Törn

Kontakt formular“ href=“http://saaristovaraus.fi/ota-yhteytta/“>Tiedustele ja tee varaus

Kansallispuistopurjehdukset, 2021

Tule mukaan todelliseen ulkosaaristoseikkailuun! Retki alkaa Korpoströmin satamasta, jossa noustaan puupurjevene Storbåt Tacksamhetenin vakaaseen ja tunnelmalliseen kyytiin. Kapteeni Samin kyydissä purjehditaan tuulten määräämään tahtiin Saaristomeren kansallispuistoon kuuluville Konunskärin ja Birsskärin saarille. Saaria yhdistää pieni puinen silta, jota pitkin pääsee liikkumaan niiden välillä ja tutustumaan vapaasti saarten karun kauniiseen luontoon, joita hallitsevat kedot ja kalliot. Konungsskärin puolella on pieni autotiotupa, jonka yhteydessä on tulentekopaikka. Konungsskärin historiaan ja elämään voi tutustua luontopolulla.

Yövymme saarella omissa teltoissa leiriytyen, joten omat teltat ja retkeilyvarusteet mukaan!

Lähdöt
Korpoströmistä 12-13 kesäkuuta, 2021
Lähtö Korpoströmistä klo 12 ja paluu Korpoströmiin klo 14

Hinta
100€ / hlö sis. purjehdukset meno-paluu, lounas, iltapala, aamupala ja voileipäkahvit. HUOM! Omat teltat ja retkeilyvarusteet mukaan.

Varaa paikkasi täältä

Saaristoseikkailu Tacksamhetenilla, 2h

Mielitkö merelle, haluatko kokeilla purjehdusta ensi kertaa tai kiehtooko aidossa puupurjeveneessä entisaikojen tunnelma? Storbåt Tacksamheten, sympaattinen perinteinen saariston työvene, vie sinut merelle ekologisesti ja mukavasti suoraan Nauvon vierasvenesatamasta. Kun varaat Saaristoseikkailun, koko vene on sinun ja seurueesi käytössä 2 tunnin ajan, kapteenin ohjaamana tietysti.

Hinta 2 tuntia: 250€, max 12 hengelle.

Sisältää: Pakettiin sisältyy vain purjehdus, kaikki muu kuin purjehdushan on turhaa! Omat eväät mukaan. Mikäli haluat mukaan paketoitavan myös tarjottavaa tai ohjelmaa, kerro meille toiveistasi niin räätälöimme sopivan kokonaisuuden juuri sinulle. Tutustu myös valmiisiin paketteihimme ylempänä!

Ajankohta: Heinäkuussa 2021 lähdöt klo 10 ja klo 14 arkipäivisin, varaustilanteen mukaan.

Varaa purjehduksesi täältä

Saaristoseikkailu Tacksamhetenilla, 3h

Mielitkö merelle, haluatko kokeilla purjehdusta ensi kertaa tai kiehtooko aidossa puupurjeveneessä entisaikojen tunnelma? Storbåt Tacksamheten, sympaattinen perinteinen saariston työvene, vie sinut merelle ekologisesti ja mukavasti suoraan Nauvon vierasvenesatamasta. Kun varaat Saaristoseikkailun, koko vene on sinun ja seurueesi käytössä 3 tunnin ajan, kapteenin ohjaamana tietysti.

Hinta 3 tuntia: 350€, max 12 hengelle

Sisältää: Pakettiin sisältyy vain purjehdus, kaikki muu kuin purjehdushan on turhaa! Omat eväät mukaan. Mikäli haluat mukaan paketoitavan myös tarjottavaa tai ohjelmaa, kerro meille toiveistasi niin räätälöimme sopivan kokonaisuuden juuri sinulle. Tutustu myös valmiisiin paketteihimme ylempänä!

Ajankohta: Varaustilanteen mukaan kesä-elokuussa, sovitulla aikataululla.

Lähetä varauspyyntö

Jahti Eugenia

 

Meriseikkailu Jahti Eugenialla Örön linnakesaarelle,  2021

Kauden 2021 suunnitelmiin saattaa tulla vielä muutoksia pandemiatilanteesta ja suosituksista riippuen. Seuraa purjehdussivua, Facebook-sivujamme tai ajankohtaista-sivua uusinta tietoa saadaksesi. 

