Merielämys

Tervetuloa todellisten merielämysten pariin upeilla perinteisillä aluksillamme.  

Varaa paikkasi historiapurjehdukselle Jahti Eugenialla tai tule nauttimaan lempeistä merituulista perinteisen saaristolaisveneen, Storbåt Tacksamhetenin, kyydissä. Voit järjestää myös unohtumattoman merkkipäivän, häät tai sukujuhlat merellisessä tunnelmassa ja varata koko aluksen!
Joulukuun lahjavinkki: 
Lahjakortti purjehdukselle tai edullinen ennakkovaraus toukokuulle Storbåten Tacksamhetenille (lisätietoja alla).

Tacksamheten luonnonsatamassa

Tacksamhetenin telttaretket 2023

Ystävänpäivän tarjous toukokuun purjehduksista

Tacksamheten
Jahti Eugenia

Jahti Eugenia: Meriseikkailu Örön linnakesaarelle

Jahti Eugenia: September open-purjehdus

Jahti Eugenia purjehtii suositun September Open -tapahtuman yhteydessä 10.9. Taalintehtaalta.

Nauti keskiaikamarkkinoiden humusta ja tunnelmasta ja tule välillä mukaan purjehtimaan. Saat nähdä Taalintehtaan mereltä käsin ja puikkelehtia lähisaariston lomitse kokien entisajan purjehduksen charmia.

Purjealukselta on mukava tarkkailla meriluontoa sitä suuremmin häiritsemättä. Halutessasi voit osallistua laivatöihin auttamalla miehistöä nostamaan purjeet, tai ehkäpä teet ruorivuoron ja ohjaat laivaa aivan itse.

Lähdöt klo 10.00 ja 14.00, purjehdusaika 2 h. 

Hinta 25 €/aikuinen, 10 €/lapsi 4-12 v.

Eugenian laituri ja lähtöpaikka löytyy Taalintehtaalta vierassataman vierestä vanhojen hiiliuunien takaa. 

Alusesittely: Storbåt Tacksamheten

Tacksamheten

Storbåt Tacksameheten on uusi, mutta perinteinen puupurjevene, jossa on aitoa entisaikojen saaristolaistunnelmaa.  Kesäisin Taksamhetenin kotisatamana toimii Nauvo, pidemmillä purjehduksilla lähtösatamana on usein Korppoström. 

Talonpoikaishenkisessä paatissa kuljetetaan ihmiset ja tavarat turvallisesti ja vakaasti Saaristomeren alueella. Tacksamhetenin on rakennettu 2017, mutta sen esikuvana on 1825 Nauvossa rakennettu samanniminen alus. Perinteisen, purjeilla tapahtuvan liikkumisen lisäksi vene on varustettu sähkömoottorilla. Septitankki ja harmaavesijärjestelmä takaavat sen että paatti on hyvin ympäristöystävällinen.

Vene on rekisteröity 12 matkustajalle ja siinä on kahden / kolmen hengen miehistö. Tutustu Storbåt Tacksamhetenin omiin kotisivuihin tästä linkistä.

Tästä Tacksamhetenin tuotteisiin

Alusesittely: Jahti Eugenia

Tunnelmallinen perinnepurjealus Jahti Eugenia vie sinut tervantuoksuisille purjehduksille Kasnäsistä tai Kalkolmenista, Kemiönsaarelta. Lähde unohtumattomalle yleisöpurjehdukselle tai varaa koko alus seurueesi käyttöön.

Kapasiteetti:
Eugenia voi ottaa enintään 30 päivämatkustajaa. Matkustajatilasta kannen alta löytyy pöytä 13-15 istumapaikoilla, 9 vuodepaikkaa ja hyvin varustettu pieni keittokomero. WC ja juokseva vesi löytyvät.
Yleistä:  Alus on sisustettu miellyttävästi yksinkertaiseen maalaistyyliin. Matkustajatila on kodikas ja tunnelmallinen.

Tästä Jahti Eugenian tuotteisiin