Fiske

Om du är intresserad av fiske, måste du komma till Åbo Skärgård! Boka en stuga och ta med din egen fiskeutrustning, eller kom på en utfärd med guide – eller välj båda! Här finns några alternativ. 

Guidade fiskepaket

Ett heldags fiskepaket med en erfaren fiskeguide för 1-3 personer.  Passar lika bra till en amatörfiskare som  till en nybörjare, som vill starta en ny hobby ute i naturen! Våra guider jobbar i Pargas-,  Kimitoö- och Saguområden.

Pris 780€ , max. 3 personer (inkl. moms). Paketet innehåller fiskeutrustning, fiskeguidens tjänster för dagen (ca 8 timmar) med båt. Fisketillstånd och lunchpaket till ett extra pris.

Send Booking Request

All inclusive fiskepaket

Välj vårt all inclusive paket då du vill fiska bekvämt, och endast fokusera på fångsten. Vi utrustar dig med en båt, lunch, mellanmål, drickbart, en kunnig fiskeguide samt all utrustning förutom stövlar. Kom med ut på en oförglömlig tur. Då dagen lider mot sitt slut, kan du ännu njuta av varm bastu som väntar efter fiskturen. Därefter serveras en smaklig middag, kanske tillredd av dagens fångst.

Pris från  450€/person. Max 6 personer.

Send Booking Request

DIY fiske

Skärgårdshavet har mångsidiga fiskevatten och en väldigt bred fiskstam. Boka en stuga nära vatten – dom flesta strandstugor har en roddbåt till hands, och motorbåt kan man ofta hyra.  Samla ihop dina vänner och kontakta oss – vi kan hjälpa dig att hitta ett bra fiskeställe!

Send Booking Request