Mukaan purjehtimaan

Jos haluat kokea huippuelämyksiä merellä, niin purjehdus perinteisellä puulaivalla on yksi sellainen. Iloksemme voimme tarjota monia erilaisia purjehdusohjelmia. Kemiönsaaran ylpeyden Jahti Eugenian kyydissä pääset osallistumaan kansanmusiikkipurjehduksiin, joilla on iloinen meininki ja tarjotaan pelimannimusiikkia saaristosta useilla eri instrumenteilla soittaen ja laulaen. Retken aikana tutustutaan joko Vänön tai Vänöxan saariin. Kuuluisalle Örön linnakesaarelle pääsee purjehtien yleensä keskiviikkoisin. […]

Kevyesti pyörällä saaristoon

Nyt on hyvä aika varata pyöräilymatkat saaristoon! Pyörällä etenet kätevästi lautoilla, säästät luontoa ja koet sen lähempää kuin autolla ajellessa. Mahdollisuutta matkustaa Saariston Rengastien ympäri on pidennetty tänä vuonna, ja se onnistuu 10.5.-8.9.2024. Valmiiksi suunnitelluilla pyöräilypaketeillamme haluamme tehdä pyöräilymatkastasi mahdollisimman helpon. Sähköpyörällä matka taittuu entistä kevyemmin. Tutustu pyöräilyyn, varaa netissä tai kysy meiltä lisää!

Pääsiäiseksi saaristoon!

Muuttolinnut alkavat nyt saapua. Päivä pitenee ja vedet vapautuvat kohta. Ja pian on pääsiäinen! Jos haluat tulla kokemaan kevään saaristossa, niin pääsiäisen aikaan löytyy vielä vapaita mökkejä. Kysy meiltä lisää!

Nautitaan talvesta – odotetaan kevättä

Pakkaset tekivät mereen jääkannen ja saaret peittyivät valkoiseen kerrokseen. Jäät ovat arvaamattomat ja jos sinne mielii, kannattaa seurata merkittyjä reittejä. Olemme saaneet myös nauttia upeista auringon nousuista ja laskuista. Valon määrä lisääntyy ja varma kevään merkki on vuotuiset matkamessut Helsingissä. Sinne suuntaa myös joukko saariston yrittäjiä ja olemme mukana. Tervetuloa tapaamaan meitä messukeskukseen osastolle 6 […]

Aineeton lahja: saaristoelämys lahjakortin muodossa

Moni meistä haluaa vähentää tavaran määrää, mutta silti olisi mukava antaa jotain kivaa lahjaksi. Lahjakorteistamme löytyy erilaisia elämyksiä, jotka saattaisivat olla sopivia. Uusin lahjakortti oikeuttaa savusaunaelämykseen kahdelle. Meiltä löytyy myös purjehdus- ja pyöräilylahjakortteja. Sekä yksityisopastus ja kalastuslahjakortteja. Yleislahjakortti oikeuttaa kaikkiin palveluihimme, myös majoitukseen. Sähköiset lahjakortit ehtivät vielä mainiosti pukinkonttiin!

Vinkkejä joulua ajatellen

Joulu lähestyy ja pakkasten myötä joulutunnelma kohoaa. Jos haluat välttää stressiä joulunvalmisteluissa ja käyttää enemmän aikaa yhdessäoloon,  voi mökin tai huvilan vuokraaminen juhlapyhien ajaksi olla hyvä idea. Voit jättää joulusiivouksen kotona myöhemmäksi ja vaihtamalla ympäristöä myös työasiat jäävät helpommin hetkeksi taka-alalle. Meiltä voi kysellä vielä vapaana olevia kohteita. *** Lahjakortti on joululahja, joka ilahduttaa ainakin […]

Syysloma, kalamatka, luontoloma, joulu

Nauti saariston leudoista syyssäistä syysloman, kalareissun tai sieniretken muodossa. Joskus on ilmassa melkein kesän tuntua, vaikka ollaan jo lokakuulla. Iltojen vielä hämärtyessä on mukava nauttia villasukkakeleistä hiljaisella mökillä. Katso valikoimastamme sopiva mökki ja tule viikonlopuksi tai vaikka pitempään, etätöihin. Meiltä löytyy myös tunnelmallisia, rauhallisia kohteita joulun viettoon.

Syyskuun tapahtumia

Saariston kesä oli aurinkoinen ja kuiva ja olemme sen tähden olleet iloisia elokuun muutamista sateisista päivistä. Luonto kiittää.  Syyskuu puolestaan tuo meille uudistuksia. Puhelinnumeromme ja osoitteemme muuttuvat syyskuun 1. päivästä lähtien. Jätämme Saaristo Shopin Nauvossa uuden omistajan osaaviin käsiin ja uusi osoitteemme tulee olemaan Kasnäsintie 1294, 25930 Kasnäs. Ja meidät saa kiinni numerosta 040-5427831. Syyskuun […]

Purjehtien kesään

  Mikäpä sen mukavampaa kuin liukua äänettömästi, tuulen viemänä kohti auringossa kimmeltäviä vesiä. Olla osa merellistä luontoa ja kuulla lintujen äänet. Purjehtimaan pääset kanssamme monin eri tavoin Storbåt Tacksamhetenin ja Jahti Eugenian kyydissä. Suositut purjehdukset Örön linnakesaarelle alkavat 27.6. Lisätietoa eri mahdollisuuksista löydät Merielämys -sivulta ja sieltä pääset myös varaamaan.

Kevättä on jo ilmassa

Nyt kun päivät pitenevät harppauksin tuntuu, että kevät tulee ihan tuossa tuokiossa. Nyt on aika suunnitella lomaa. Tai ottaa rento miniloma ja mennä mökille kevättä tarkkailemaan. Ehkä löydätte sopivan, kivan mökin meidän tarjonnastamme? Tänä vuonna voi Saariston Rengastien kiertää 12.5.-3.9. Jos haluat suunnitella retkesi varman päälle ennakkoon, ota meihin yhteyttä!