Natur

Paddlingspaket i Nagu

Nu kan du lära dig paddla och göra trevliga utflykter i Nagus vackra arkipelag i liten grupp med handledning av erfaren paddlingsinstruktör. Skolningen genomförs för sällskap på 2 personer upp till max. 5 personer. Paddling är en givande hobby. Närmare naturen och havet kan du inte gärna komma och friheten att röra sig är nästan andäktig. I Nagu finns lagom skyddade vattenområden där det är lätt att lära sig teknik och få erfarenhet av paddling.

Paddlingspaket för 2, utan inkvartering, inkluderar antingen 4 eller 8 timmar paddling samt lunch.
Pris för 4 timmars paketet är 85€/person, 8 timmars programmet är 120€/pers. Du kan också övernatta i Nagu och tillexempel vandra någon av de vackra naturstigarna.
4 h paddlingspaket med övernattning i dubbelrum (inkl. frukost) kostar 139€/person.

Boka och fråga mer

Nagu & Själö – Upplevelsepaket

Unna er en weekend i skärgården och njut av atmosfären, men med bekvämt boende och god mat. Vandra längs Westersholmsstigen (3 km) eller Jungfrudansen (ca. 6 km) i underbar natur och koppla av från vardagens stress och njut av skogens tystnad. Besök sjöfartshuset i Nagu med utställningar som berättar om stolta sjöfartstraditioner på orten från 1800-talets början fram till idag. Upplev natursköna Själö som ligger beläget i Nagu norra skärgård och är känd för både sin enastående natur och sin dystra historia.

Pris: 275€/pers

I priset ingår:

  • B&B övernattning i dubbelrum i centrum av Nagu
  • Hotellövernattning på Själö, dubbelrum
  • 2 x middag, 2 x lunch (inkluderar inte matdrycker)
  • Förbindelsebåt tur-retur till Själö
  • Inträden

Boka och fråga mer