Klassresor

Klassresa med en traditionell segelbåt

På en klassresa med en traditionell segelbåt får man delta i seglingen, dra upp seglen och känna hur vinde för skeppet. Jakten Eugenia kanta max 30 personer samtidigt och Storbåten Tacksamheten 12 personer. Om gruppen är större kan man dela gruppen och vi ordnar roligt program åt dem som är i land. Alternativt kan man segla med båda skepp samtidigt. Be om mera information via linken en Seglats på våren.

Utskärsdag på Stenskär

Båtresa till Stenskär, där vi vittjar nät med en lokal fiskare. Till lunch serveras bl.a. nyrökt fisk ute på strandklipporna. Eftermiddagen spenderas på en öde ö där vi undersöker och njuter av öns natur. Naturen bjuder på massor av intressant att se och har vi tur kan vi t.o.m. se säl och havsörn. Pris: 45 eur/pers, då gruppen är 20 pers.
Tidpunkt: 1.5.-30.10.

Be om offert

Vikingautfärd och Bengtskärs fyr

En dag som viking i Rosala vikingacenter, samt resan till det mytomspunna Bengtskärs fyr kan göras på samma dag. En måltid på vikingacentret ingår.  (Bengtskärbesöket med väderförbehåll).

Be om offert

Vikinga-och badresa

En rolig dag i skärgården: Vi bekantar oss med naturummet Blåmusslan, far med förbindelsebåt ms Aura till Rosala, där vi klär oss i vikingakläder och lever oss in i vikingatiden. På eftermiddagen plaskar vi omkring i badhotellet i Kasnäs. Måltid ingår i priset.

Be om offert

 


Ni behöver egen busstransport från er skola till skärgården eller så kan ni be oss ordna transporten åt er. Vi förbehåller oss rätten till pris- och programförändringar. OBS. priserna gäller enbart skolgrupper/barn.