Purjehdus

Tervetuloa purjehdusseikkailulle! Kesän 2019 purjehdukset päivitetään sivuillemme vuoden alussa. Lahjakortteja tulevan kesän seikkailuihin saa nyt verkkokaupastamme.

Varaa paikkasi yleisöpurjehdukselle perinnepurjelaivalla tai tule nauttimaan merituulista klassisen kilpaveneen kyydissä. Voit järjestää myös unohtumattoman merkkipäivän, häät tai sukujuhlat merellisessä tunnelmassa. Lähtöpäivät ja lisätietoa löytyy tältä sivulta. Voit varata paikkasi kätevästi sivulla olevien linkkien kautta.

Jahti Eugenia

Astu seikkailuun ja nouse perinteisen puisen purjelaivan kyytiin! Miehistö opastaa sinut entisaikojen tunnelmiin ja saat osallistua laivan toimiin, auttaa nostamaan purjeet ja voit jopa kokeilla ohjata laivaa.

Erityinen hetki on se, kun koneet sammutetaan, tuuli pullistaa purjeet ja laiva lipuu eteenpäin. Kuulet vain aallot, tuulen huminan ja köysien paukkeen. Voit hiljentyä tarkkailemaan luontoa, saaria, lintuja ja nauttia.

Matkan aikana miehistö tarjoaa saariston kalakeittoa, leipää sekä kotoisat pullakahvit ja mehua.

Meriseikkailu Jahti Eugenialla

Ti 10.7. 2018
Ti 17.7. 2018
Ti 24.7. 2018
Ti 31.7. 2018

Lähtö Kasnäsistä klo 11.30
Paluu satamaan klo 15.30

Hinnat:
Aikuiset 50 eur/aikuinen, 4–12-vuotiaat lapset 25 eur, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.
Sisältää: Purjehduksen Kasnäsistä 4 h, kalakeittotarjoilun ja pullakahvit.

Varaa paikkasi tästä

Meriseikkailu Jahti Eugenialla Örön linnakesaarelle

Ti 7.8.2018

Lähtö Kasnäsista klo 10.00
Paluu satamaan klo 17.00

Hinnat:
Aikuiset 58 eur/henkilö, 4–12 -vuotiaat lapset 29 eur, alle 4-vuotiaat ilmaikseksi.
Sisältää: Purjehdusohjelman, kalakeittolounaan menomatkalla ja pullakahvit paluumatkalla, opastuksen Öröllä ja sisäänpääsyn tykeille.

Elämyksellinen purjehdus vie sinut entisaikojen tunnelmiin! Käymme Örön linnakesaarella Hiittisissä, Turunmaan Saaristossa. Mielenkiintoiseksi saaren tekee sen ainutlaatuinen luonto ja historia sotilaslinnakkeena. Saarta alettiin linnoittaa Venäjän vallan aikaan 1910-luvulla, osana Pietari suuren merilinnoitusta ja se on siitä lähtien ollut sotilaskäytössä. Puolustusvoimien toiminta saarella on luonut monille kasvi- ja eläinlajille ihanteelliset kasvuolosuhteet. Vuoden 2015 alusta saari on avattu yleisölle ja on osa Saaristomeren kansallispuistoa.

Jahti Eugenia on kopio Hiittisten saaristossa (Bolaxissa) rakennetusta ja purjehtineesta (1879-1951). Tutustu Eugenian uusiin kotisivuihin.

Varaa paikkasi tästä

 

Storbåt Tacksamheten

Kesän 2019 purjehdukset päivitetään sivuillemme vuoden alussa. Lahjakortteja tulevan kesän seikkailuihin saa nyt verkkokaupastamme.

Storbåt Tacksamheten on perinteinen, purjehtiva, saariston työvene. Talonpoikaishenkisessä paatissa kuljetetaan ihmiset ja tavarat turvallisesti ja vakaasti Saaristomeren alueella. Tacksamhetenin esikuvana on 1825 Nauvossa rakennettu samanniminen alus. Perinteisen, purjeilla tapahtuvan liikkumisen lisäksi vene on varustettu sähkömoottorilla. Septitankki ja harmaavesijärjestelmä takaavat sen että paatti on hyvin ympäristöystävällinen. Paatti on rekisteröity 12 matkustajalle ja siinä on kahden / kolmen hengen miehistö.

