Retket

 

Seilin ja Nauvon salaisuudet

Nauti kahden tunnin laivamatkasta Turusta tarinoiden Seiliin, jossa oppaan kanssa tutustutaan saaren historiaan ja luontoon. Matka jatkuu yhteysaluksella (30 min.) Nauvoon, jossa saat halutessasi käyttöösi polkupyörän ja pääset retkeilemään pitkin kyläteitä ja luontopolkuja. Tutustu vaikka Jatulintarhaan tai Westerholmin polkuun, jonka varrelta löytyy sankkaa metsää, komeita kallioita ja hämmästyttävä  muinaishauta. Pyöräillen pääset tutkimaan Susivuoren luolia tai vaikka Högsarin saarelle, jossa voit bongata mufloneita ja kauriita. Nauvon vilkkaassa huvivenesatamassa voit  katsella purjeveneitä ja pulahtaa uimaan Framnäsin hiekkarannalta. Mukava majoittuminen aamiaisineen sisältyy pakettiin. Lähtöaika Turusta klo 9.45/10.00. Paluu Turkuun linja-autolla.

Toteutusajankohta 8.6.-30.8.2020, toukokuussa ja syyskuussa viikonloppuisin.
Hinta 155 €/henkilö/1 vrk. Hinta sisältää laivamatkat, opastuksen ja lounaan Seilillä ja majoituksen 2 hengen huoneessa aamiaisineen.
Lisävuorokausi 70 €/henkilö
Vuokrapyöra 23 €/henkilö/vrk

Varaukset ja lisätietoja

Seilin salaisuudet

 

Lähde seikkailulle Turusta Seilin legendaariselle saarelle! Yövy saarella ja nauti rauhassa kauniista ympäristöstä ja saaristotunnelmista. Seilin rikas ja mielenkiintoinen historia parantolana sekä saaren herkkä perinnemaisema laidunmaineen ja lehtoineen, liikuttavat vierailijaa. Retkipakettiin sisältyy edestakaiset laivamatkat, majoittuminen kahden hengen huoneessa aamiaisineen, opastettu kierros saarella ja sisäänpääsymaksu sekä lounas Seilin tutkimusasemalla.

Hinta 160 €/henkilö/1 vrk

Ajankohta
8.6.-30.8. päivittäin ja 1.5.-7.6. sekä 31.8.-27.9. viikonloppuisin 2020.

Varaukset ja lisätietoja 

Örön linnakesaari

Örö on Saaristomeren kansallispuiston helmi, joka on toiminut yli sata vuotta sotilaslinnakkeena. Saarelta löytyy tsaarinaikaisia kasarmeja ja muita sotahistoriallisia muistoja. Se, että saari on ollut suljettun yli sata vuotta, on vaikuttanut sen luonnon erityispiirteisiin. Tänään voit tutustua saareen kävellen tai pyöräilemällä pitkin luontopolkuja, joita on yli 20 km. Retkellä Örölle voit tutustua saareen sekä omatoimisesti että opastetulla kierroksella. Majoitusta Öröllä on saatavissa pääsiäisestä 2020 alkaen.

Varaukset ja lisätietoja

Retki Örölle yöpyen Kasarmihotellissa

Örön retkien tiedot 2020 päivittyvät kevään kuluessa. Örölle pääsee jo pääsiäisenä, kysy meiltä lisää!

Varaukset ja lisätietoja

Purjehdus Örölle yöpyen Kasnäsin kylpylähotellissa

Retki voidaan toteuttaa torstaisin 1.7.-13.8.2020. Majoittuminen kylpylähotelliin joko ennen retkeä tai sen jälkeen sopimuksen mukaan. Lähtö purjehdukselle Jahti Eugenialla tapahtuu Kasnäsin satamasta klo 10.00 ja paluu klo 17.00. Ohjelma sisältää kalakeittolounaan menomatkalla ja pullakahvit paluumatkalla, opastuksen Öröllä ja sisäänpääsyn tykeille. Majoittuminen kahden hengen huoneessa sisältää buffetaamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Hinta 129 €/aikuinen. Lapsen 4-12 v. hinta lisävuoteessa 46 €.

Varaukset ja lisätietoja

Ulkosaariston iso kierros m/s Amandalla

Ulkosaariston isolla kierroksella matkaamme kauneimpien ulkosaarten kautta Örön vallisaarelle. Maissa noin 3,5 tuntia. Päiväretki, jonka reitti kulkee läpi ulkosaariston: Korpoström – Aspö – Nötö – Bodö – (Vänö) – Örö – (Björkö) – Aspö – Korpoström. Retkitiedot 2020 päivittyvät kevään kuluessa.

Lähetä tarjouspyyntö

Päivä ulkosaaristossa

Tule nauttimaan ulkosaarista. Luontopolut johdattavat saarten näköalapaikoille. Tutustuminen erikoiseen Björkön saareen ja 11 asukkaan Aspööseen.

Björkö on karu ulkosaari, jonka erikoisuus on poikkeuksellisen suuri sisäjärvi. Se syntyi 250 vuotta sitten maan kohotessa. Paikoin vain metrejä leveä kannas erottaa makean veden meren aalloista. Kallioiden saartama järvi on syvä, mutta vesi lämpenee kesällä mukaviin lukemiin. Björkössä ei ole palveluja, mutta MS Amandassa on B-oikeudet eli vähintään juomia löytyy ostettavaksi.

Aspö on elinvoimainen asuttu saari Korppoon ulkosaaristossa, Paraisten kunnassa. Tänään saarella asuu ympäri vuoden 11 asukasta. Aspön venevajassa on tarjolla lohikeittoa päiväretkeläisille.

Reitti: Korpoström – Björkö – Aspö – Korpoström

Retkitiedot 2020 päivittyvät kevään kuluessa.

Lähetä tarjouspyyntö

Päivä Aspössä

Tervetuloa nauttimaan aidosta ulkosaariston kylätunnelmasta. Voit vierailla kirkossa ja kulkea luontopolulla ja kylänraitilla. Aspössä toimii Fiskboden, josta voi ostaa kalaa, lihaa, limppuja ja elintarvikkeita. Kahvila.

Reitti: Korpoström – Aspö – Korspoström

Retkitiedot 2020 päivittyvät kevään kuluessa.

Lähetä tarjouspyyntö