Saaristovaraus
*** Tourist Info
+358-2-410 6600 if.suaravotsiraas@ofni ma-pe 9-16

image
Jaa

Kuunari Linden

Tervetuloa kuunari Lindenin sivulle!

Linden

Vuonna 1920 Ahvenanmaalla laskettiin vesille kaunis, sulavakulkuinen kolmimastokuunari Linden. Se kuljetti rahtia 50-luvulle saakka. Kun ahvenanmaalaisten Linden päätettiin herättää uudestaan henkiin laivanrakennus- ja merenkulkuperinteiden säilyttämiseksi, otettiin työn lähtökohdaksi alkuperäisen Lindenin rungon puolimalli. Uusi kuunari Linden laskettiin vesille Maarianhaminassa 30. elokuuta 1992 ja neitsytpurjehdukselle päästiin 3. heinäkuuta 1993. Lindenin rakennusaineena on käytetty tervalla ja pellavaöljyllä kyllästettyä ahvenanmaalaista mäntyä. Mastot ja halkaisijapuomi ovat sen sijaan peräisin siitä samasta lehtikuusimetsästä, jonka tsaari Aleksanteri II n. vuonna 1880 istutti Karjalaan tulevaisuuden laivanrakentamista varten. Keväällä 2006 Linden ostettiin puoleksi Nauvoon. Nykyisin kotisatama on Helsingissä.

Charterristeilyt

Räätälöimme charterristeilyjä asiakkaan toivomusten mukaisesti.
Pyydä tarjous ryhmällesi. 

 

 Suositushenkilömäärä 50. Rekisteröity 75 henkilölle, joka pitää sisällään miehistön! Maksimiasiakasmäärä on siis 65! Määriä ei voi ylittää. Ruokasali on 40 hengelle.

 Lisäksi ruoat ja juomat tilauksenne mukaan. Laivalla A-oikeudet, nukkumapaikkoja 27 hengelle, hyteissä suihkut ja wc:t. Sauna ja baari.