fbpx

Majoituspaketit

Varaa retkesi kaikki majoitukset kerralla. Kun haluat kierrellä saaristossa ja yöpyä eri kohteissa, on kätevää varata majoituspaketti etukäteen. Saariston rengastien varrella on useita kodikkaita ja persoonallisia pikku hotelleja tai aamiaismajoituksia. Reitin nähtävyyksiin tutustumiseen kannattaa varata aikaa ja nauttia rauhassa saariston luonnosta, upeista  maisemista ja kesätapahtumista. Matkan varrella voit kokeilla kalastusta, melontaa, purjehdusta tai vuokrata pyörän ja tutkia minne pienet kylätiet johtavat. Voit tehdä yhteysaluksella vierailun ulkosaaristoon tai retken Seilin tarunomaiselle saarelle.

Saariston Rengastien kodikkaat majatalot tai hotellit 2 yötä, kolme päivää

Majoituspakettiin sisältyy majoitus kahtena yönä aamiaisella kahden hengen huoneissa Saariston Rengastien varrella. Nauti matkasta saaristoon ilman stressiä kun majoitusasiat on kunnossa. Erityisesti heinäkuussa majoitukset kannattaa varata hyvissä ajoin ennakkoon. Aamiaismajoitus hintaan 90- 120 €/henkilö/kaksi yötä. Kerro montako henkilöä on tulossa retkelle ja milloin sekä lähetä tästä varauspyyntö.

Utö ja ulkosaaret majoituspaketti 2 yötä

Hyppää yhteysaluksen turvalliseen (ja ilmaiseen) kyytiin ja tutustu kiehtovaan ulkosaaristoon. Nauvon Pärnäsistä liikennöivä m/s Eivor vie sinut usean ainutlaatuisen saaren kautta Suomen eteläisimmälle saarelle, Utölle. Kesäaikataulun mukaan matkustetaan 31.8. saakka. Utöllä on mahdollisuus osallistua majakkaopastukseen. Aamiaismajoitus 1 yö Utön majakkasaarella, toinen yö Nauvossa tai Korppoossa sisältyy hintaan 145 €/henkilö.  Kerro montako henkilöä on tulossa retkelle ja milloin sekä lähetä tästä varauspyyntö.

Lisätietoa ja kullanarvoisia vinkkejä matkailuun Saariston rengastiellä löydät blogistamme.