Elämyksellinen purjehdus vie sinut entisaikojen tunnelmiin! Käymme Örön linnakesaarella Hiittisissä, Turunmaan Saaristossa. Mielenkiintoiseksi saaren tekee sen ainutlaatuinen luonto ja historia sotilaslinnakkeena. Saarta alettiin linnoittaa Venäjän vallan aikaan 1910-luvulla, osana Pietari suuren merilinnoitusta ja se on siitä lähtien ollut sotilaskäytössä. Puolustusvoimien toiminta saarella on luonut monille kasvi- ja eläinlajille ihanteelliset kasvuolosuhteet. Vuoden 2015 alusta saari on avattu yleisölle ja on osa Saaristomeren kansallispuistoa.

Jahti Eugenia on kopio Hiittisten saaristossa (Bolaxissa) rakennetusta ja purjehtineesta (1879-1951). Tutustu Jahti Eugenian omiin kotisivuihin tästä linkistä.

Lähdöt Kasnäsista torstaisin

Lähdöt Kasnäsista klo 10.00
Paluu satamaan klo 17.00

Hinnat
Aikuiset 60 eur/henkilö, 4–12 -vuotiaat lapset 30 eur, alle 4-vuotiaat ilmaikseksi.
Sisältää: Purjehdusohjelman, kalakeittolounaan menomatkalla ja pullakahvit paluumatkalla, opastuksen Öröllä ja sisäänpääsyn tykeille.

Varaa paikkasi tästä

Tietoa Euganian tilauspurjehduksista täällä.

Kaljaasi Albanus

Albanus on Ahvenanmaalainen kaljaasi joka rakennettiin 1988 Maarianhaminassa. Rakentamalla Albanus haluttiin säilyttää laivanrakennusperinteitä ja -tapoja. Näin saatiin samalla upea laiva, joka soveltuu sekä leirikouluille, yksityisille että yhdistys- ja yritystapahtumille.

Albanuksella on tilaa 42 matkustajalle. Aluksella on yöpymiseen käytettävissä 21 nukkumapaikkaa sekä hyvin varustettu keittiö.

Lähtösatamana Turku, Nauvo tai Maarianhamina.

Lähetä tarjouspyyntö

Segeltour zur Festungsinsel Örö

Die Festungsinsel Örö ist ein Teil der finnischen Militärgeschichte aus der Zeit der russischen Zaren. Bis 2015 war die Insel der Öffentlichkeit verschlossen und nur eingeschränkt zugänglich. Dann wurde die Insel in den Archipel-Nationalpark aufgenommen und  für Reisen und Tourismus geöffnet. Auf insgesamt 20 Kilometern erstrecken sich Örös verschiedene Wander- und Lehrpfade. Sie können zum Beispiel zu Fuß über die „Pitkä ikävä“ (übersetzt: Lange Sehnsucht), eine Kopfsteinpflaster Straße gebaut von chinesischen Kriegsgefangenen. Die Insel beherbergt eine Reihe von seltenen Pflanzen und hat die größte Vielfalt an Schmetterlingen in ganz Finnland, mehr als 1600 verschiedene Arten! Neben den historisch bedeutsamen Karsernen aus der Zaren Zeit, gibt es Bunker, Kanonen und alte Gräber zu erkunden.

Das Programm beinhaltet die Reise auf die Insel und zurück mit der Yacht Eugenia sowie eine Führung vor Ort. Auf dem Weg dorthin werden die Segel gesetzt und es gibt eine deftige Fischsuppe zu Mittag. Die Crew wird Ihnen über die traditionelle Segel erzählen und die Schären, und die Fahrgäste können an der Segel Einstellung nehmen. Die Führung gibt einen Einblick in die Geschichte und Natur der Insel.

Abfahrt von Kasnäs um 10.00 Uhr und Rückkehr um 17.30 Uhr.

Preise 2020: 60 EUR p.P. inkl. Suppe zum Mittagessen, Kaffee und Kuchen, Führung auf der Insel. Kinder unter 12 Jahren sind für 30 EUR pro Kind mit dabei.

Abfahrtstermine 2020:

Fragen Sie nach Verfügbarkeit