Merielämys

Tervetuloa todellisten merielämysten pariin!  

Varaa paikkasi historiapurjehdukselle perinnepurjelaivalla tai tule nauttimaan lempeistä merituulista perinteisen saaristolaisveneen kyydissä. Voit järjestää myös unohtumattoman merkkipäivän, häät tai sukujuhlat merellisessä tunnelmassa ja varata koko aluksen!

COVID-19: Pandemia vaikuttaa edelleen purjehduskauteen 2021. Suosittelemme koko aluksen vuokraamista yksityisesti omalle ryhmälle. Tutustu elämyksellisiin purjehduspaketteihimme alla! Yleisöpurjehduksille on lippuja varattavissa pandemiarajoitusten ja varaustilanteen puitteissa.

Alusesittely: Storbåt Tacksamheten

Tacksamheten

Storbåt Tacksameheten on uusi, mutta perinteinen puupurjevene, jossa on aitoa entisaikojen saaristolaistunnelmaa.  Kesäisin Taksamhetenin kotisatamana toimii Nauvo, pidemmillä purjehduksilla lähtösatamana on usein Korppoström. 

Talonpoikaishenkisessä paatissa kuljetetaan ihmiset ja tavarat turvallisesti ja vakaasti Saaristomeren alueella. Tacksamhetenin on rakennettu 2017, mutta sen esikuvana on 1825 Nauvossa rakennettu samanniminen alus. Perinteisen, purjeilla tapahtuvan liikkumisen lisäksi vene on varustettu sähkömoottorilla. Septitankki ja harmaavesijärjestelmä takaavat sen että paatti on hyvin ympäristöystävällinen.

Vene on rekisteröity 12 matkustajalle ja siinä on kahden / kolmen hengen miehistö. Tutustu Storbåt Tacksamhetenin omiin kotisivuihin tästä linkistä.

Tästä Tacksamhetenin tuotteisiin

Alusesittely: Jahti Eugenia

Tunnelmallinen perinnepurjealus Jahti Eugenia vie sinut tervantuoksuisille purjehduksille Kasnäsistä tai Kalkolmenista, Kemiönsaarelta. Lähde unohtumattomalle yleisöpurjehdukselle tai varaa koko alus seurueesi käyttöön.

Kapasiteetti:
Eugenia voi ottaa enintään 25 päivämatkustajaa. Matkustajatilasta kannen alta löytyy pöytä 13-15 istumapaikoilla, 9 vuodepaikkaa ja hyvin varustettu pieni keittokomero. WC ja juokseva vesi löytyvät.
Yleistä:  Alus on sisustettu miellyttävästi yksinkertaiseen maalaistyyliin. Matkustajatila on kodikas ja tunnelmallinen.

Tästä Jahti Eugenian tuotteisiin

Tacksamheten luonnonsatamassa

Syyspäivä merellä

Haluatko kokea hetken oikeassa saaristossa? Siinä, jossa elämä soljui luonnon ja säiden armoilla, luotojen ja navakan merituulen keskellä, mutta antoi merkitystä ja rauhaa jokaiseen päivään. Syksy ja purjevene ovat kuin ikkuna saariston menneisyyteen. 

Tule mukaan syksyisille päiväpurjehduksillemme uuden, mutta perinteisen saariston työveneiden inspiroiman puupurjevene Storbåt Tacksamhetenin kyydissä. 

Lähdöt lauantaisin 
18.9. 25.9. ja 2.10. 9.10

Lähtö klo 11.00 Nauvosta 
Purjehditaan tuulten määrittämään suuntaan noin 2 tuntia, ja lasketaan ankkuri sopivaan saaren koloon. 
Nautitaan höyryävä keittolounas, kala- tai kasviskeitto ja kahvit. 
Nostetaan ankkuri ja purjehditaan takaisin Nauvoon. 
Saavutaan noin klo 17.00 Nauvon vierasvenesatamaan 

Hinta 100€/hlö sis. keittolounaan, kahvin ja purjehduksen. Lapset alle 12-v. puoleen hintaan. 
Min. henkilömäärä 4, max. 8 hlö

Halutessasi voit myös varata koko aluksen omalle porukallesi, kysy lisää! 

Tacksamhetenin purjehdusten varausehdot

 

Tacksamhetenin Saaristoseikkailut

Jahti Eugenia

Jahti Eugenia: Meriseikkailu Örön linnakesaarelle

Jahti Eugenia: September Open -purjehdukset

Jahti Eugenia purjehtii supersuositussa September Open tapahtumassa 11.9. Taalintentaalta.

September Open on keskiaikaishenkinen tapahtuma, jossa yhdistyvät keskiaikaiset saaristolaismarkkinat, sadonkorjuumarkkinat, September Expo, ja yritys- ja yhdistysmessut.

Purjealukselta on mukava tarkkailla meriluontoa sitä suuremmin häiritsemättä. Halutessasi voit osallistua laivatöihin auttamalla miehistöä nostamaan purjeet, tai ehkäpä teet ruorivuoron ja ohjaat laivaa aivan itse.

Lähdöt
klo 11.00 ja klo 14.00.

Hinta 25 €/aikuinen, 10 €/lapsi 4-12 v.

 

Eugenian laituri ja lähtöpaikka löytyy Taalintehtaalta vierassataman vierestä vanhojen hiiliuunien takaa.