Merielämys

Tervetuloa todellisten merielämysten pariin upeilla perinteisillä aluksillamme.  

Varaa paikkasi historiapurjehdukselle Jahti Eugenialla tai tule nauttimaan lempeistä merituulista perinteisen saaristolaisveneen, Storbåt Tacksamhetenin, kyydissä. Voit järjestää myös unohtumattoman merkkipäivän, häät tai sukujuhlat merellisessä tunnelmassa ja varata koko aluksen!
 Purjehduksen voi antaa myös lahjaksi: 
Lahjakortti purjehdukselle 

Tacksamhetenin telttaretki 2024

Purjehdus Tall Ships Races loppuparaatiin

Uudet kansanmusiikkipurjehdukset Vänön ja Vänoxan saarille

Lähde mukaan iloisille kansanmusiikkipurjehduksille Jahti Eugenian kyydissä!

Tiistaisin 25.6| 23.7| 30.7| Vänö

Musiikkipurjehdus alkaa kyseisinä päivinä klo 10.00 Kasnäsin vierassatamasta. Musiikkia laivan kannella kuunnellen purjehditaan Vänön saarelle, jossa n. 3 tunnin oleskelu saarella, ja paluu Kasnäsin vierassatamaan klo 18.00.

Vänöllä on mahdollisuus tutustua nähtävyyksiin: kulttuuritalon näyttelyyn, merenkulkijakappeliin  ja luontopolkuihin, syödä hyvin ja nauttia kansanmusiikista saaristomaisemassa.

Lounasta ostettavissa paikan päällä, myös kesäkauppa avoinna.

Tiistaisin 2.7|6.8| Vänoxa

Lähtö klo 10.00 Taalintehtaan vierassatamasta. Musiikkia laivan kannella kuunnellen purjehditaan Vänoxan saarelle jossa n. 3-4 tunnin oleskelu saarella, ja paluu Taalintehtaan vierassatamaan klo 18.00.

Vänoxassa voi tutustua saareen, syödä saaristolaisruokaa ja nauttia kansanmusiikista upeissa maisemissa.

Purjehdusten hinta:

Aikuiset 70 €/henkilö, lapset 4-12 v 35 €, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.

Sisältää: Purjehdus, musiikkia laivalla ja esiintymiset matkakohteessa. 

Jahti Eugenia

Jahti Eugenia: Meriseikkailu Örön linnakesaarelle

Purjehdi Jahti Eugenialla Paraisten päivillä

Purjehdi Norpas-festivaalin aikana 3.8. Taalintehtaalla

Jahti Eugenia: September open -purjehdus 7.9.2024

Jahti Eugenia purjehtii suositun September Open -tapahtuman yhteydessä 7.9. Taalintehtaalta

Nauti keskiaikamarkkinoiden humusta ja tunnelmasta ja tule välillä mukaan purjehtimaan. Saat nähdä Taalintehtaan mereltä käsin ja puikkelehtia lähisaariston lomitse kokien entisajan purjehduksen charmia.

Purjealukselta on mukava tarkkailla meriluontoa sitä suuremmin häiritsemättä. Halutessasi voit osallistua laivatöihin auttamalla miehistöä nostamaan purjeet, tai ehkäpä teet ruorivuoron ja ohjaat laivaa aivan itse.

Lähdöt klo 10.00 ja 14.00, purjehdusaika 2 h. 

Hinta 30 €/aikuinen, 15 €/lapsi 4-12 v.

Eugenian laituri ja lähtöpaikka löytyy Taalintehtaalta vierassataman vierestä vanhojen hiiliuunien takaa. 

Alusesittely: Storbåt Tacksamheten

Tacksamheten

Storbåt Tacksameheten on uusi, mutta perinteinen puupurjevene, jossa on aitoa entisaikojen saaristolaistunnelmaa.  Kesäisin Taksamhetenin kotisatamana toimii Nauvo, pidemmillä purjehduksilla lähtösatamana on usein Korppoström. 

Talonpoikaishenkisessä paatissa kuljetetaan ihmiset ja tavarat turvallisesti ja vakaasti Saaristomeren alueella. Tacksamhetenin on rakennettu 2017, mutta sen esikuvana on 1825 Nauvossa rakennettu samanniminen alus. Perinteisen, purjeilla tapahtuvan liikkumisen lisäksi vene on varustettu sähkömoottorilla. Septitankki ja harmaavesijärjestelmä takaavat sen että paatti on hyvin ympäristöystävällinen.

Vene on rekisteröity 12 matkustajalle ja siinä on kahden / kolmen hengen miehistö. Tutustu Storbåt Tacksamhetenin omiin kotisivuihin tästä linkistä.

Tästä Tacksamhetenin tuotteisiin

Alusesittely: Jahti Eugenia

Tunnelmallinen perinnepurjealus Jahti Eugenia vie sinut tervantuoksuisille purjehduksille Kasnäsistä tai Kalkolmenista, Kemiönsaarelta. Lähde unohtumattomalle yleisöpurjehdukselle tai varaa koko alus seurueesi käyttöön.

Kapasiteetti:
Eugenia voi ottaa enintään 30 päivämatkustajaa. Matkustajatilasta kannen alta löytyy pöytä 13-15 istumapaikoilla, 9 vuodepaikkaa ja hyvin varustettu pieni keittokomero. WC ja juokseva vesi löytyvät.
Yleistä:  Alus on sisustettu miellyttävästi yksinkertaiseen maalaistyyliin. Matkustajatila on kodikas ja tunnelmallinen.

Tästä Jahti Eugenian tuotteisiin