Erikoismatkatoimisto ja matkavaraamo

Suomen Saaristovaraus Oy

Kasnäsintie 1294, 25930 Kasnäs
Puhelin +358 (0)40 542 7831

Sähköposti: info@suomensaaristovaraus.fi

Facebook https://www.facebook.com/saaristovaraus/

Aukioloajat: ma-pe klo 10.00-16.00


Henkilökunta

Pirjo Hoffström, Toimitusjohtaja
S-Posti: pirjo.hoffstrom (at) saaristovaraus (.) fi

Suvi Anttinen
Heidi Granqvist

Saaristomeren luontokoulu
www.luontokoulu.fi
info@luontokoulu.fi

Saariston matkailupalvelut myyntiin ja jakelukanaviin

Haluatko laittaa mökkisi, majoituksesi, aktiviteetin, tapahtuman tai muun matkailupalvelusi tuottamaan ja haluat tehdä sen helposti? Olipa sinulla sitten vain yksi tuote tai useampia tarjoamme kätevän kanavan ja toimivan kotimaisen järjestelmän niiden markkinointiin, myyntiin ja varaustilanteen ylläpitoon. Tutustu tästä nettikauppaamme!

Liitä tuotteesi mukaan markkinointiimme ja monipuolisen TravelNet sähköisen varausjärjestelmän avulla nettiin. Järjestelmämme mahdollistaa erilaisten tuotteiden myynnin ja varaustilanteen ylläpidon majoituksista risteilytuotteisiin ja aktiviteetteihin.  Omistajaliittymällä omien varauksien vienti järjestelmään onnistuu kätevästi, eikä päällekkäisvarauksia pääse syntymään, kun koko varaustilanne on samassa paikassa. Travelnet-järjestelmistä löytyy vaihtoehtoja eri kokoisten yritysten tarpeisiin, ja kytkemällä yritysten järjestelmät yhteen reaaliaikainen varaustilanne on kaikkien yhteistyössä olevien tiedossa. Tarvitaan vähemmän puhelinsoittoja toimijoiden kesken, nopea varaaminen ja nettivaraaminen onnistuu kätevästi ja myös viime hetken kyselyt saadaan hoidettua helposti. Travelnet mahdollistaa eri toimijoiden aidon verkottumisen edullisin kustannuksin.

Esimerkkejä TravelNetin käyttäjistä ja sivutoteutuksista löytyy osoitteesta sportum.fi.

Markkinointiyhteistyö kanssamme: Miten se tehdään?

  1. Liittyminen Saaristovarauksen varausjärjestelmään on mahdollista kaikille halukkaille palveluntuottajille.
  2. Otamme mielellämme välitykseen myös yksittäiset mökit, osan mökeistäsi tai huoneistasi tai  vapaat kalenteriviikot.
  3. Yhteistyö palveluntuottajan ja Saaristovarauksen välillä perustuu kirjalliseen sopimukseen.
  4. Varaustilanne päivitetään sähköiseen varausjärjestelmään. Yrittäjä/palvelun tuottaja saa käyttöönsä tunnukset, joilla hän voi itse päivittää omat varauksensa. Mökki tai muu palvelu voidaan laittaa myyntiin nettikauppaamme, jossa asiakas voi tehdä ostoksia 24/7. Palvelun tuottaja voi käyttää järjestelmää myös omana varauskirjanaan.
  5. Saaristovarauksen varausjärjestelmä  keskittyy saariston kohteisiin. Vahvuutemme on paikallisuus ja alueen tuntemus. Yhteistyökumppaneidemme palveluista kehitämme tuotepaketteja eri kohderyhmälle. Haluamme kehittää saariston matkailupalveluja asiakaslähtöisesti ja kokonaisvaltaisesti.
  6. Nettimyyntiin voidaan ottaa myös lisäpalveluja ja aktiviteetteja.

Mitä liittyminen maksaa?

Markkinointimaksu 95 €/yhteistyöyritys sisältää tuotetietojen lisäämisen varausjärjestelmään tai yhden päivityksen/vuosi. Tämä sisältää näkyvyyden online-varaamossa sekä kaikissa markkinointitoimenpiteissä vuoden ajan. Hintoihin lisätään alv (24%). Vuosimaksun lisäksi pidätämme meidän kauttamme tapahtuneesta myynnistä majoituksen tyypistä riippuen 15-20% provision. Omistajaliittymän avulla palvelun tuottaja voi tehdä omia varauksia ilman rajoituksia. Asiakkaalle kohteen hinta on aina sama, varasi hän varaamosta tai omistajalta. Mahdollistamme palvelusi/tuotteesi myynnin eri digitaalisten kanavien kautta ilman että sinun tarvitsee laittaa aikaa sopivien kanavien etsimiseen ja päivittämiseen. Kysy meiltä lisää!

Matkanjärjestäjä

Saaristovarauksella on valmismatkaoikeudet ja tätä toimintaa varten asetettu vakuus kuluttajavirastossa. Voimme siis yhdistää eri yritysten tarjoamia palveluja ja myydä niitä matkapaketteina.

Tarvitsetko apua?

Meiltä saat myös seuraavia palveluja:
Kohteiden valokuvaaminen
Käännöstyöt
Esitteiden laatiminen
Ohjeiden ja sopimusten laatiminen eri kielillä esim. majoituskohteisiin
Tuotteiden paketoiminen ja täydentävien palveluiden järjestäminen esim. tulkkaus tai (erä)opaspavelut
Tuotteiden markkinointi ilman varausjärjestelmään liittymistä. Esim. kestovuokrauskohteen mainostaminen, mainosbanneri Saaristovarauksen sivuilla.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemastasi palvelusta! Puh. +358 (0)40 542 7831 tai info@saaristovaraus.fi


Tule meille töihin!

Tarjoamme matkailualan harjoittelu- ja työpaikkoja. Harjoittelu voi tapahtua ympäri vuoden. Työpaikkoja on kevät- kesäpainotteisesti. Luontokouluun haemme ryhmänvetäjiä, kausiopettajia ja harjoittelupaikkoja löytyy esim. eräoppaaksi opiskeleville. Lähetä sähköpostitse tiedustelu niin annamme lisätietoa info@suomensaaristovaraus.fi