September Open: Merelle 11.9. Jahti Eugenian kyydissä

September Open järjestetään Kemiönsaaressa Taalintehtaalla 10.-11.9. Festivaalit ovat keskiaikateemaiset ja ne yhdistävät sadonkorjuumarkkinat, keskiaikaiset saaristolaismarkkinat, September Expon ja yritys- ja yhdistymessut. Koko perheelle löytyy tehtävää, nähtävää ja maisteltavaa! Jahti Eugenia tarjoaa festivaalien yhteydessä parin purjehduksia Taalintehtaalta 11.9. klo 11 ja klo 14.00. Tule mukaan rentoutumaan ja kruunaamaan festivaalipäivä merellä! Liput voit varata verkkokaupastamme.

Norpas Festival purjehduksella tilaa 7.8.

Taalintehtaan Norpas-festivaalien yhteydessä 7.8.2021 vielä hyvin tilaa Jahti Eugenian 14.30 lähtevällä purjehduksella! Muut lähdöt ovat peruuntuneet liian vähäisen kiinnostuksen vuoksi. Varaa lippusi nyt 2 tunnin kierrokselle aidolla purjelaivalla vain 25€ hintaan, varata voit helposti verkkokaupastamme.

Nauti elokuusta purjelaivan kyydissä

Haluaisitko vielä tänä kesänä kunnolla merelle, nauttimaan saaristomaisemista ja purjelaivan pehmeästä kyydistä? Jahti Eugenia purjehtii Öröseen vielä 3.8. ja Norpas Festival -purjehduksille pääsee 5.-7.8. Taalintehtaalta. Voit myös varata koko aluksen käyttöösi esim. TYHY-purjehdukselle, synttäreille tai sukukokoukseen, vapaita päiviä on vielä hyvin tarjolla elokuussa. Kysy lisää tai varaile lippuja suoraan verkkokaupastamme!

Villa Constantine vapaata elokuussa

Hyvin varusteltu 10 hengen huvila Villa Constantin on vapaana elokuun puolella su-pe, sekä tällä hetkellä syyskuukausina vuoden loppuun asti. Viikonloput ovat varattuja. Mökkiin voit tutustua lähemmin täällä. su-pe 5 vrk 850€ Ota yhteyttä, niin teemme varauksen puolestasi!    

Villa Aallotar vapaa 23.7.-30.7. Varaa pois!

Villa Aallotar, tilava hyvin varusteltu mökki meren rannalla Norrskatan saarella, on vapautunut peruutuksen johdosta! Harvoin tarjolla näin heinäkuussa, 23.-30.7. keskellä lomasesonkia. Varaa pois ja lähde meren äärelle rentoutumaan. Pe-pe viikko 1340€ Tutustu mökkiin ja varaa verkossa tai ottamalla yhteyttä!

Baltic Jazz päivitys!

Tuoreinta tietoa Baltic Jazz purjehduksista: Eugenia purjehtii vain lauantaina 10.7. klo 17.00 jazzien yhteydessä. Tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua! Muutoin alus on satamassa ja ottaa vieraita vastaan tutustumaan. Miehistö kertoo laivasta ja purjehduksesta. Voit ostaa matkamuistoja ja tukea Eugenia-yhdistyksen toimintaa.

Baltic Jazz purjehdukset myynnissä!

Tule Taalintehtaan maisemiin nauttimaan hyvästä musiikista ja lähde samalla tervantuoksuiselle 2 h purjehdukselle juuri sopivaan hintaan! Vielä ehdit varailemaan. Perjantai 9.7. Klo 11.00 ja 17.00 Lauantai 10.7. Klo 11.00 ja 17.00 Sunnuntai 11.7. Klo 11.00 Hinnat 25 €/aikuinen, 10 €/lapsi 4-12 v. Varaile liput verkkokaupastamme!

Norpas festivaalipurjehdukset nyt myynnissä!

Festival Norpas on monitaiteellinen ja kansainvälinen vapaan kulttuurin festivaali, joka järjestetään Taalintehtaan ruukkikylällä Kemiönsaaressa 4.–8.8.2021.  Tutustu festivaaliin kotisivuilla!  Jahti Eugenia tarjoaa mahdollisuuden 2 tunnin perinnelaivapurjehdukssiin 5.-8.8. festivaalin yhteydessä. Tule mukaan nauttimaan vapaasta taiteesta ja merestä, lippuhinnat eivät päätä huimaa! Aikuiset 25€, lapset 10€. Varaukset täältä.

Saaristolinjan liput Seiliin nyt myynnissä!

Meillä on ilouutisia! Saaristolinjan lippuja voi nyt ostaa suoraan verkkokaupastamme! Saaristolinjan kyydissä pääset Turusta Seiliin ja Nauvoon, Nauvosta Seiliin ja Seilistä Röölään. M/s Norrskär liikennöi linjalla Turku–Seili–Nauvo toukokuusta syyskuuhun. M/s Hamnskär liikennöi linjalla Seili–Röölä–Seili kesäkuusta elokuuhun. Toisin kuin m/s Östernille, Saaristolinjan aluksiin voi siis varata ja ostaa lippuja etukäteen ja näin varmistaa pääsynsä tietyllä vuorolla Seiliin. Liput […]

Matildas stuga vapaana 27.6-6.7

Mikäli äkkilähtö Korppooseen mökille kiinnostaa, Matildas stuga on vapaana 27.6-6.7 Tutustu täältä mökin tietoihin ja ota yhteyttä, mikäli haluat varata!