Talvi

Tänä vuonna on mahdollisuus päästä kokemaan kunnon vanhanajan saaristotalvea. On lunta, hiihtolatuja ja pääsee myös luistelemaan. Yhteysaluksilla pääsee myös retkeilemään kauemmas merelle. Laivaretki jäiden seassa onkin mielenkiintoinen elämys. Matkan aikana voi bongata vaikka merikotkia. Retkien ja harrastusten tukikohdaksi saa meiltä vuokrata lämpimän mökin. Tutustu tässä vaihtoehtoihin tai ota yhteyttä! Verkkokaupasta varattavat vapaat kohteet löytyvät tästä. Tervetuloa!

Talviloma Seilin saarella 19.-28.2.

Koe talvinen Seili ulkoillen ja nauti hyvästä ruoasta, lämpimistä löylyistä ja majoitu miellyttävästi. Talvilomaa voi viettää mukavasti yksin, kaksin tai koko perheen voimin! Seilin talviloma soveltuu kaiken ikäisille. Ota yhteyttä ja varaa kahden tai kolmen vuorokauden talvilomapaketti täysihoidolla. Esim. talviloma täysihoidolla 3 vrk (2 yötä) alk. 163 €/hlö, lapset 3-12v. -50%

Nauti saariston rauhasta. Saarella voi muun muassa hiihtää, kalastaa, patikoida luonnossa tai lukea kirjaa takkatulen lämpimän valon edessä, perheen kanssa. Aterioissa on elementtejä Etelä-Euroopan keittiöstä – Italialainen kokkimme on vastuussa herkuista viikon aikana. Täysihoitoon sisältyy hotelliaamiainen, kattava lounaspöytä, iltapäiväkahvitus, maukas kotiruokaillallinen ja lempeät saunalöylyt.

Kuljetukset Nauvosta päivittäin M/s Kokkomaalla.

Retkeile saariston poluilla

Saariston talvet ovat tavallisesti vähälumisia, mikä mahdollistaa retkeilyn alueen luontopoluilla  mukavasti ympäri vuoden. Useat reitit ovat lyhyitä ja helppokulkuisia kulkien kulttuurimaisemassa sekä metsissä ja rannoilla. Tutustu polkuretkipaketteihimme luonto-sivullamme.

Utön majakkasaarelle talvella

Talvinen viikonloppu tai pidennetty viikonloppu Utön majakkasaarella on unohtumaton elämys. Suomen eteläisin asuttu saari sijaitsee kaukana ulkosaaristossa ja saaren pitkä historia luotsi- ja majakkasaarena, eristyneisyys ja vertaansa vailla oleva saaristolaisidylli luomoavat kävijän. Saarella on ihania vanhoja pieniä saaristotaloja ja venevajoja, armeijan vanhoja bunkkereita ja kanuunoita, toiminnassa oleva sääasema, toimiva ja edelleen tärkeä majakka sekä näkemisen arvoinen pyhyyttä henkivä kappeli. Saarella on myös toimiva luotsiasema, ja luotsien työtä pääsee seuraamaan majakan juurelta kun laivat saapuvat odottamaan Utön edustalle pulleita ja punaisia luotsiveneitä.

Saarelle pääsee yhteysaluksella Nauvosta (Pärnäisistä). Matkan aikana voitte nauttia merimaisemista salongista tai istuskella aluksen ravintola/kahvilassa. Merimatka kestää n. 4-5 h.

Viikonloppu pe-su alk. 128 eur/hlö
Talvimatka ke-su alk. 238/hlö

Sis. yöpymiset 2hh, aamiaiset, liinavaatteeet ja majakkaopastuksen.

Tiedustele ja varaa

Talviretki Vänön saarelle, kylpylävierailu Kasnäsissa

Ulkosaaristosta löytyy ainutlaatuista luontoa ja rauhaa. Rentoutumisen voi aloittaa jo matkalla Kasnäsissa vierailemalla kylpylässä, jossa voi nauttia saunojen lämmöstä ja erilaisista altaista. Ravintola on tunnettu hyvästä lounaastaan ja kalapöydästään. Matka jatkuu yhteysalus Stellalla n. tunnin ajan Vänölle. Auton saa mukaan yhteysalukseen ja kuljetus on ilmainen. Majoitu mökeissä ja nauti Vänön monipuolisesta luonnosta. Vaeltele luontopolkuja, vieraile kappelilla ja hiekkarannalla, pysähdy luonnon keskellä vaikka katselemaan tähtiä.

Hinta: mökkivuokra alkaen 155€ kahdesta yöstä. Kasnäsin kylpylän palvelut maksetaan paikan päällä.
Matka yhteysaluksella ilmainen.

 

Tiedustele ja varaa