Tarjoukset

Kirjais Nature Inn etätyöviikko

Nauvon Kirjaisten pienen saaristokylän laidalla sijaitseva Kirjais Nature Inn & Villas tarjoaa luonnon rauhaa ja tilavan huvilamajoituksen. Varaa nyt etätyöviikko Villa Knipanissa ma-pe 40 % alennuksella normaalihinnasta, hintaan 444 €. Tarjous on voimassa 8.4.2022 saakka pois lukien viikot 8 ja 9. Villa Knipan on hyvin varusteltu ja siinä on oma sauna. Huvilan varustus ja tiedot löytyvät varaamostamme. Ympäristössä on metsää, niittyä ja merenrantaa – hyvät ulkoilumaastot. Tarjoushinnan saa ottamalla meihin yhteyttä, nettivaraamossa normaalihinta.

 

Seilin saaren talvitarjouksemme

Ainutlaatuinen Seilin saari on loistava vaihtoehto, jos etsit kaunista ja rauhallista kohdetta saaristossa lomaan tai vaikka etätöihin – wlan-yhteys ja työpöytä löytyy kaikista majoitustiloista!

Saarelle pääsee yhteysaluksella Nauvon keskustasta päivittäin. Mukavia majoitusvaihtoehtoja on usempia, ja talvikaudella ne ovat myös varsin edullisia.

Esimerkkejä hinnoista:

Etätyöviikko yhden hengen huoneessa 200€, kahden hengen huoneessa 300€, (yhteiskeittiö ja jaettu wc + kylpyhuone)

Viikko omassa huoneistossa:  3+1 hlöä 450€, (oma keittiö, oma wc/kylpyhuone suihkulla)

Pitkä viikonloppu/3 yötä yhden hengen huoneessa 140€, kahden hengen huoneessa 200-210€ tai huoneisto 3+1 henkilölle 300 €

Etätöihin pääset vaikkapa sunnuntai-illan lähdöllä klo 17.45 tai maanantaisin 8.20.
Viikonlopun viettoon voi torstaisin lähteä klo 15, perjantaisin 18.15.
Sunnuntaina yhteysalus lähtee takaisin klo 18.
(Huom! Yhteysalus tilattava edellisenä päivänä! Puh. 050 400 1941)
Aikataulu: https://www.coast-line.fi/wp-content/uploads/2021/10/Aikataulu-syksy-talvi-2021_2022_v2.pdf

Ota yhteyttä niin sovitaan järjestelyistä!

Villa Aallottaren viikonloppu talvikaudella

Korppoon Norrskatassa meren rannalla sijaitseva Villa Aallotar sopii ihanaksi pakopaikaksi perheelle tai enintään 11 hengen seurueelle. Vaikka matkalla on lauttaylityksiä perille pääsee mukavasti autolla. Oma rauha ja ikkunasta avautuvat merimaisemat auttavat jättämään arkiset ajatukset hetkeksi. Haluaisitko järjestää vaikka yogaretriitin omalle porukalle? Hinta 600 € /viikonloppu, sisältää loppusiivouksen. Lisävuorokausi 100 €. Varaukset kätevästi netistä: Villa Aallotar

Talvikauden viikonlopputarjous Villa Constantine

Varaa nyt edullisesti kaunis, hyvin varusteltu Villa Constantine!  Huvilassa tilaa 10 hengelle + lisävuoteet. Rauhallinen sijainti Paraisilla saaressa, autotie perille. Sauna ja poreallas. Hinta 550 €/viikonloppu, sisältää liinavaatteet ja loppusiivouksen. Voimassa 3.4.2022 saakka. Ei uutena vuotena tai muina juhlapyhinä. Lisävuorokausi 100 €. Varaukset ainoastaan ottamalla meihin yhteyttä.

Etätyö tai retriitti Vänön saarella:

Tervetuloa taas syyskuun alusta edullisille etätyöviikoille tai rauhoittumaan!

Haetko paikkaa keskittymiseen ja rauhoittumiseen? Tarjoamme  Stens 1 huoneistoa ja Solbacken-mökkiä majoittumiseen 1-2 henkilölle viikon arkipäiviksi (ma-pe) edulliseen 180 € hintaan.  Omat liinavaatteet mukaan. Etätyöviikon jatkoksi viikonlopputarjous 100 €. Myös pidempi jakso on mahdollinen, jos varaustilanne sen sallii. Talvella pakkasilla rantasauna ei ole käytössä.

Yhteysalus Stella liikennöi Vänölle kaikkina jakson päivinä, tässä aikataulu.

Vänö on aitoa ulkosaaristoa Saaristomeren kansallispuiston yhteistoiminta-alueella, mutta vain tunnin laivamatkan päässä mantereelta. Saari mahdollisuuden kierrellä luontopolkuja ja hiljentyä luonnossa. Saarella on myös merenkulkijakappeli. Kesäkauden ulkopuolella kannattaa varata ruokaa mukaan mantereelta, mutta voit myös sopia Kasnäsin kaupan kanssa pakettitoimituksesta yhteysaluksella.

Lähetä tästä tarjouspyyntö!