Tarjoukset

Kevättarjouksia

Etätyötarjous Nauvon Kirjaisissa

Tarjoamme edullisesti etätyökäyttöön Kirjais Kursgårdin tilavan ja hyvin varustellun Villa Knipanin. Kirjaisten pienen saaristokylän ympäristössä voit rytmittää työskentelyä lenkkeilemällä poluilla ja kyläteillä. Tarjolla on merimaisemia, metsää, maalaisidylliä ja omaa rauhaa. Lyhyt matka myös Nauvon kirkonkylälle, jossa on monipuoliset palvelut. Hyvä 4G yhteys omilla laitteilla.

Varausjakson pituus on maanantaista perjantaihin ja hinta 240 € + toimituskulu 12 €. Tarjous on voimassa toukokuun loppuun saakka paitsi helatorstaiviikolla (vk 19).

Tee näitä tarjouksia koskevat varaukset ainoastaan ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@suomensaaristovaraus.fi tai lähettämällä varauspyynnön.

Etätyö tai retriitti Vänön saarella:

Haetko paikkaa keskittymiseen ja rauhoittumiseen? Tarjoamme  Stens 1 huoneistoa ja Solbacken-mökkiä majoittumiseen 1-2 henkilölle viikon arkipäiviksi (ma-pe) edulliseen 160 € hintaan toukokuun 2021 loppuun.  Omat liinavaatteet mukaan. Etätyöviikon jatkoksi viikonlopputarjous 100 €. Myös pidempi jakso on mahdollinen.

Yhteysalus Stella liikennöi Vänölle kaikkina jakson päivinä, tässä aikataulu.

Vänö on aitoa ulkosaaristoa Saaristomeren kansallispuiston yhteistoiminta-alueella, mutta vain tunnin laivamatkan päässä mantereelta. Saari mahdollisuuden kierrellä luontopolkuja ja hiljentyä luonnossa. Saarella on myös merenkulkijakappeli. Kesäkauden ulkopuolella kannattaa varata ruokaa mukaan mantereelta, mutta voit myös sopia Kasnäsin kaupan kanssa pakettitoimituksesta yhteysaluksella.

Lähetä tästä tarjouspyyntö!