Majoituspaketit

Varaa saaristoretkesi kaikki majoitukset kätevästi kerralla! Kun haluat kierrellä saaristossa ja yöpyä eri kohteissa, on kätevää varata majoituspaketti etukäteen. Saariston rengastien varrella on useita kodikkaita ja persoonallisia pikku hotelleja tai aamiaismajoituksia. Reitin nähtävyyksiin tutustumiseen kannattaa varata aikaa ja nauttia rauhassa saariston luonnosta, upeista  maisemista ja kesätapahtumista. Matkan varrella voit kokeilla kalastusta, melontaa, purjehdusta tai vuokrata pyörän ja tutkia minne pienet kylätiet johtavat. Voit tehdä yhteysaluksella vierailun ulkosaaristoon tai retken Seilin tarunomaiselle saarelle.

Saaristoluontoon mukavasti majoittuen

Majoitu mukavasti ja nauti saariston luonnosta ympäri vuoden! Olemme suunnitelleet iloksesi joukon erilaisia majoitus- ja retkeilypaketteja, joista lisätietoja löytyy sivujemme luonto-otsikon alta.

Purjehdus & B&B: Punamultaa ja puhureita


Koe unohtumaton purjehduselämys turvallisesti oman porukan kesken ja sukella saariston menneisyyteen muinoin kuulussa laivanrakennuskylässä, Nauvossa.
Pääset purjehdukselle saaristolaistyövene Storbåt Tacksamhetenin ekologisessa ja tunnelmallisessa kyydissä, mukanasi vain kapteeni, meri ja valitsemasi seuralaiset. Purjehduksen aikana tarjotaan voileipäkahvit ja merellisen seikkailun jälkeen saat nauttia taidolla paikallisista raaka-aineista loihditusta ruuasta merimaisemia ihaillen ja yövyt saaristolaishotellin mukavissa huoneissa. Iltasella voit omaehtoisesti tutustua yhteen Suomen suosituimmista ja monipuolisimmista vierasvenesatamista, käydä uimassa tai samoilla alueen luontopoluilla.

Storbåt Tacksamheten on toisenlainen purjevene. Tämä pullea, puinen ja sympaattinen alus vie sinut ekologisesti minne tuulet kuljettavat, sillä se kulkee täysin ilman polttomoottoria. Aluksesta löytyy rantautumista avittava sähkömoottori, mutta muutoin luonto huolehtii työntövoimasta. Purjehtiessahan ei kuulu olla kiire minnekään. 

Hinta: 2 hengeltä 350€/hlö 4 hengeltä 210€/hlö, 6 hengeltä 180€/hlö, 8 hengeltä 165€ (kun yöpyminen 2 hengen huoneessa)
1hh lisähinta +36€
Sisältää: 3 h purjehduksen, lohivoileivät & kahvin aluksella, 1 pääruuan & lasin talon proseccoa ravintolassa, 1 vrk majoituksen 2hh:ssa saaristohotellissa, aamiaisen.
Ajankohta: Heinäkuu 2020

Varaa purjehduksesi

Saaristoelämys Bengtskär, Rosala, Örö, Kasnäs

   

Tutustu Turun saariston mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin Kemiönsaaren Hiittisten saaristossa. Vieraile  Bengtskärin majakalla, joka on Pohjolan korkein, Rosalan viikinkikeskuksessa ja Örön linnakesaarella. Vieraile myös idyllisella Högsåran saarella, jossa on kuuluisa Farmors Kafé. Sen voit tehdä vaikka kätevästi pyöräillen Kasnäsista. Voit päästä purjehtimaan perinteikkäällä puulaivalla, Jahti Eugenialla (yleisöpurjehduksia torstaisin). Ja nautiskella lämpimistä kylvyistä Kasnäsin kylpylähotellissa.

Hinta kahdelle 490 €/henkilö/ 4 vrk
Lisäyö hotellimajoituksessa 69 €/henkilö
Lasten hinta lisävuoteessa 182 €/henkilö
Yhden hengen huoneen lisä 258 €

Hintaan sisältyy hotellimajoitus kahden hengen huoneessa neljänä yönä aamiaisineen, 3 x lounas, Kasnäsissa vapaa pääsy kylpylään ja kuntosaliin, Örön hotellimajoitukseen sisältyy rantasauna. Ohjelmaan sisältyy retki Bengtskärin majakalle ja Rosalan viikinkikeskukseen, liput venekuljetukselle Örölle ja takaisin ja sisäänpääsymaksut.

Polkupyörän vuokraus 15 €/3 h, 25 €/vrk

Lähetä tästä varauspyyntö!

Saariston rengastie kodikkaasti majoittuen

Saariston rengastie on yksi Suomen upeimpia reittejä ja kesän matkakohteita! Lukemattomat sillat ja lauttayhteydet, pittoreskit meri- ja maalaismaisemat, saariston herkut ja tunnelma odottavat sinua toukokuusta syyskuuhun. Nauti matkasta saaristoon ilman stressiä, ja anna majoitusvaraukset ja reittisuunnittelu asiantunteviin käsiimme.

2 yön aamiaismajoitus hintaan 90- 140 €/henkilö

Majoituspakettiin sisältyy majoitus kahtena yönä aamiaisella kahden hengen huoneissa Saariston Rengastien varrella. Jos mielit rengastielle heinäkuussa, varaukset kannattaa tehdä jo keväällä!

Lähetä varauspyyntö

Utön majakkasaari ja ulkosaaret

Hyppää yhteysaluksen turvalliseen (ja ilmaiseen) kyytiin ja tutustu kiehtovaan ulkosaaristoon. Nauvon Pärnäsistä liikennöivä m/s Eivor vie sinut usean ainutlaatuisen saaren kautta Suomen eteläisimmälle saarelle, Utön majakkasaarelle. Utön krouvi majakka on Suomen vanhin, ja sen erikoisuutena on majakan keskikerrokseen rakkennettu pyhäkkö. Utö on myös Suomen harvoja idyllisiä saaristolaiskyliä, jonka venevajojen ja kalaverkkojen keskellä voit todella kuvitella millaista elämä on ollut saaristossa muutama sata vuotta sitten.

Utöllä on mahdollisuus osallistua majakkaopastukseen, jota lämpimästi suosittelemme! Utön saaren historiaan ja persooniin liittyvät tarinat liikuttavat ja ilahduttavat, ja syventävät kokemustasi tällä tunnelmallisella majakkasaarella.

Hinta
Alk. 145 €/henkilö/2vrk

Sisältää: 1 yö Utön majakkasaarella & 1 yö Nauvossa tai Korppoossa
Utössä majoitut kodikkaassa aamiaismajoituksessa

Ajankohta: 7.6.-31.8. m/s Eivorin kesäaikataulun voimassaolon aikana

Lähetä varauspyyntö

Lisätietoa ja kullanarvoisia vinkkejä matkailuun Saariston rengastiellä löydät blogistamme.