Tarjoukset

Joulun tunnelmaa saaristosta

Haluaisitko viettää tämän joulun aivan erityisessä rauhassa? Suuntaa hiljentyneeseen saaristoon; palvelut löydät hyvin matkan varrelta, ja perille saavuttuasi voit keskittyä rauhoittumaan ja nauttimaan joulusta meri-ilmassa!

Varaa jokin hyvinvarustelluista kohteistamme, joihin mahtuu leppoisasti isompikin seurue. Voit kysyä lisää ja varata meidän kauttamme info@saaristovaraus.fi tai osan mökeistä suoraan on line.

Paraisilta, pienen lossimatkan päästä, löytyy tunnelmallinen Villa Constantine. Joulun pyhät 10:lle hengelle (tai pienten majoittujien kanssa useammallekin!) 962€. Hintaan sisältyy paitsi majoittuminen ja rantasaunan ja porealtaan käyttö, myös joulukoristeet sekä loppusiivous.

Vielä ulompana saaristossa, Norrskatan saarella, on upeissa maisemissa Villa Aallotar. Myös täällä on hyvin tilaa usealle majoittujalle. (972€ sisältäen siivouksen)

Myös Nauvossa pääsee tunnelmoimaan luonnon rauhaan, esimerkiksi kauniiseen Kirjaisten kylään.

Uusia, suuria huviloita: Villat Knipan ja Måsen (jouluna 295€/vrk), ja oma huvilansa löytyy myös erityisesti lapsiperheille – ota meihin yhteyttä ja kysy perheiden erikoishintaa!

 

Tai jos et nyt joulun aikaan pääse paikan päälle meren äärelle, voit myös vierailla verkkokaupassamme saaristolahja.fi , ja tilata aitoa saariston tunnelmaa itsellesi tai lahjaksi sieltä!

 

Rauhaisa etätyö- tai lomaviikko Vänön saarella

Edulliset syystarjouksemme tulevat jälleen!

Haetko paikkaa keskittymiseen ja rauhoittumiseen? Tarjoamme  Stens 1 huoneistoa ja Solbacken-mökkiä majoittumiseen 1-2 henkilölle viikon arkipäiviksi (ma-pe) edulliseen 180 € hintaan.  Omat liinavaatteet mukaan. Rantasaunan vuokraus 20 €/ tunti (lisätunti 10 €).
Etätyöviikon jatkoksi viikonlopputarjous 100 €. Myös pidempi jakso on mahdollinen, jos varaustilanne sen sallii. Talvella pakkasilla rantasauna ei ole käytössä.

Yhteysalus Stella liikennöi Vänölle kaikkina jakson päivinä: aikataulu.

Vänö on aitoa ulkosaaristoa Saaristomeren kansallispuiston yhteistoiminta-alueella, mutta vain tunnin laivamatkan päässä mantereelta. Saari tarjoaa mahdollisuuden kierrellä luontopolkuja ja hiljentyä luonnossa. Vänöllä on myös merenkulkijakappeli. Kesäkauden ulkopuolella kannattaa varata ruokaa mukaan mantereelta, mutta voit myös sopia Kasnäsin kaupan kanssa pakettitoimituksesta yhteysaluksella.

Lähetä tästä tarjouspyyntö!

Etätöihin saaristoluonnon helmaan?

Nauvon Kirjaisten pienen saaristokylän laidalla sijaitseva Kirjais Nature Inn & Villas tarjoaa luonnon rauhaa ja tasokasta huvilamajoitusta!

Varaa nyt etätyöviikko Villa Knipanissa ma-pe 40 % alennuksella normaalihinnasta, hintaan 492 € (+varauskulu). Tarjous ei ole voimassa syyslomaviikolla. Villa Knipan on hyvin varusteltu, ja siinä on oma sauna. Myös työpöytä etätöiden tekoon löytyy. Huvilan varustus ja tiedot löytyvät varaamostamme. Ympäristössä on metsää, niittyä ja merenrantaa – hyvät ulkoilumaastot.

Tarjoushinnan saa ottamalla meihin yhteyttä. Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta saaristoluonnosta Kirjaisiin!