Långtidshyra

Reservera nu ditt eget sommarparadis!

Ljungharun egen holme, hyressäsong augusti 2023

Stuga ca. 50-60 m2 + 5m2

Ljungharun är en holme på 4,5 ha som ligger söder om Nötö i Nagu södra skärgård. Stugan, som är ca. 50-60 m2, är den enda stugan på holmen. I stugan finns det sovplatser för fyra personer; ett sovrum med en dubbelsäng för två och ett stort sovloft med madrasser.

I stugan finns det även en liten bastu. El och rinnande (kallt) vatten från borrbrunn. Stugan är inredd med design möbler (både nytt och gammalt). Intill stugan ligger även en liten bod (5 m2) som har sovplatser för två personer. Skyddad naturhamn med brygga. Sandbotten. På andra sidan holmen ligger det fina låga och vackra klippor, var man kan njuta av soliga sommardagar. På den här sidan av ön finns det även en simbrygga.

Till helheten hör en Rönnqvist 495 båt med 40 hk. Med båten kan man göra dagsutflykter till t.ex. närliggande Björkö, som ligger söder om Nötö. Björkö är en av Skärgårdshavets mest populära naturhamnar och på ön ligger en stor sjö (fin badplats), vacker natur med naturstigar och fornminnen. I närheten ligger även Bodö, som har valts flera år i rad till Årets gästbåtshamn. På Bödö fungerar en gästhamn och Bistro-Café. På närliggande Nötö finns även butik och lunchrestaurang Café Skolan. Ett stenkast ifrån ligger Aspö, där det årligen ordnas den stämningsfulla Aspö musikdagen.

För mer information: Casimir Reincke, casimir.reincke@gmail.com