Jahti Eugenia

Voit vuokrata Eugenian ja kutsua ystävät, työkaverit, asiakkaat – ja itsesi – unohtumattomalle saaristopurjehdukselle. Rentoudu ja nauti rauhasta purjeitten alla niin kuin ennen vanhaan. Jahti Eugenian matkojen lähtösatamat ovat Kalkholmen, Taalintehdas tai Kasnäs. Muista satamista lähdettäessä tulee siirtomaksua 30€ / tunti.

  • Charterpurjehdukset – yksityisille ja yrityksille
  • Juhli syntymäpäiviä – pidä hauskaa!
  • Pidä palaveria – vahvista työyhteisösi tiimityöskentelyä!
  • Vietä vapaa-aikaa merellä – rentoudu ja nauti saaristoluonnosta!
  • Järjestä luokkaretki – koe perinteinen merielämys purjelaivassa!

Varaa Eugenia käyttöösi päiväksi (8 h) ja tee retki saaristokylään. Kohteita voivat olla esim. Rosala, Örö, Vänö, Högsåra tai Gullkrona. Kohteissa voimme järjestää opastutetun kierroksen, ohjelmapalvelua ja saaristolaislounaan. Matkalle voit tuoda mukaan myös omaa tarjottavaa. Eugenialle ei ole A-oikeuksia.  Ikimuistoinen kesäretki onnistuu perinteikkäällä Jahti Eugenialla. Lähetä tästä tarjouspyyntö!

Osallistu purjehdukseen
Sinäkin voit nauttia leppoisasta kesäpäivästä Eugenian kannella yhdessä perheesi, ystäviesi tai yritysvieraittesi kanssa. Voit osallistua laivatöihin auttamalla miehistöä nostamaan purjeet, tai ehkäpä teet ruorivuoron ja ohjaat laivaa aivan itse…
Vieraile saaristokylässä
Turunmaan saaristossa kohtaat aidon saaristoelämän ja tutustut ystävällisiin saaristolaisiin. Tai rentoudut, nautit täysin siemauksin hiljaisuudesta, auringosta ja kauniista saaristomaisemasta.
Bongaa merikotkia
Saariston luodoilla ja kallioilla voit nähdä kalasääskiä tai merikotkia. Hyvällä onnella ryhmä hylkeitä näyttäytyy kuvanottohetken verran. Näet joutsenten ja muiden vesilintujen pesivän saarten poukamissa.

Kapasiteetti:
Eugenia voi ottaa enintään 25 päivämatkustajaa. Matkustajatilasta kannen alta löytyy pöytä 13-15 istumapaikoilla, 9 vuodepaikkaa ja hyvin varustettu pieni keittokomero. WC ja juokseva vesi löytyvät.
Yleistä:  Alus on sisustettu miellyttävästi yksinkertaiseen maalaistyyliin. Matkustajatila on kodikas ja tunnelmallinen.

Lähetä tarjouspyyntö

Jahti Eugenian yleisölähdöistä löydät tietoa täältä