Tarjoukset

Talvikauden tarjouksia

Talviloma Seilin saarella 19.-28.2.

Koe talvinen Seili ulkoillen ja nauti hyvästä ruoasta, lämpimistä löylyistä ja majoitu miellyttävästi. Talvilomaa voi viettää mukavasti yksin, kaksin tai koko perheen voimin! Seilin talviloma soveltuu kaiken ikäisille. Ota yhteyttä ja varaa kahden tai kolmen vuorokauden talvilomapaketti täysihoidolla. Esim. talviloma täysihoidolla 3 vrk (2 yötä) alk. 163 €/hlö, lapset 3-12v. -50%

Nauti saariston rauhasta. Saarella voi muun muassa hiihtää, kalastaa, patikoida luonnossa tai lukea kirjaa takkatulen lämpimän valon edessä, perheen kanssa. Aterioissa on elementtejä Etelä-Euroopan keittiöstä – Italialainen kokkimme on vastuussa herkuista viikon aikana. Täysihoitoon sisältyy hotelliaamiainen, kattava lounaspöytä, iltapäiväkahvitus, maukas kotiruokaillallinen ja lempeät saunalöylyt.

Kuljetukset Nauvosta päivittäin M/s Kokkomaalla.

Etätyö tai retriitti Vänön saarella:

Haetko paikkaa keskittymiseen ja rauhoittumiseen? Tarjoamme  Stens 1 huoneistoa  majoittumiseen viikoksi edulliseen 150 € hintaan ajalla 1.1.-31.3.2021 (ei vk 8)  Omat liinavaatteet mukaan. (Pakkasella ei pääse saunaan ja sen yhteydessä olevaan suihkuun, mikä on huomioitu hinnassa). Myös pidempi jakso on mahdollinen.

Yhteysalus Stella liikennöi Vänölle kaikkina jakson päivinä, tässä aikataulu.

Vänö on aitoa ulkosaaristoa Saaristomeren kansallispuiston yhteistoiminta-alueella, mutta vain tunnin laivamatkan päässä mantereelta. Saari mahdollisuuden kierrellä luontopolkuja ja hiljentyä luonnossa. Saarella on myös merenkulkijakappeli. Kesäkauden ulkopuolella kannattaa varata ruokaa mukaan mantereelta, mutta voit myös sopia Kasnäsin kaupan kanssa pakettitoimituksesta yhteysaluksella. Haluatko varata rauhallisen jakson etätyölle tai retriittiin. Myös pidemmästä jaksosta voidaan sopia erikseen.

Lähetä tästä tarjouspyyntö!

Joulu mukavasti mökillä

Nauti joulurauhasta ja nosta villasukat kohtia kattoa! Tarjoamme nyt rentouttavan joulupaketin saunallisissa neljän hengen mökeissä tai huoneistoissa meren rannalla. Kohteet sijaitsevat Kemiönsaarella ja pääset kätevästi autolla perille. Joululounaan voit tilata etukäteen mökille valmiiksi. Mahdollisuus extrapatjoihin lapsille. Jos aikuisia on enemmän kuin neljä suosittelemme toisen mökin vuokraamista lisäksi. Mökkien varustelu selviää verkkokaupastamme, mutta joulutarjouksen tiedustelut tulee tehdä sähköpostitse.

Joulumökki esimerkki 1 ja esimerkki 2 .

Hinnat: Joulupaketti edulliseen hintaan min. 4 vrk loma-asunnoissa 480 €. Mökeissä 460 €. Valmis herkullinen jouluruokapaketti tilattavissa varauksiin 10.12. mennessä 50 €/aikuinen. Tiedustelut sähköpostilla info@saaristovaraus.fi !

Katso myös muut kohteet!