Tarjoukset

Syystarjouksia Vänön saarella

Etätyö tai retriitti:

Haetko paikkaa keskittymiseen ja rauhoittumiseen? Tarjoamme Solbacken-mökkiä tai Stens 1 huoneistoa yhden hengen majoittumiseen sunnuntaista perjantaihin edulliseen 150 € hintaan. Omat liinavaatteet mukaan.

Yhteysalus Stella liikennöi Vänölle kaikkina jakson päivinä, tässä aikataulu.

Vänö on aitoa ulkosaaristoa Saaristomeren kansallispuiston yhteistoiminta-alueella, mutta vain tunnin laivamatkan päässä mantereelta. Saari mahdollisuuden kierrellä luontopolkuja ja hiljentyä luonnossa. Saarella on myös merenkulkijakappeli. Syksyllä kannattaa varata ruokaa mukaan mantereelta, mutta voit myös sopia Kasnäsin kaupan kanssa pakettitoimituksesta yhteysaluksella. Haluatko varata rauhallisen jakson etätyölle tai retriittiin. Myös pidemmästä jaksosta voidaan sopia erikseen. Tarjous on voimassa marraskuun 2020 loppuun.

Lähetä tästä tarjouspyyntö!

Joulu mukavasti mökillä

Nauti joulurauhasta ja nosta villasukat kohtia kattoa! Tarjoamme nyt rentouttavan joulupaketin saunallisissa neljän hengen mökeissä tai huoneistoissa meren rannalla. Kohteet sijaitsevat Kemiönsaarella ja pääset kätevästi autolla perille. Joululounaan voit tilata etukäteen mökille valmiiksi. Mahdollisuus extrapatjoihin lapsille. Jos aikuisia on enemmän kuin neljä suosittelemme toisen mökin vuokraamista lisäksi. Mökkien varustelu selviää verkkokaupastamme, mutta joulutarjouksen tiedustelut tulee tehdä sähköpostitse.

Joulumökki esimerkki 1 ja esimerkki 2 .

Hinnat: Joulupaketti edulliseen hintaan min. 4 vrk loma-asunnoissa 480 €. Mökeissä 460 €. Valmis herkullinen jouluruokapaketti tilattavissa varauksiin 10.12. mennessä 50 €/aikuinen. Tiedustelut sähköpostilla info@saaristovaraus.fi !

Katso myös muut kohteet!