Fiskepaket

Åbo skärgård kan erbjuda landets bästa fiskevatten med högklassig inkvartering och utrustning. Allt från mete till fiske med nät och trollingfiske. Ni kan göra er alldeles egen fisketur i goda vänners lag eller beställa ett paket med full service med guide och allt. Fiskeutrustningen väljs enligt fisk och årstid: gädda, abborre, gös, lake, braxen och havslax, och sik.

Bekvämt till sjöss

Tidpunkt: året runt, vid öppet vatten.
Veckoslut eller 2 vardagar från 135 €/pers.

Paketpris enl. minst 5 pers.

I fiskepaketet ingår: Högklassig inkvartering i skärgårdsstuga, båt med motor, flytvästar, bastu, lakan, handdukar, slutstädning och moms.

Vi ordnar även extra båtar och guidade fisketurer.

Be om offert

Fiske de luxe

En fisketur som gör en lycklig på flera sätt. Högklassig inkvartering i skärgårdens finaste stugor, god mat och lyckade fisketurer garanterar en fullständig upplevelse. Vi vill ge er det bästa av skärgården men även fantastiska vyer och naturnära rofylldhet. Vädret kan vi givetvis inte garantera, men bra utrustning gör att ni kan njuta under alla förhållanden.

Plats: Åbo skärgård

Gruppstorlek: 4-8 pers.

Tidpunkt: så länge vattnen är isfria. Veckoslut eller 2 vardagar.

Fångstfisk: gädda, abborre, gös och havsöring

Utrustning: flytvästar och kastspöutrustning ingår i priset. Deltagarna klär sig i egna ytterkläder
Inkvartering: Väl utrustad stuga med wc och bastu. I paketet ingår två övernattningar. Fler nätter till särskilt pris. Ankomst enl. överenskommelse.

Catering: 2 frukostar, 2 middagar och 2 färdkost. Alkoholhaltiga drycker ingår ej.

Pris: från 400 € / pers. för grupper på 6-8 pers. I priset ingår inkvartering i någon av skärgårdens högklassigaste stugor 2 nätter, 2 frukostar, halvpension, färdkost, båt, fiskeriutrustning, moms.

Vi önskar er sköna fiskestunder och spända fiskelinor!

Be om offert

Allinclusive fiskepaket

Välj vårt allinclusive paket då du vill fiska bekvämt, och endast fokusera på fångsten. Vi utrustar dig med en varm båt, lunch, mellanmål, drickbart, en kunnig fiskeguide samt all utrustning förutom stövlar. Kom med ut på en oförglömlig tur. Då dagen lider mot sitt slut, kan du ännu njuta av varm bastu och pool som väntar efter fiskturen. Därefter serveras en smaklig middag, tillredd av dagens fångst.

Pris per person: 400€ för max. 6 personer.

Be om offert

Extremt fiske

Ta del av en upplevelse du inte lär glömma i första taget! Boka detta extrema fiskepaketet, och vi tar dig med ut och fiska med rib-båt. Rib-båten är antagligen den snabbaste fiskebåten i Finland! Fisket blir mer effektivt då transporten från ställe till ställe är så snabb. Att åka upp till 50 knop är en häftig upplevelse, kombinera det med en avslappnande fisketur! All utrustning ingår i priset.

För max. 8 personer.

Be om offert