Kalastus

Vietä lomasi saariston kalaisilla vesillä!

Turun saaristo tarjoaa maan parhaat kalavedet ja paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Kalastaa voi eri tavoin onkimisesta verkkokalastukseen ja vetouisteluun. Voit lähteä omatoimiselle kalastusretkelle ystäväporukan kanssa tai tilata täyden palvelun kalastusretken oppaineen. Kalastusvälineet valitaan saaliin ja vuoden ajan mukaan. Saaliina löytyy: haukea, ahventa, kuhaa, madetta, kampelaa ja merilohta sekä siikaa.

Kalastushaaveista totta

Oppaan kanssa voit tehdä kalastushaaveistasi totta! Olit sitten kokeneempi kalastaja, joka haaveilee meritaimensaaliista tai ensimmäistä kertaa kalassa, opas on varmistaa kalaretkesi onnistumisen ja syventää osaamistasi!
Oppaamme Mikey Sarelin on kokenut ja ansioitunut kalastusopas, joka toimii mm. Paraisten ja Sauvon alueilla.
Koko päivän kalaretki alkaen 600€ sis. alv:n, kalastusvälineet, varusteet ja opastuksen. Veneeseen mahtuu 3 asiakasta.
Ruokailut ja luvat erikseen.

Varaukset ja lisätietoja

Leidit kalaan

Nainen, oletko aina halunnut kokeilla kalastusta, mutta et ole syystä tai toisesta tohtinut? Ei ole mitään syytä miksi kalastus ei sopisi myös naisille. Kiireetön päivä
kalassa, hyvin eväin ja hyvässä naisseurassa, osaavan oppaan luotsaamana ja toiveidenne mukaan räätälöitynä. Oppaidemme kanssa saat nopeasti juonesta kiinni ja löydät parhaat kalapaikat; kalaa saat lähes varmasti. Ensimmäisen saaliisi riemun tulet muistamaan aina!

Hinnat alk. 150€/hlö (kun ryhmässä 4)

Varaukset ja lisätietoja

Mukavasti merelle

Ajankohta: ympäri vuoden, avoveden aikaan
Viikonloppu tai 2 vrk viikolla, alk. 135 €/hlö
Pakettihinnoittelu tehty min 5 hengen mukaan.
Kalastuspakettiin sisältyy: Tasokas mökkimajoitus saaristossa, vene ja perämoottori, pelastusliivit, saunan rajaton käyttö, lakanat, pyyheliinat ja loppusiivous sekä alv. 

Järjestämme myös lisäveneitä ja opastettuja kalastusretkiä.

Varaukset ja lisätietoja

Kalastus de luxe

Viikonloppu tai 2 vrk viikolla. Tämä kalastusmatka tekee onnelliseksi monin tavoin. Hyvätasoinen asuminen saariston parhaissa mökeissä , hyvät ruoat ja onnistuneet kalaretket tekevät elämyksestä lähes täydellisen. Pyrimme tarjoamaan Teille parasta saaristoa, myös tietenkin upeat maisemat ja luonnonrauhan. Säätä emme voi taata, mutta hyvät varusteet auttavat nauttimaan kaikista olosuhteista.

Kuvaus: Kalastusmatkaan sisältyy hyvätasoinen majoitus, ammattitaitoisen kalaoppaan palvelut ja 1-2 venettä, heitto-vavat ja ruokailut (puolihoito + retkieväät merelle).

Paikka: Turun Saaristo
Ryhmä: 4-8 henkilöä
Paketti hinnoiteltu: 6-8 hengen ryhmäkoolle
Ajankohta: Avoveden aikaan
Saaliskala: hauki, ahven, kuha ja meritaimen
Varusteet: pelastusliivit sekä heittokalastusvälineet sisältyvät hintaan. Osallistujat pukeutuvat omiin ulkoiluasuihinsa.

Majoitus: Hyvin varustettu mökki, jossa wc ja sauna. Pakettiin sisältyy yöpyminen kahdelta yöltä, lisävuorokaudet erikseen. Saapuminen sopimuksen mukaan.

Catering: 2 x aamiainen, 2 x päivällinen ja 2 x eväät retkelle. Ei sisällä alkoholijuomia.

Hinta: alk. 400 €/hlö ryhmäkoon ollessa 6-8 hlöä. Hintaan sisältyy majoitus jossain saariston korkeatasoisimmista mökeistä, kaksi yötä. 2 x aamiainen, puolihoito + eväät kalaretkelle ja vene- ja välinevuokrat sekä alv.

Nautinnollisia kalastushetkiä ja kireitä siimoja!
Varaukset ja lisätietoja

Täyden palvelun kalastuspaketti

Valitse tämän pakettimme kun haluat rentoutua ja täysivaltaisesti keskittyä kalan narraamiseen! Me huolehdimme kaikista muista järjestelyistä; Lämmin vene, tarvittava varustus (paitsi saappaat), lounas, välipala, juotavat ja kalastusopas. Takaamme muistorikkaan elämyksen! Kun päivä lähenee loppuaan voit vielä nauttia Airisto spa:n lämpimistä saunoista ja kylpyammeista. Päivän kruunaa maittava illallinen raaka-aineena itsenne pyydystämä saalis!

Hinta alkaen 400€/hlö, max. 6 hengelle.

Varaukset ja lisätietoja

Vauhdilla apajille

Tule kokemaan unohtumaton kalastuselämys! Luultavimmin Suomen vauhtirikkainta kalastusta ribveneestä käsin. Ribvene mahdollistaa nopean siirtymisen kalapaikasta toiseen ja matkaaminen 50 solmussa on hurja kokemus! Kaikki varustukset sisältyvät paketin hintaan! Max 8 henkilölle.

Lähetä tarjouspyyntö