Erikoismatkat

KAPUA Saaristo - tule pyöräilemään hyvän asian puolesta!

Tervetuloa pyöräilymatkalle Saariston Rengastielle kivan porukan kanssa; tutustu kauniiseen saaristoomme, ja tee samalla hyvää!

Matka järjestetään yhdessä hyväntekeväisyysjärjestö Kapuan kanssa: Kapuan tiimi kerää varoja Helsingin ja Espoon Tyttöjen Talon toiminnan tukemiseksi, ja polkaisee heinäkuussa (17.-21.7.2024) Saariston Rengastielle. Nuorten hyvinvoinnin tukemisen tärkeys on entisestään korostunut viime vuosina. Tyttöjen talot ovat olemassa tytöille ja nuorille naisille sukupuolen moninaisuus huomioiden. Ne ovat turvallisia paikkoja, joissa jokainen voi kokea yhteenkuuluvuutta ja saada arvostusta omana itsenään. Toiminta on suunniteltu tukemaan nuorten fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia.

Tule mukaan tukemaan tärkeää asiaa, ja osallistu seikkailuun! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä: https://kapua.fi/kapua-saaristo/ 

Toteutamme erikoismatkoja myös asiakkaidemme toiveiden perusteella. Pienelläkin porukalla voit päästä edullisesti elämysreissulle! Onko sinulla hyvä matkaidea? Ja jo pieni porukka kasassa? Mukaan mahtuisi muitakin? Ja tarvitset apua markkinoinnissa ja järjestelyissä? Ota siis meihin yhteyttä, niin toteutamme matkan yhdessä!

Tervetuloa mukaan!