Pitkäaikaisvuokralle

Etsitkö mökkiä pitkäaikaisvuokralle? Haluatko ilmoittaa pitkäaikaisvuokrauksesta? Julkaisemme tässä ilmoituksia kohteista ja poistamme ilmoituksen heti, kun kohde on vuokrattu. Tilanteet muuttuvat, joten kannattaa seurailla sivua. Sillä välin tervetuloa nauttimaan saaristosta johonkin kohteistamme lyhyemmäksi aikaa!

Kiinnostunut ilmoittamaan? Ota yhteyttä tästä

****************************************************************************************************************************

Uusin ilmoitus 14.1.2021:

Varaa nyt itsellesi oma kesäparatiisi!

Ljungharun oma saari, kausi 2021

Mökki n. 50-60 m2 + 5m2

Ljungharun on Nötön eteläpuolella sijaitseva 4,5 ha suuruinen saari Turun ulkosaaristossa. Mökki, joka on noin 50-60 m2, on ainut mökki koko saarella. Mökissä on makuupaikkoja neljälle hengelle; makuuhuone jossa on parisänky kahdelle sekä suuri parvi jossa on patjat.

Mökistä löytyy myös pieni sauna. Sähköt ja juokseva (kylmä) vesi porakaivosta. Mökissä on korkealaatuiset design kalusteet (sekä uutta että vanhaa). Päämökin läheisyydestä löytyy myös pieni aitta  (5 m2) jossa on vuodepaikkoja kahdelle hengelle. Saarella on suojattu luonnonsatama laiturilla. Hiekkapohja. Toisella puolella saarta on hienot matalat ja kauniit kalliot, jossa on voi viettää aurinkoisia kesäpäiviä. Tältä puolelta löytyy myös uimatikkaat.

Kokonaisuuteen kuuluu Buster R, 40 hv. Busterilla voi tehdä päiväretkiä, esim. Björkön saareen, joka sijaitsee Nötöön eteläpuolella. Björkö on yksi Saaristomeren suosituimmista luonnonsatamista jossa löytyy iso järvi Insjö (hieno uintipaikka), kaunis luonto luontopolkuineen ja muinaisjäännöksiä. Lähistöllä myös Bodön saari, joka valittiin jo toista vuotta peräkkäin Vuoden vierasvenesatamaksi Vene 20 Båt -messuilla. Bodössä toimii vierasvenesatama ja Bisto-Café.

Lisätietoja: Casimir Reincke, casimir.reincke@gmail.com