TYKY-päivä

Metsäkylpy ja rentoutuminen maanalaisessa savusaunassa

Luonnossa oleilu edistää tutkitusti terveyttä sekä fyysisesti että henkisesti. Ohjatun metsäkylpyretken aikana teemme yksinkertaisia ja helppoja luontoherkkyyttä sekä itsetuntemusta vahvistavia ohjattuja harjoitteita yksin, pareittain ja ryhmissä.

Mitään ennakkotietoja tai -taitoja ei tarvita. Kuljemme lyhyen alle 2 km matkan rauhalliseen tahtiin useasti pysähdellen. Lopuksi juhlistamme elämää luonnonyrteistä keitetyn teen tai pakuriteen äärellä. Kotiin viemisiksi saat hyvän olon lisäksi kokoelman uusia virikkeitä omaan luonnossaliikkumiseen.

Metsäkylvystä siirrymme rentoutumaan graniittiseen maanalaiseen savusaunaan. Metsäkylässä sijaitsevaan saunaan mahtuu 28 henkilöä kerralla nauttimaan pehmeistä löylyistä.

Saunan läpi kulkee metsäpuro, joka muodostaa saunaan kaksi vesiallasta. Ylemmästä altaasta puron vesi putoaa pienenä vesiputouksena alempaan altaaseen, joka toimii saunojien vilvoittelualtaana. Tunnelmallinen valaistus saadaan vesiputouksen taakse asetetuista valoista, myrskylyhdyistä ja sadoista tuikkukynttilöistä. Ihana tunnelma sopii erityisen hyvin talven hämärään.

Kylpemisen jälkeen nautimme yhdessä illallista Metsänhovin tunnelmallisessa salissa. On mahdollista palata kotiin ohjelman jälkeen tai jäädä yöksi huvilamajoitukseen. Illallisvaihtoehdoista ja muista järjestelyistä sovitaan ryhmäkohtaisesti.

Pyydä tästä tarjous ryhmällesi.

TYKY-päivä purjehtien

Storbåten Tacksamheten on perinteinen, purjehtiva, saariston työvene. Talonpoikaishenkisessä paatissa kuljetetaan ihmiset ja tavarat turvallisesti ja vakaasti Saaristomeren alueella. Tacksamhetenin esikuvana on 1825 Nauvossa rakennettu samanniminen alus. Perinteisen, purjeilla tapahtuvan liikkumisen lisäksi vene on varustettu sähkömoottorilla. Septitankki ja harmaavesijärjestelmä takaavat sen että paatti on hyvin ympäristöystävällinen. Paatti on rekisteröity 12 matkustajalle ja siinä on kahden / kolmen hengen miehistö.
Lähtöpaikka Turku tai muu sovittu satama.

Varaa purjehdus ryhmällesi