Långtidsuthyrning

Letar du efter en stuga på långtidshyra? Vill du annonsera om uthyrning på långtid? Vi lägger ut annonser för lämpliga stugor på den här sidan och tar bort annonsen genast då stugan har hyrts ut. Situationerna ändras, så det lönar sig att följa läget här. Under tiden – Välkommen att njuta av skärgården på någon av våra objekt för en kortare tid!

Intresserad av att annonsera? Här kan du kontakta oss!

********************************************************************************************************************************

Nyaste annons 11.5.2020

Reservera nu ditt eget sommarparadis!

Ljungharun egen holme, säsongen 2020

Stuga ca. 50-60 m2 + 5m2

       

Ljungharun är en holme på 4,5 ha som ligger söder om Nötö i Nagu södra skärgård. Stugan, som är ca. 50-60 m2, är den enda stugan på holmen. I stugan finns det sovplatser för fyra personer; ett sovrum med en dubbelsäng för två och ett stort sovloft med madrasser.

I stugan finns det även en liten bastu. El och rinnande (kallt) vatten från borrbrunn. Stugan är inredd med design möbler (både nytt och gammalt). Intill stugan ligger även en liten bod (5 m2) som har sovplatser för två personer. Skyddad naturhamn med brygga. Sandbotten. På andra sidan holmen ligger det fina låga och vackra klippor, var man kan njuta av soliga sommardagar. På den här sidan av ön finns det även en simbrygga.

Till helheten hör en Buster R båt med 40 hk. Med Bustern kan man göra dagsutflykter till t.ex. närliggande Björkö, som ligger söder om Nötö. Björkö är en av Skärgårdshavets mest populära naturhamnar och på ön ligger en stor sjö (fin badplats), vacker natur med naturstigar och fornminnen. I närheten ligger även Bodö, som valdes för andra året i rad till Årets gästbåtshamn på Vene 20 Båt -mässan. På Bödö fungerar en gästhamn och Bistro-Café.

För mer information: Casimir Reincke, casimir.reincke@gmail.com