Talvi

Retkeile saariston poluilla

Saariston talvet ovat tavallisesti vähälumisia, mikä mahdollistaa retkeilyn alueen luontopoluilla  mukavasti ympäri vuoden. Useat reitit ovat lyhyitä ja helppokulkuisia kulkien kulttuurimaisemassa sekä metsissä ja rannoilla. Tutustu polkuretkipaketteihimme luonto-sivullamme.

Utön majakkasaarelle talvella

Talvinen viikonloppu tai pidennetty viikonloppu Utön majakkasaarella on unohtumaton elämys. Suomen eteläisin asuttu saari sijaitsee kaukana ulkosaaristossa ja saaren pitkä historia luotsi- ja majakkasaarena, eristyneisyys ja vertaansa vailla oleva saaristolaisidylli luomoavat kävijän. Saarella on ihania vanhoja pieniä saaristotaloja ja venevajoja, armeijan vanhoja bunkkereita ja kanuunoita, toiminnassa oleva sääasema, toimiva ja edelleen tärkeä majakka sekä näkemisen arvoinen pyhyyttä henkivä kappeli. Saarella on myös toimiva luotsiasema, ja luotsien työtä pääsee seuraamaan majakan juurelta kun laivat saapuvat odottamaan Utön edustalle pulleita ja punaisia luotsiveneitä.

Saarelle pääsee yhteysaluksella Nauvosta (Pärnäisistä). Matkan aikana voitte nauttia merimaisemista salongista tai istuskella aluksen ravintola/kahvilassa. Merimatka kestää n. 4-5 h.

Viikonloppu pe-su alk. 128 eur/hlö
Talvimatka ke-su alk. 238/hlö

Sis. yöpymiset 2hh, aamiaiset, liinavaatteeet ja majakkaopastuksen.

Tiedustele ja varaa

Talviretki Vänön saarelle, kylpylävierailu Kasnäsissa

Ulkosaaristosta löytyy ainutlaatuista luontoa ja rauhaa. Rentoutumisen voi aloittaa jo matkalla Kasnäsissa vierailemalla kylpylässä, jossa voi nauttia saunojen lämmöstä ja erilaisista altaista. Ravintola on tunnettu hyvästä lounaastaan ja kalapöydästään. Matka jatkuu yhteysalus Stellalla n. tunnin ajan Vänölle. Auton saa mukaan yhteysalukseen ja kuljetus on ilmainen. Majoitu mökeissä ja nauti Vänön monipuolisesta luonnosta. Vaeltele luontopolkuja, vieraile kappelilla ja hiekkarannalla, pysähdy luonnon keskellä vaikka katselemaan tähtiä.

Hinta: mökkivuokra alkaen 155€ kahdesta yöstä. Kasnäsin kylpylän palvelut maksetaan paikan päällä.
Matka yhteysaluksella ilmainen.

Aktiivipäivä Mökillä

Varaa tunnelmallinen mökki Sauvosta ja nauti takan lämmöstä ja kauniista talvimaisemista. Jos kaipaat päivääsi vauhtia, voit säävarauksella maustaa päivääsi lumikenkäilyllä, pilkkireissulla tai laskupäivällä Meri-Teijon laskettelukeskuksessa. Esim. lumikenkäily ja 2 vrk mökki alk. 125 €/hlö, 6 hengelle.

Lisää mökkikohteita löytyy online luettelostamme.

Tiedustele ja varaa

Winterfun Airistolla

Pelastuspukukelluntaa alk. 37 eur/henkilö. Ice fun: Jääkurlinkia, potkukelkkakisoja, pelastuspukukelluntaa alk. 37 eur/henkilö.

Atv Ice Race: 2-4 kpl. mönkijöitä, joilla ajamme kilpaa jäällä. Lämmittelystä aika-ajoihin ja finaaliin. (Säävaraus jäätilanteen mukaan) alk 62 eur/henk.
Atv safarit: Mönkijäsafarit Nauvossa ja Airistolla alk. 86 eur/henk.
Moottorikelkka-ajelua alk. 185 eur/kelkka. Hintoihin sisältyy alv.
Aktiviteetit tilauksesta ryhmille.

Tiedustele ja varaa

Polttarit Airisto Spassa

Airisto Span kylpylämaailmassa voit nauttia ja rentoutua erilaisissa saunoissa, lämminvesitynnyreissä sekä uima-altaassa. Airisto Spa tarjoaa saariston upeimman ilta-auringon ja oman uimarannan.

Tähtitaivas kattona
Tilaussaunoja on useita: perinteinen sauna, maasavusauna, infrapunasauna sekä höyrysauna. Lisäksi terassilla kuumavesitynnyrit ja jäätynnyri.
Airisto Spa on oivallinen vaihtoehto kun haluat tarjota vieraillesi unohtumattoman elämyksen tai järjestää upeat syntymäpäiväjuhlat tai vaikkapa polttarit.

Mitä enemmän saunojia sitä edullisempi hinta!
Mukaan liität helposti virkistäviä ulkoilmakisailuja.

Tiedustele ja varaa

Talviuintipaketti Labbnäsissä

Nauti tilavasta puulämmitteisestä rantasaunasta, josta voi pulahtaa uimaan raikkaaseen veteen. Tai ui ensin ja sauno sitten. Varaa meiltä talviuintipaketti Labbnäsin rantasaunaan. Pakettiin sisältyy kevyt iltapala, majoittuminen Labbnäsin lomakodissa kahden hengen huoneissa ja aamiainen. Vähintään 10 hengen ryhmille. Kokoa porukka ja tule nauttimaan. Saunalla hyvät seurustelutilat.

Hinta: alkaen 76 eur/henkilö.

Tiedustele ja varaa