fbpx

Kustavi ja Uusikaupunki

Tuopin täydeltä tekniikkaa

Tervetuloa merelliseen ja monipuoliseen Uuteenkaupunkiin! Retken aikana tutustutaan kaupungin historiaan autonvalmistuksen saralla, käydään ihailemassa Uudenkaupungin kauniita rantamaisemia ja vanhaa kirkkoa sekä huvitellaan Bonk-museon vinksahtaneen tekniikan parissa. Lounasta nautitaan tyylikkäästi Uudenkaupungin Golf-ravintolalla ja kuuluisat Pakkahuoneen munkkikahvit maistuvat vierasvenesatamassa. Retken viimeistelee tutustumis- ja maistelukierros Vakkasuomen Panimolla. Retki sopii erityisesti tekniikkaa, historiaa ja olutta arvostavalle!

Kesto: 7 h
Henkilömäärä: 20-40 hlö
Ajankohta: Kesä-elokuu, muutoksin ympäri vuoden
Sisältää: Automuseon sisäänpääsyn ja opastuksen, munkkikahvit Pakkahuoneella, Bonk-museon opastuksen ja sisäänpääsyn, lounaan, 1,5 h opastuksen keskustassa, vierailun Vakkasuomen panimolla ja alv:n.
Hinta: alk. 46€/hlö

Lähetä tarjouspyyntö

Isonkarin majakka

Pohjanlahden korkein majakka on juuri sellainen, kuin mielikuvat majakoista ovat – komea, pyöreä punavalkoraidallinen majakka. 1833 rakennettu majakka on edelleen toiminnassa ja sijaitsee Uudenkaupungin ulkosaaristossa, eteläisellä Selkämerellä. Isokari kuuluu Selkämeren kansallispuistoon, ja on itsessäänkin näkemisen arvoinen. Monipuolinen kasvillisuus, kauniit kalliokedot ja varpunummet vetävät vertoja tunturikasvillisuuden karulle kauneudelle. Majakalle lähdemme Uudenkaupungin satamasta, josta merimatka kestää 1,5 h. Paikan päällä tutustumme oppaan johdolla saareen ja itse majakkaan. Opastuksen jälkeen nautimme merellisen lounaan ja paluumatkalla aluksella pullakahvit. Tervetuloa mukaan!

Kesto: 6h
Henkilömäärä: max 75
Ajankohta:  toukokuu-syyskuu.
6.6.-21.6. tilausajoja ma, ti, to ja su
25.6.-5.8. ma
6.8. tai 7.8. ma ja ti
13.8. alkaen ma-su
Sisältää: Kuljetuksen meno-paluu, opastetun saarikierroksen ja sisäänpääsyn majakkaan, lounaan, pullakahvit ja alv:n.
Hinta: alkaen 65€/hlö

Lähetä tarjouspyyntö

Kustavi & Katanpään linnake

Retki alkaa Kustavista, jossa käymme ostoksilla ja kahvilla Kustavin käsityökylässä. Persoonallinen yhteisö tarjoaa monenlaista virikettä ja ostettavaa, keramiikasta ja sisustusesineistä sepänpajan tuotteisiin. Kustavissa tutustumme oppaan johdolla myös Vanhaan postitiehen ja puukirkkoon. Kustavista siirrymme aluskuljetuksella Katanpään linnakkeelle, jossa nautimme kotiruokalounaan ja tutustumme oppaan johdolla linnakkeen historiaan.

Hinta alkaen 64€/hlö
Ryhmäkoko: max 55 henkilöä
Ajankohta: kesä-elokuu
Sisältää: Sämpyläkahvit, opastuksen Kustavissa, meno-paluu kuljetuksen Katanpäähän, kotiruokalounaan ja linnakeopastuksen

Lähetä tarjouspyyntö