edullisempi etätyöpaketti!

Huh hellettä – veden äärellä virkistyt!

Nyt jos koskaan kannattaa lomailla Suomessa, tuhansien saarien maassa, jossa raikkaat vedet vilvoittavat ja tarjoavat mahdollisuuksia mukavaan tekemiseen. Purjehdukset, pyöräily, mökkilomat uiden ja kalastellen saariston maisemissa ovat kaikki sopivia kaiken ikäisille. Saaristo on lähellä ja erilainen. Tartu kesään!

Klasikko jo syntyessään – Örön purjehdukset

Örö + purjelaiva = lyömätön yhdistelmä! Jahti Eugenia on purjehtinut Örön linnakesaarelle kesäisin jo kauan ennen kuin Örö avautui laajemmin yleisölle. Kun saari oli vielä puolustusvoimien käytössä, jokainen matkustaja piti ilmoittaa puolustusvoimille ennen purjehdusta. Nykyään ei tarvita enää lupia, ja saari on muuttunut paljon kasarmiajoistaan. Sotahistoriaa, herkkää luontoa, Örön omalaatuista mystiikkaa ja ripaus luksustakin uuden […]

Saaristomeri-Ahvenanmaa purjehtien

Tarjolla nyt nopeille upea mahdollisuus osallistua ainutlaatuiselle retkelle Storbåt Tacksamhetenillä läpi kauniin saaristomme. Korppoosta kihdin aaltojen ylitse ihastuttavan Jungfruskärin kautta Föglön satumaisiin kylämaisemiin ja aina Maarianhaminaan asti!  Voit valita joko meno- tai paluumatkan purjeveneellä ja kulkea itsenäisesti toisen matkan ruotsinlaivalla. Menopurjehdus 10.-12.6.2022 Korpoström – Jungfruskär – Föglö – Maarianhamina Paluupurjehdus 13.-15.6.2022 Maarianhamina – Föglö – […]

Kevättä ilmassa – loma mielessä

Haluaisitko viettää lomaa paikassa, jonne on helppo matkustaa ja jossa voi kokea paljon uutta? Silloin on saaristo oikea osoite. Jos asut maamme eteläosissa on mahdollista tulla vaikka päiväretkelle. Mutta tottakai on pidempi vierailu aina antoisampi. Saariston Rengastie avautuu kierrettäväksi ihan kohta, 13.5. alkaen. Se vie sekä sisä- että ulkosaaristoon, jotka ovat ihan erilaisia. Ehkä haluaisit […]

Ekologisesti tuulen voimalla!

Haluaisitko kokea saaristoa ekologisesti purjehtien puisella purjeveneellä tai jahdilla? Voit jo nyt varmistaa itsellesi paikan kesän lähdöillä Storbåten Tacksamhetenillä tai Jahti Eugenialla. Meillä on tarjolla monenlaisia mielenkiintoisia ohjelmia. Tutustu kotisivuillamme ja varaa!

Hiihtoloma, talviloma, pääsiäinen

Pian koittaa kevättalven ihanat tilaisuudet hakeutua luontoon ja valoon! Saaristo tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia virkistykseen ja seikkailuun. Miltä kuulostaa retki merelle jäiden kolistessa aluksen kylkiin, merikotkien bongaaminen jään reunalla, kaffet auringon pulahtaessa horisonttiin, luistelua, hiihtoretki, pilkkiretki tai raikas pulahdus avantoon saunan höyryistä? Varaa paikkasi saaristossa ja kysy meiltä lisää: Saaristovaraus.fi  

Vuokramökki lomalle tai etätyöviikoksi

Mökkielämä saariston maisemissa tuo mukavaa vaihtelua arkeen. Ulkoilu, saunominen, uinti ja ihan vain luonnossa oleskelu virkistää ja vähentää tutkitusti stressiäkin. Meiltä löydät helposti sopivia mökkejä eri tarkoituksiin. Etätyötä varten on kevään aikana mukavia, edullisia tarjouksia. Kesän lomasuunnitelmat ovat monilla jo käynnistyneet ja kesän viikkoja varataan jo. Kannattaa tutustua tarjontaamme verkkokaupassamme.