Talonpoikaispurjehdus Seiliin 2018

Nyt pääset Seiliin tyylikkäästi ja kiireettömästi perinteisellä talonpoikaisveneen, Storbåt Tacksamhetenin vakaassa ja turvallisessa kyydissä. Purjehtien liikut kiireettömästi ja upeasta saaristostamme nauttien, vanhanajan talonpoikaistunnelmissa. Valitse joko pelkkä purjehdus ja voit tutustua saareen oman mielesi mukaan, tai osta lisäpalvelupakettina Seilin opastus, lounas ja museokirkkosisäänpääsy. Näin pääset helposti tutustumaan Seilin mielenkiintoiseen historiaan parantolana, mielisairaalana sekä nykypäivään Turun yliopiston Merentutkimuslaitoksen toimipaikkana.  Lähtö Nauvon vierasvenesatamasta klo 11.00 ja paluulähtö klo 15.30.

Hinnat 2018
Pelkkä purjehdus 30 eur, 3-12 vuotialta lapsilta 25 eur
Lisäpalvelupaketilla 58 eur, 3-12 vuotialta lapsilta 49,50 eur (lisätään tilaukseen ostoskorista). Sisältää lounaan, opastuksen ja museokirkon sisäänpääsyn.
(Maksutapalisä 6 eur)

Lähdöt 2018
3.7. & 5.7.
10.7. & 12.7.
17.7. & 19.7.
24.7. & 26.7.

Henkilömäärä: 3-12, toteutumiseen tarvitaan vähintään 3 osallistujaa.

Varaa paikkasi täältä

Kansallispuistopurjehdus 2018

Ainutlaatuinen tilaisuus päästä aidolla puupurjeveneellä tutustumaan Saaristomeren kansallispuistoon! Retkelle purjehdimme Storbåt Tacksamhetenillä Korppoosta Konunskärin saarelle, tutustumme saareen, yövymme telttaillen ja nautimme maittavat ruuat. Tervetuloa mukaan seikkailuun.

Lähdöt 2018
9.-10.6. ja 16.-17.6.
Hinta:
65 eur/hlö sis. purjehdus meno-paluu, lounas, iltapala, aamupala ja voileipäkahvit.

HUOM! Oma teltta ja varusteet mukaan!

Lue lisää
Varaa paikkasi täältä

S&S Swan 43 -kilpapurjevene

Tarjoamme purjehduselämyksiä klassisella S&S Swan 43 kilpapurjeveneellä.
Veneellä on erinomaiset purjehdusominaisuudet, ja se on helppo ja turvallinen käsitellä.
Purjehduskokemusta et tarvitse, sillä veneessä on aina kippari. Voit kuitenkin osallistua veneen ohjaamiseen ja käsittelyyn.
Lähdöt Nauvosta tai Airistolta.

Varustus:

Swan toimii parhaiten 6:lla henkilöllä. Päivämatkoilla veneeseen voi tulla 8 purjehtijaa. Lyhyissä tapahtumissa veneeseen voi tulla 12 henkeä, mutta huonon kelin sattuessa veneessä on ahdasta.
Yöpyminen veneessä 5 henkilölle + kipparille. Pelastusliivit kaikille. Veneessä pumpattava WC, jääkaappi, keitin, ja yhteensä 8 vuodepaikkaa, joista 4 salongissa.

5 tunnin purjehdus alk. 600 eur

Kesto 4h, joista valmistautumiseen ja rantautumiseen menee n. 1h.
Koko päivän 10 tunnin purjehdus alk. 800 eur

Lähetä tarjouspyyntö

Kaljaasi Albanus

Albanus on Ahvenanmaalainen kaljaasi joka rakennettiin 1988 Maarianhaminassa. Rakentamalla Albanus haluttiin säilyttää laivanrakennusperinteitä ja -tapoja. Näin saatiin samalla upea laiva, joka soveltuu sekä leirikouluille, yksityisille että yhdistys- ja yritystapahtumille.

Albanuksella on tilaa 42 matkustajalle. Aluksella on yöpymiseen käytettävissä 21 nukkumapaikkaa sekä hyvin varustettu keittiö.

Lähtösatamana Turku, Nauvo tai Maarianhamina.

Tule kokemaan Tall Ships Race ja upeat suuret purjelaivat Turussa 20.-23.7.2017. Varaa ryhmällesi purjehdus s/y Albanuksella niin pääset seuraamaan purjelaivoja oikeassa elementissään, suoraan laivan kannelta!

Lähetä tarjouspyyntö