Kalastus

Vietä lomasi saariston kalaisilla vesillä!

Turun saaristo tarjoaa maan parhaat kalavedet ja paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Kalastaa voi eri tavoin onkimisesta verkkokalastukseen ja vetouisteluun. Voit lähteä omatoimiselle kalastusretkelle ystäväporukan kanssa tai tilata täyden palvelun kalastusretken oppaineen. Kalastusvälineet valitaan saaliin ja vuoden ajan mukaan. Saaliina löytyy: haukea, ahventa, kuhaa, madetta, kampelaa ja merilohta sekä siikaa.

Kalaan oppaan kanssa

Oppaan kanssa voit tehdä kalastushaaveistasi totta! Olit sitten kokeneempi kalastaja, joka haaveilee meritaimensaaliista tai ensimmäistä kertaa kalassa, opas on varmistaa kalaretkesi onnistumisen ja syventää osaamistasi.
Yhteystyöoppaamme Mikey Sarelin on kokenut ja ansioitunut kalastusopas, joka toimii mm. Paraisten ja Sauvon alueilla.

Hinta 700€ max 3 hlö sis. alv:n, kalastusvälineet, varusteet ja opastuksen koko päivän retkellä. Veneeseen mahtuu 3 asiakasta. Ruokailut ja luvat lisämaksusta.

Varaukset ja lisätietoja

Täyden palvelun kalastuspaketti

Valitse tämän pakettimme kun haluat rentoutua ja täysivaltaisesti keskittyä kalan narraamiseen! Me huolehdimme kaikista muista järjestelyistä; lämmin vene, tarvittava varustus (paitsi saappaat), lounas, välipala, juotavat ja kalastusopas. Takaamme muistorikkaan elämyksen! Kun päivä lähenee loppuaan voit vielä nauttia Airisto spa:n lämpimistä saunoista ja kylpyammeista. Päivän kruunaa maittava illallinen raaka-aineena itsenne pyydystämä saalis!

Hinta alkaen 400€/hlö, max. 6 hengelle.

Varaukset ja lisätietoja

Mökki, vene ja kalaan

Saaristossa kalastus on aina mielessä, ja meren läheisyydessä kalastukseen tarjoutuu aina tilaisuus. Soutuveneen löydät lähes kaikilta merenrantamökeiltämme ilman lisämaksua, ja monessa paikassa on tarjolla myös eritasoisia perämoottorillisia vuokraveneitä kalastusta ajatellen. Kerää siis sopiva porukka, varaa mökki ja veneet tai tuo oma mukanasi ja kalastusloma on valmis! Meiltä saat myös apua sopivan kalastusmökin löytämiseen, erityisesti jos kaipaat vuokravenettä tai haluat tuoda oman mukanasi.

Varaukset ja lisätietoja
Tästä online-varaamoon