Ofta frågat

På den här sidan publicerar vi nyttig information till våra samarbetskumpaner.

Instruktioner till städning av stugorna under koronatider:

EN OMSORGSFULL STÄDNING AV STUGORNA ÄR VIKTIG UNDER KORONAEPIDEMIN 

Alla stugägare, personal och hyresgäster bör städa stugorna speciellt omsorgsfullt mellan byte av stuggäster för att hindra spridningen av koronaviruset. Speciell uppmärksamhet bör fästas vid

  • städning av olika kontaktytor (dörrhandtag, kranar, bord etc)
  • städing av WC- och köksutrymmen
  • skydda dig bra vid städningen
  • städredskapen bör rengöras omsorgsfullt efter användningen

Vi rekommenderar desinfierande medel vid städningen och att tvätta händerna flitigt under städningen och därefter. Om du har insjuknat själv eller i smittorisk, ordna då städning så att du beställer det från en annan serviceproducent.

Läs här arbetshälsoinstitutets städinstruktioner!

NU BOKAS DET STUGOR – TA I BRUK ÄGARANSLUTNINGEN!

Nu är efterfrågan på stugor verkligt stor. Föfrågningar kommer mycket på kvällar och under veckosluten. Försäljningen och bokningen underlättas betydligt då bokningsläget av stugan är updaterad i bokningssystemet. Till det erbjuder vi gratis verktyk i form av en ägaranslutning med vilken du kan uppdatera lätt dina egna bokningar i systemet.

Kunden idag vill inte vänta tills vi har kontaktat er för att säkra om stugan är ledig, utan vill boka med detsamma. Då du uppdaterar dina egna bokningar med hjälp av ägaranslutningen så kan vi också lätt publicera stugan i webshoppen, vilket gör att att åtgången av stugan blir ännu bättre. Vi hjälper dig gärna med att komma i gång och svarar på frågorna.