Kalastus

Vietä lomasi saariston kalaisilla vesillä!

Turun saaristo tarjoaa maan parhaat kalavedet ja paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Kalastaa voi eri tavoin onkimisesta verkkokalastukseen ja vetouisteluun. Voit lähteä omatoimiselle kalastusretkelle ystäväporukan kanssa tai tilata täyden palvelun kalastusretken oppaineen. Kalastusvälineet valitaan saaliin ja vuoden ajan mukaan. Saaliina esim. haukea, ahventa, kuhaa, madetta, kampelaa ja merilohta sekä siikaa.

Kalaan oppaan kanssa

Oppaan kanssa voit tehdä kalastushaaveistasi totta! Olit sitten kokeneempi kalastaja, joka haaveilee meritaimensaaliista tai ensimmäistä kertaa kalassa, opas on varmistaa kalaretkesi onnistumisen ja syventää osaamistasi.
Yhteystyöoppaamme ovat kokeneita ja ansioituneita kalastusoppaita, jotka toimivat mm. Paraisten, Kemiönsaaren ja Sauvon alueilla.

Hinta 780€ max 3 hlöä sis. alv:n, kalastusvälineet, varusteet ja opastuksen koko päivän retkellä. Veneeseen mahtuu 3 asiakasta. Ruokailut ja luvat lisämaksusta.

Varaukset ja lisätietoja

Täyden palvelun kalastuspaketti

Valitse tämän pakettimme kun haluat rentoutua ja täysivaltaisesti keskittyä kalan narraamiseen! Me huolehdimme kaikista muista järjestelyistä; vene, tarvittava varustus (paitsi saappaat), lounas, välipala, juotavat ja kalastusopas. Takaamme muistorikkaan elämyksen! Kun päivä lähenee loppuaan voit vielä nauttia lämpimästä saunasta. Päivän kruunaa maittava illallinen – mahdollisesti itse pyytämästänne saaliista!

Hinta alkaen 450€/hlö, max. 6 hengelle.

Varaukset ja lisätietoja

Mökki, vene ja kalaan

Saaristossa kalastus on aina mielessä, ja meren läheisyydessä kalastukseen tarjoutuu aina tilaisuus. Soutuveneen löydät useimmilta merenrantamökeiltämme ilman lisämaksua, ja monessa paikassa on tarjolla myös eritasoisia perämoottorillisia vuokraveneitä. Kerää siis sopiva porukka, varaa mökki ja veneet tai tuo oma mukanasi ja kalastusloma on valmis! Meiltä saat myös apua sopivan kalastusmökin löytämiseen.

Varaukset ja lisätietoja
Tästä online-varaamoon